6 Beste Headline Generators en Content Idee Generators voor 2023

 6 Beste Headline Generators en Content Idee Generators voor 2023

Patrick Harvey

Worstel je altijd met je krantenkoppen?

Je besteedt dagen aan het maken van de perfecte blogpost - van het bedenken van een onderwerp waarvan je zeker weet dat je lezers het leuk zullen vinden tot het dagenlang uitpluizen van feiten en bronnen.

U doet dit alles om ervoor te zorgen dat uw bericht de sociale media-aandacht krijgt die het verdient.

Maar, het lijkt alsof je niet weet hoe je een kop beter en actiever kunt maken.

Niemand leest je post.

Koppen zijn belangrijk. Tot 80% van de mensen leest je bericht niet eens als je geen krachtige kop hebt die de aandacht trekt.

Het is de eerste indruk die je lezers hebben en die zal bepalen of ze blijven lezen of niet.

In wezen moet uw titel de nieuwsgierigheid van de lezer voldoende prikkelen om er meer over te willen weten.

Dus ook al heb je de beste blogpost die er is, als je kop niet overbrengt hoe geweldig je post is, zal niemand je inhoud lezen.

Heb niet het gevoel dat je de enige bent die het moeilijk heeft om een goede haak voor een kop te bedenken - zelfs de beste tekstschrijvers gooien tientallen titels weg voordat ze een winnaar vinden.

Hoewel de tijd nemen om je eigen headline te bedenken echt de beste optie is, als je weinig tijd hebt, geen inspiratie hebt of gewoon een blogger's block hebt, waarom probeer je dan niet wat headline generator en analyzer tools om je te helpen?

7 blogtitelgeneratoren en -analysatoren om honderden ideeën te genereren

1. Inbound Now blog titel generator

Deze gratis artikel titel generator web app van Inbound Now is eenvoudig genoeg: blijf klikken op de, "Click to Generate Title Idea" knop en raak direct geïnspireerd met kant en klare titels.

Je hoeft alleen maar je zoekwoord in te voeren en er komt een SEO-vriendelijke blogtitel uit. Hier zijn een paar titels die Inbound Now me gaf:

 • (Attentie: [Doelgroep]) Niet [Blank] totdat je dit leest = (Stuur die e-mail niet totdat je dit gelezen hebt.
 • Pas op voor [veelvoorkomend klantprobleem] en hoe ze te herkennen = Pas op voor je eigen jaloezie en hoe je de tekenen herkent
 • [Blanco] Uw weg naar een succesvolle [Gewenste Keyword Outcome] = Geef commentaar op je weg naar een succesvolle blog

Als je meer hulp nodig hebt bij het bedenken van blogtitels, heeft Inbound Now ook een "Need more Inspiration" knop. Als je je zoekwoord intypt in het Google zoekveld, krijg je een lijst met bestaande artikelen die al gepubliceerd zijn op Ezinearticles.

Hoewel de webapp u SEO-vriendelijke koppen geeft, geeft hij slechts één kop per keer - dus om 10 titels te krijgen, moet u 10 keer klikken op de knop "Klik om titelideeën te genereren".

2. Impact blog titel generator

De Impact Blog Titel Generator van BlogAbout is op een missie om writer's block voorgoed te genezen.

Met één druk op de knop kunt u honderden fantastische titels bekijken die u kunt gebruiken voor uw volgende blogbericht.

Als er een titel is die u bevalt, kunt u die door op het hart-icoontje te klikken overbrengen naar een notitieboek. Uw gegenereerde lijst kan naar u worden gemaild als u klaar bent.

Wat deze titelgenerator niet heeft, is een creatieve manier om writer's block een halt toe te roepen: een krabbelbord. Klik op "writer's block?" aan de linkerkant van uw scherm en ga lekker krabbelen.

3. SEOPressor blog titel generator

SEOPressor kwam niet alleen met een geweldige WordPress plugin, maar heeft ook een handige blog titel generator tool. Het heeft een speciale functie die andere generatoren missen - een beschrijving indicator voor uw trefwoord. Kies de beste beschrijving van uw trefwoord:

 • Een industrie
 • Een algemene term
 • Een merk/product
 • Een vaardigheid
 • Een locatie
 • Een persoonsnaam
 • Een evenement

Zodra u uw trefwoord en relevante omschrijving invult, geeft SEOPressor u 5 koppen die u kunt gebruiken.

