De beste Linktree alternatieven voor 2023 (vergelijking)

 De beste Linktree alternatieven voor 2023 (vergelijking)

Patrick Harvey

Op zoek naar de beste Linktree alternatieven om je IG bio link te versterken? We hebben je gedekt.

Linktree is een geweldig hulpmiddel, maar het is niet het enige. Er zijn genoeg goede alternatieven.

Laten we beginnen:

De beste Linktree alternatieven - samenvatting

 • Shorby - Instagram bio link creator die de schijnwerpers op uw inhoud zet.
 • Tap.Bio - Eenvoudige paginabouwer om je Instagram-publiek aan te spreken.
 • Lnk.Bio - Gratis alternatief voor Linktree voor het maken van pagina's met meerdere links.
 • ShortStack - Platform voor het maken van sociale wedstrijden op Instagram.
 • Leadpages - Robuuste bouwer van landingspagina's en digitale inhoud voor meerdere platforms.
 • Milkshake - Gratis Instagram landingspagina maker die verdubbelt als een eenvoudige website bouwer.
 • Linkin.bio door Later - Embeddable Instagram feed waarmee je links kunt taggen in je berichten.
 • Camping - Aanpasbare gratis Instagram landingspagina voor het toevoegen van een onbeperkt aantal links.

#1 - Shorby

Shorby is misschien het dichtst bij Linktree van alle alternatieven hier.

Ten eerste kunt u een pagina maken om al uw inhoud van verschillende platforms op te slaan. Of u nu de nieuwste blogpost of video hebt die u met uw publiek wilt delen, u kunt er hier een link naar opnemen!

Zie ook: Hoeksteen Inhoud: Hoe een winnende inhoudstrategie te ontwikkelen

Door ook uw Facebook-, Twitter- en TikTok-bio's op de pagina te tonen, kunt u in contact komen met uw fans op verschillende sociale-mediaplatforms.

Tot slot kun je links delen naar je laatste Snapchat Stories, maar ook naar je YouTube-, Twitch- en Patreon-pagina's.

Naast het maken van micropagina's kun je ook een link naar je gewenste messenger (Whatsapp, Telegram, etc.) inschakelen en deze overal plaatsen zodat mensen je gemakkelijk een bericht kunnen sturen.

En u krijgt nuttige rapporten zodat u kunt zien hoe uw slimme pagina's en messenger links presteren.

Prijzen:

Shorby biedt drie plannen vanaf $15/maand ($12/maand op jaarbasis). Om het aantal Smart Pages dat u kunt bouwen en het gebruik van aangepaste domeinen per project te verhogen, moet u zich aanmelden voor een hoger plan.

Lees onze Shorby review.

#2 - Pallyy

Pallyy is uniek onder de Linktree alternatieven omdat het veel meer is dan een link in bio tool.

Ja, u krijgt de belangrijke basisfunctionaliteit waarmee u een landingspagina voor sociale media kunt maken en deze kunt aanpassen met links naar uw website, producten, blogberichten en andere sociale netwerken.

Evenals het aanpassen van het ontwerp van uw pagina en toegang tot analytics om het aantal clicks naar uw website te monitoren, enz.

Maar, Pallyy gaat zoveel verder en doet zoveel meer dan u toestaan om uw biolink uit te breiden.

Dit omvat directe planning naar Instagram (en andere sociale netwerken), gedetailleerde analyses & rapportage, commentaarbeheer, en meer.

Dus, als je liever één tool hebt om je hele Instagram-account en andere sociale netwerken te beheren, kijk dan eens naar Pallyy.

Prijzen:

Vanaf $15/maand met toegang tot alle functies.

Lees onze Pallyy review.

#3 - Tap.Bio

Bij de meeste link-in-profiel tools moet u naar beneden scrollen om de rest van de inhoud op een enkele pagina te zien. Bij Tap.Bio moet u naar links of rechts vegen om de verschillende secties te bekijken. Dit helpt om een dynamischer manier om uw inhoud en links te presenteren.

U kunt CTA-knoppen maken voor specifieke onderdelen van uw link in bio. Zo kunt u bijvoorbeeld links naar uw andere sociale-mediaplatforms of inhoud veranderen in grote, kleurrijke knoppen.

