15+ Beste Genesis Kinderthema's Voor 2023

 15+ Beste Genesis Kinderthema's Voor 2023

Patrick Harvey

Het Genesis framework voor WordPress is een van de meest gevierde onder website-eigenaren en bloggers.

Zijn populariteit is grotendeels te danken aan zijn schone en minimale code, waardoor de site sneller laadt.

Bij dit krachtige kader kunnen Genesis-kindthema's worden gebruikt om het algemene ontwerp van uw site te verbeteren - en deze met weinig moeite om te vormen tot een site die zowel stijlvol als functioneel is.

Aan de ene kant vormt het framework de kernbouwstenen van uw site, terwijl u met de child themes het ontwerp, de lay-out en de functies kunt aanpassen. En bovendien kan veel hiervan worden bereikt met zeer weinig kennis van codering.

Met dit in gedachten bevat deze lijst enkele van de beste Genesis child themes tot nu toe.

Niet alleen bieden ze enkele van de beste visuele ontwerpen in het WordPress ecosysteem, maar ze laten je ook profiteren van wat het Genesis Framework te bieden heeft.

Let op: Thema's van StudioPress zijn beschikbaar door Genesis Pro te kopen. Dit omvat toegang tot alle andere Genesis thema's gemaakt door StudioPress en hun nieuwe Gutenberg blokken plugin. Je kunt ze ook gratis krijgen door WP Engine klant te worden.

De beste Genesis Kindthema's voor WordPress

1. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro is een minimaal en strak kinderthema gericht op reclame- en marketingwebsites. Door een gedurfd kleurenpalet te combineren met veel witruimte is het een uitstekende keuze om uw volgende klanten aan te trekken.

De hoofdindeling van de homepage is verdeeld in duidelijke secties, waardoor het voor bezoekers gemakkelijk is om te navigeren. Vette koppen trekken direct de aandacht en gebieden met heroïsche afbeeldingen helpen het oog over het scherm te trekken. De pagina bestaat ook uit 9 flexibele widgetgebieden voor het eenvoudig invoegen van uw informatie. Deze kunnen op allerlei manieren worden gewijzigd en gecombineerd om bij uw merk te passen.

De styling is uniform voor alle knoppen, prijstabellen, winkel en portfolio en het hele thema is compatibel met e-commerce, zodat u gemakkelijk een winkel op uw website kunt plaatsen.

Breakthrough Pro is ook geoptimaliseerd met ondersteuning voor speciale functies van de nieuwe WordPress Gutenberg editor. Dit omvat brede en volledige breedte inhoud blokken, blok styling, aangepaste kleuren, aangepaste lettergroottes, en back-end editor styling om de front-end van uw website te passen.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Bezoek Thema / Demo

2. Revolution Pro

Dit is een kind thema ideaal voor bloggers, freelancers en bedrijven en het hele ontwerp is gemakkelijk te installeren en op te zetten. Dit wordt bereikt met het gebruik van automatische setup en het importeren van de demo-inhoud. Alles wat je hoeft te doen is klikken op "Set Up Your Homepage" zodra u hebt geïnstalleerd en geactiveerd het thema om te beginnen.

Het belangrijkste verkoopargument van Revolution Pro is het gebruik van Gutenberg-blokken bij het bouwen van de homepage. Door gebruik te maken van de Gutenberg-editor, samen met de minimale styling van het thema, kun je eindeloze blokcombinaties maken. Hiermee heb je de ontwerpkracht stevig in handen.

Met eCommerce ondersteuning en de optie voor aanpasbare headers heeft dit thema genoeg te bieden voor elke blog niche.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Bezoek Thema / Demo

3. Essence Pro

Essence Pro is een prachtig Genesis child theme voor de lifestyle en wellness blogging niche.