4. TweakYourBiz titel generator

De TweakYourBiz Title Generator is verreweg een van de beste tools die er zijn. U voert uw trefwoord in, drukt op "Submit" - en TweakYourBiz genereert honderden titels.

Van listicles (lijst berichten) tot headlines van het type vraag tot motivatie en zelfs headlines van het type aanrecht, deze tool geeft je een verscheidenheid aan titels.

Ik heb bijvoorbeeld "productiviteit" ingevoerd - en hier zijn enkele titels uit verschillende categorieën:

 • Hoe 7 dingen de manier waarop je productiviteit benadert zullen veranderen
 • Sommige mensen blinken uit in productiviteit en anderen niet - welke ben jij?
 • De productiviteitscode kraken
 • Productiviteit? Het is makkelijk als je het slim aanpakt.

U kunt de hele lijst afdrukken of downloaden en dan hoeft u ze alleen nog maar door te nemen en er een te vinden die uw inhoud aanvult.

5. CoSchedule headline analyzer

Dus, hoe weet u of uw kop zal converteren? Om erachter te komen of uw titel de punch heeft die het nodig heeft om mensen te laten klikken, bekijk de Headline Analyzer van CoSchedule.

Gewoon in uw titel en zodra het is klaar analyseren, CoSchedule rapporten terug met een algemene score uit een 100, en een cijfer.

Adams recente titel, 14 manieren om de betrokkenheid van lezers bij je blog te vergroten, kreeg een score van 70 en een B+.

De analysetool kijkt naar:

 • Het type kop - Dit type kop is een lijst en het gebruik van lijsten verhoogt uw algemene score.
 • Aantal tekens - Headlines die volgens CoSchedule 55 tekens lang zijn, verdienen veel doorkliks.
 • Aantal woorden - Ideale koppen die de meeste doorkliks krijgen zijn 6 woorden lang.

CoSchedule biedt u ook inzicht in welke woorden opvallen wanneer lezers uw titel doornemen en welk soort sentiment uw titel uitstraalt. Het stelt ook trefwoorden voor op basis van uw kop.

6. Advanced marketing institute's emotional headline analyzer

Wilt u weten of uw kop wordt getweet, geliked en gedeeld?

Zie ook: Thrive Theme Builder Review 2023: Websites bouwen is nu makkelijker geworden

Om na te gaan of uw kop de emotionele impact heeft die u nodig hebt, kunt u de Emotional Headline Analyzer van het Advanced Marketing Institute raadplegen.

Kopieer en plak uw kop en de analyzer geeft een percentage van hoe emotioneel uw kop is. Alles boven 30% wordt als uitstekend beschouwd.

Een post met een kop met een sterke emotionele marketingwaarde (EVM) wordt meer gedeeld op sociale media. Dus, veel plezier en plug populaire posts van jou en anderen in om te zien welke titels en woorden een sterke emotionele band hebben.

Er gaat niets boven het menselijke element

Deze headline generators en analyzers zijn geweldig als je geen inspiratie hebt of het moeilijk vindt om de juiste woorden voor een titel te vinden.

U bent niet de enige die deze tools gebruikt - andere mensen gebruiken ook titelgeneratoren, wat betekent dat de koppen die u ontvangt dezelfde koppen zijn die aan andere mensen zijn gegeven.

Zie ook: 11 Extra inkomstenbronnen voor webontwikkelaars en ontwerpers

Indien mogelijk is het altijd het beste om zelf met pakkende en klikbare titels te komen.

Dus, om u te helpen en uw lezerspubliek te stimuleren, volgen hier enkele tips die u kunt gebruiken voor uw volgende krantenkop:

 • Lijst berichten zijn populair - Dit soort berichten adverteert een specifieke belofte en die is meetbaar - je weet wat je kunt verwachten als je het bericht leest.
 • Negatieve superlatieven trekken de aandacht. - Woorden als ergste , vermijd , niet of nooit tot 30% beter presteren op doorklikpercentage
 • Wees specifiek. - Lezers willen de exacte stappen, manieren of resultaten weten wanneer ze een bericht lezen. Kijk maar naar Blogging Wizard om te zien wat ik bedoel: 32 Slimme manieren om meer verkeer naar je blog te leiden.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.