Of als u een enkele CTA wilt die verwijst naar een artikel over uw merk, kunt u ondersteunende tekst toevoegen om context te bieden over de inhoud.

Er is ook een optie om een YouTube inschrijfknop toe te voegen met een feature video om je kanaal te helpen groeien.

Zie ook: 32 Laatste TikTok-statistieken voor 2023: de definitieve lijst

Prijzen:

Lnk.Bio heeft een gratis plan waarmee je de tool kunt gebruiken voor één Instagram-account en 2 kaarten. Voor de betaalde plannen vanaf $5/maand ($36/jaar) kun je meer kaarten aanmaken en statistieken ontvangen over de prestaties van je profiel.

#4 - Lnk.Bio

Zoals het gezegde luidt: hoe meer (links), hoe beter! Lnk.Bio houdt zich aan dit adagium door je in staat te stellen zoveel mogelijk links in je Instagram landingspagina te proppen.

U kunt kiezen uit meer dan 40 sociale pictogrammen die u kunt gebruiken om te linken naar uw verschillende online profielen. Dit is een goede optie als u uw CTA-knoppen die verwijzen naar uw Spotify-winkel, YouTube-kanaal, Soundcloud-account en anderen wilt scheiden.

Ook zijn alle pagina's die u vanuit de tool maakt intuïtief, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren.

Prijzen:

Lnk.Bio heeft een gratis plan waarmee u een onbeperkt aantal links aan een pagina kunt toevoegen.

Met de betaalde plannen vanaf $0,99/maand per account kunt u het publiceren van links plannen, wat handig is als u tijdgevoelige promoties van uw producten voert. U kunt ook de prestaties van uw links volgen en zien welke de meeste klikken krijgen.

#5 - ShortStack

Als je een meer boeiende link in je Instagram bio wilt, dan komt er niets boeiender dan sociale wedstrijden En onder de Linktree alternatieven tools in de lijst, is ShortStack gespecialiseerd in het helpen van gebruikers bij het maken van campagnes van weggeefacties tot door gebruikers gegenereerde wedstrijden.

Welke functies u kunt gebruiken hangt af van het soort wedstrijden dat u wilt lanceren. ShortStack laat u bijvoorbeeld zijn random entry selector gebruiken voor Instant Win wedstrijden.

Als u een hashtagwedstrijd organiseert, moet u aangeven welke hashtag en andere informatie uw wedstrijd gebruikt. De tool zal dan de tweets en posts voor u vastleggen, zodat u uw winnaar uit de partij kunt selecteren.

Naast het gebruik van de link op je Instagram bio, kun je de wedstrijdlandingspagina ook insluiten op je website om de zichtbaarheid te maiximaliseren en meer inzendingen te genereren.

Prijzen:

ShortStack's Business plan ($99/maand) laat je Refer-a-friend en Instant Win wedstrijden uitvoeren. Het Agency plan ($199/maand) heeft beide, maar ook hashtag en retweet wedstrijden om je te helpen je naamsbekendheid te vergroten.

#6 - Leadpages

Leadpages staat bekend als een van de beste landing page builders op de markt. Maar het mag geen verrassing zijn dat het ook een speciale Instagram landing page creator heeft.

Het enge van dit platform is dat je functies die normaal worden gebruikt voor het bouwen van hoog converterende landingspagina's kunt gebruiken voor je Instagram bio link pagina.

Leadpages heeft bijvoorbeeld ingebouwde conversiebegeleiding die suggesties geeft over hoe u uw pagina kunt verbeteren en de betrokkenheid ervan kunt verhogen.

Vervolgens kunt u de elementen die u op de landingspagina wilt opnemen, slepen en neerzetten. En u bent niet alleen beperkt tot tekst en links - u kunt ook een aanmeldingsformulier opnemen om leads te genereren, een Calendly-agenda toevoegen, een OpenTable-reserveringswidget opnemen, en nog veel meer!

Tot slot kun je een A/B-test uitvoeren om te zien welke variant van je Instagram-pagina de beste conversie oplevert.

Prijzen:

Voor $37/maand (jaarlijks $27/maand) kun je met Leadpages landingspagina's (inclusief Instagram-pagina's), pop-ups en waarschuwingen maken voor één site. Upgrade naar een hogere om pagina's en formulieren te maken voor meerdere sites.