Met 6 verschillende widget gebieden, kunt u gemakkelijk widgets mixen en matchen om een homepage te bouwen die uniek is voor u. De aanbevolen Genesis Enews Extended plugin is zo'n widget die naadloos een aanmeldingsformulier voor uw mailinglijst invoegt. En omdat Essence Pro styling voor deze plugin bevat, zal het aansluiten bij de rest van uw ontwerp elementen. Onnodig te zeggen dat dit kind thema is geoptimaliseerdom met Gutenberg te werken.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Zie ook: Wincher Review 2023: De meest nauwkeurige Keyword Rank Tracker die er is? Bezoek Thema / Demo

4. Autoriteit Pro

Bij Authority Pro draait alles om het opbouwen van vertrouwen bij uw klanten en publiek. En daarom is de eenvoudige en strakke homepage van dit ontwerp erop gericht om uw ervaring en expertise perfect uit te lichten.

Van boven naar beneden wordt uw aandacht onmiddellijk getrokken door de vetgedrukte informatiebalk, die kan worden aangepast aan uw eigen berichtgeving. Verder naar beneden bevinden zich een aantal widgetgebieden, ideaal geplaatst om meer informatie over u en uw diensten te onthullen. Onderaan de pagina vindt u gebieden voor recente berichten en een duidelijke oproep tot actie.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Bezoek Thema / Demo

5. Monochroom Pro

Als een gebruiksvriendelijke site en een sterke digitale aanwezigheid belangrijk zijn voor u, dan is Monochrome Pro misschien wel de oplossing. Dit thema heeft een monochroom kleurenpalet, waarbij de nadruk ligt op witte ruimte en mooie typografie.

De homepage is verdeeld in vier widget gebieden, een introductie held gebied, een gebied voor uw diensten, een sectie voor klant logo's en een laatste blog post gebied. Natuurlijk kunt u de informatie voor elke sectie veranderen door het gebruik van een andere combinatie van widgets.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Bezoek Thema / Demo

6. Infinity Pro

Digitale bedrijven die op zoek zijn naar een elegante oplossing voor hun website zullen genieten van Infinity Pro met zijn stijlvolle en responsieve aanwezigheid.

Als een van de meest flexibele StudioPress-releases tot nu toe zit dit child theme boordevol functies waaronder maar liefst 13 widgetgebieden en eCommerce ondersteuning. Pagina templates omvatten Lead Capture, Blog, Landing en Team Pages. Ontgrendel nog meer functionaliteit met de Gutenberg editor die volledig wordt ondersteund en geniet van drie verschillende lay-outs om ervoor te zorgen dat uw website zich onderscheidt van de massa.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Bezoek Thema / Demo

7. Mai Succes

Mai Success is een derde partij Genesis child theme gebouwd om zowel online als brick-and-mortar bedrijven te ondersteunen.

Met behulp van een homepage met flexibele widgetgebieden kunt u veel populaire WordPress-widgets en kernfunctionaliteit combineren om een on-brand look and feel te creëren. Een verscheidenheid aan aangepaste paginasjablonen is inbegrepen, waaronder één die speciaal is ontworpen voor Beaver Builder. Er is ook ondersteuning voor WooCommerce, naast een ingebouwd portfolio.

Prijs: Mai Success kost 84 dollar. Dit is inclusief het Genesis Framework.

Bezoek Thema / Demo

8. Cook'd Pro

Hier is een kinderthema voor bloggers met een passie voor koken en een verlangen om hun recepten met de wereld te delen. Cook'd Pro combineert de perfecte mix van responsief ontwerp met minimalisme om een verrukkelijk thema te creëren met een focus op een strak ontwerp.

Cook'd Pro heeft een ingebouwde receptenindex waarmee u zelfs meerdere receptenindexen kunt maken zonder enige code aan te raken. En u kunt uw recepten aanvullen met opvallende afbeeldingsplaatsen in het hele thema.

Er zijn strategische plaatsingen voor widgets om uw opt-in formulieren aan te vullen en styling voor sociale pictogrammen en meer. Cook'd maakt het maken van de perfecte kookwebsite een eitje en als koken niet uw ding is, is het gemakkelijk genoeg aan te passen aan elk ander type blog.

Prijs: Het Cook'd Pro en Genesis Framework Pakket kost $75.