#7 - Milkshake

Bent u op zoek naar een Linktree alternatief dat verder kan gaan dan "link in bio" stijl landingspagina's en kan dienen als een volledige website?

Milkshake kan helpen.

Met dit platform kunt u kaarten of pagina's maken waar u tekst, afbeeldingen, GIF's, video's, links en meer kunt toevoegen. Vervolgens kunt u de kleur, het lettertype en de logo's in uw kaarten aanpassen aan uw merk.

Als je verschillende Instagram-accounts beheert, kun je vanaf één dashboard door de verschillende kaarten bladeren die je voor deze accounts hebt gemaakt.

Na verloop van tijd kunt u bijhouden en meten hoe uw kaarten het doen en manieren vinden om ze beter te maken op basis van de verzamelde gegevens.

Prijzen:

Milkshake is gratis te gebruiken. Maar je kunt je link pas in je profiel aanmaken nadat je de app hebt gedownload uit de App Store of Google Play Store.

#8 - Linkin.bio door Later

Later is een Instagram-marketingplatform dat zijn gebruikers helpt hun posts te plannen en inzichten te genereren uit hun resultaten.

Binnen de tool is Linkin.bio, een gratis mini-websitebouwer voor Instagram. Hiermee kun je links van je Instagram-posts taggen, zodat bezoekers erop kunnen klikken. Dit is een perfecte oplossing voor merken die hun producten willen verkopen vanuit de Instagram-posts die ze delen.

Je kunt de Linkin.bio feed ook op je site insluiten om er meer bezoekers naar toe te leiden. De feed ziet eruit als je Instagram feed, maar bevat alleen berichten met getagde links erin.

Prijzen:

Linkin.bio Lite is een gratis plan waarmee je een enkele link aan elk bericht kunt koppelen en een Later banner op de pagina hebt. Om de banner te verwijderen en de mogelijkheid te hebben om meer links in een bericht op te nemen, is de Linkin.bio Standard beschikbaar vanaf Later's Groeiplan ($25/maand).

#9 - Camping

Vergelijkbaar met Lnk.Bio, kunt u met Campsite onbeperkt links opnemen in uw sociale bio-link.

Maar wat dit onderscheidt van de rest zijn de gemakkelijk te gebruiken aanpassingsopties. U kunt het uiterlijk van uw pagina aanpassen op basis van kleur, afbeelding, logo en meer.

Dit maakt de weg vrij om pijnloos links op de pagina op te nemen. U kunt zelfs bekijken hoeveel kliks elke link in de loop der tijd heeft gekregen om de best presterende te zien.

Prijzen:

De gratis versie geeft u de bovenstaande functies plus de mogelijkheid om links vast te zetten, te archiveren of te herstellen, uw campingprofiel op uw site in te sluiten en meer.

Het Pro-plan ($7/maand) heeft alles wat de gratis versie heeft en nog meer:

 • Beheer tot 3 campingprofielen.
 • Retarget profielbezoekers met Facebook Pixel of Google AdWords.
 • Integreer Google Analytics voor een gedetailleerder beeld van uw verkeer.
 • Sluit MailChimp of Google Forms aan om je e-maillijst te laten groeien.

Wat is het beste alternatief voor Linktree?

De vraag die je jezelf eerst moet stellen is, " waarom wil je Linktree niet gebruiken? "

Wil je een gratis Linktree-alternatief, dan hebben Lnk.Bio, Milkshake en Campsite royale gratis plannen om je op weg te helpen met je Instagram-bio.

Ons favoriete Linktree alternatief is echter Shorby. Het is eenvoudig te gebruiken en bevat verschillende tools in één. U kunt het niet alleen gebruiken voor uw "link in bio" pagina, maar ook voor het genereren van leads.

ShortStack is een andere unieke optie als je sociale wedstrijden wilt gebruiken om je Instagram te laten groeien, bovenop het maken van een link in je bio.

Leadpages is aantoonbaar het beste Linktree-alternatief voor mensen die meer willen converteren voor hun bedrijf. Naast de mogelijkheid om Instagram-pagina's te maken, kun je ook opt-in formulieren, pagina's en alert bars bouwen die converteren als een gek. Zelfs hele websites!

Verwante lectuur:

  Patrick Harvey

  Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.