Bezoek Thema / Demo

9. Aspire Pro

Aspire Pro is een unieke keuze voor ondernemers die hun spel willen verbeteren. Ideaal voor zowel zakelijke als persoonlijke merken, dit Genesis child theme heeft een high-impact design met aanpasbare homepage en footer widget gebieden om uw informatie weer te geven. Gutenberg ondersteuning biedt een naadloze bewerkingservaring en een ingebouwde portfolio biedt een geweldig canvas om uw werk weer te geven.

Prijs: Aspire Pro is een Genesis child theme van derden en bevat het Genesis Framework als onderdeel van het pakket voor $74.

Bezoek Thema / Demo

10. Hallo! Pro

Als u uw persoonlijke merk en expertise wilt opbouwen, heeft Hello! Pro alle hulpmiddelen die u nodig hebt. Dit thema zet uw naam en boodschap centraal, zodat u ze kunt verwelkomen en ze kunt meenemen in uw unieke merkboodschap.

Dit kindthema van derden wordt geleverd met 6 aangepaste paginasjablonen, waaronder een portfolio, naast meerdere homepage- en footer-widgetgebieden. Styling voor Gutenberg is ook een enorme bonus, terwijl de beeldgerichte homepage een warme en gastvrije first-look creëert.

Prijs: Hello! Pro kost 74 dollar en bevat het Genesis Framework in het pakket.

Bezoek Thema / Demo

11. Mai Studio

Mai Studio is een must-have Genesis child theme voor creatieve bureaus en bedrijven. Door gebruik te maken van de homepage widget gebieden waarvan er vele zijn, kunt u een homepage bouwen die potentiële klanten precies vertelt wat ze moeten weten over uw bedrijf.

5 paginasjablonen en een portfolio bieden flexibele opties om uw website te verbeteren.

De styling is voorzien van een sterk, modern verloop en de mogelijkheid om een video te gebruiken in het heldengebied. En het opnemen van een winkel op uw site is eenvoudig met eCommerce styling en ondersteuning. Tot slot zorgt een duidelijk call-to-action gebied voor een moeiteloze manier voor mensen om te informeren naar uw diensten.

Prijs: Het Mai Studio themapakket met het Genesis Framework kost 84 dollar.

Bezoek Thema / Demo

12. Market Pro

Als u op zoek bent naar een WordPress-thema dat meer vrouwelijk van stijl is en dat zich ook richt op aspirant-ondernemers, dan is Market Pro een mooie keuze. Dit kindthema van derden is ideaal om u te helpen de aandacht te trekken in de digitale wereld en om u aan te passen als de dingen veranderen en vooruitgaan.

Market Pro heeft een homepage die bestaat uit 9 flexibele widgetgebieden, gestyled om een breed scala aan inhoud weer te geven door het gebruik van widgets. Deze kunnen een featured slider, featured pagina's, e-mail opt-in formulieren, producten en blog posts bevatten. Combineer deze op elke gewenste manier om een prachtige homepage te creëren vol met uw beste inhoud.

Het mooie van dit thema is dat het geoptimaliseerd is voor Gutenberg. Dit betekent dat u bij het maken van uw inhoud met de Gutenberg-editor gebruik kunt maken van de vele inhoudsblokken om uw lay-out te optimaliseren en op te maken. Bovendien behoudt het overal dezelfde consistente styling.

Prijs: Market Pro wordt geleverd met het Genesis Framework voor de prijs van 129 dollar.

Bezoek Thema / Demo

13. Foodie Pro

Foodie Pro is een van de meest populaire Genesis child themes, geschikt voor een breed scala aan blogs en websites.

Met 3 startpagina's en 5 widgetgebieden voor de hele site kunt u een website bouwen met een willekeurige combinatie van widgets die er zowel modern als minimaal uitziet. 3 aangepaste paginasjablonen voor de blog, de standaardpagina en de archiefpagina zijn vooral handig voor bloggers met een groot archief aan berichten. Goed geplaatste call-to-action gebieden zorgen ervoor dat er altijd een manier is om uw lezers te verleiden tot een opt-in. En met de thema-aanpasser kunt ukunt uw website naar hartelust stylen en kleuren.

Prijs: Foodie Pro kost 75 dollar en omvat het Genesis Framework.

Bezoek Thema / Demo

14. Mai Prosper

Als uw bedrijf een blijvende indruk wil maken, legt Mai Prosper de lat hoger met zijn eigentijdse ontwerp en state-of-the-art functionaliteit.

Niet alleen wordt dit thema van derden geleverd met een one-click demo import, maar het bevat ook AMP ondersteuning en aangepaste pagina templates voor page builders, een sitemap, een landingspagina en meer.

Voeg je portfolio toe om je werk weer te geven op een strakke portfoliopagina en maak gebruik van de styling voor eCommerce, FAQ's, prijzen en Gutenberg. Met flexibele widgetopties voor de homepage biedt dit thema alles wat een bedrijf nodig heeft om een sterke, functionele website te bouwen.

Prijs: Mai Prosper is een themapakket van derden dat het Genesis Framework bevat. Het kost 84 dollar.

Bezoek Thema / Demo

15. Verfijnde Pro

Ondernemers die een merk willen opbouwen dat de tand des tijds doorstaat, kunnen de ideale basis vinden met Refined Pro. Dit kindthema van derden van Restored 316 Designs, biedt een elegant ontwerp dat ook geschikt is voor bloggers.

De homepage van Refined heeft 6 flexibele widgetgebieden en het thema is compatibel met WooCommerce om uw winkel gemakkelijk van de grond te krijgen. Een zacht, warm kleurenpalet helpt het ontwerp om huiselijk en gastvrij over te komen.

De automatische installatie van de plugin zorgt ervoor dat alles meteen werkt. En de styling voor Convert Kit-formulieren zorgt ervoor dat het ontwerp van uw site er naadloos en uniform uitziet. Als bonus wordt Refined Pro geleverd met een eigen Pinterest PSD-sjabloon.

Prijs: Refined Pro kost 129 dollar. Het Genesis Framework is inbegrepen.

Zie ook: 12 bewezen strategieën voor sociale media om uw publiek te laten groeien Bezoek Thema / Demo

16. Kickstart Pro

Als u in de beginfase zit van het lanceren van een startup bedrijf, houd dan uw oog gericht op Kickstart Pro voor gebruik op uw nieuwe website. Dit high-energy child theme heeft een breed scala aan functies die uw startup van de grond zullen helpen.

Bouw eenvoudig uw website met 3 homepage en 4 flexibele widgetgebieden en kies uit een selectie van vooraf gemaakte paginasjablonen om aan de slag te gaan. U hebt ook de mogelijkheid om een homepage-slider en een blog uitgelichte sectie te gebruiken.

Dit thema is ontworpen om te werken met veel populaire WordPress-plugins, waaronder Gravity Forms en Testimonials van WooThemes. Een Google Map vriendelijk widget gebied toont uw locatie voor bakstenen en mortel bedrijven. En met achtergrond afbeelding ondersteuning, kunt u opvallende full-width-afbeeldingen gebruiken aan de bovenkant van uw pagina's.

Prijs: Kickstart Pro kost $59 en komt met het Genesis Framework inbegrepen.

Bezoek Thema / Demo

Wat is het Genesis Framework?

Het Genesis Framework is een platform dat wordt gebruikt om uw website te maken. In veel opzichten is het vergelijkbaar met een traditioneel WordPress-thema, maar u hoeft het niet te activeren. Het hoeft alleen maar naar uw website te worden geüpload.

Het Genesis Framework is inbegrepen bij elke child theme aankoop van StudioPress.com.

Wat is een kinderthema?

Zie een child theme als een toplaag van code die boven het Genesis Framework zit.

Een child theme is meer een visuele skin die gebruikt wordt om te veranderen hoe het standaard Genesis Framework thema eruit ziet. Het kan ook gebruikt worden om de functionaliteit van het Genesis Framework uit te breiden.

U activeert uw kindthema net als elk ander thema, u moet er alleen voor zorgen dat het Genesis Framework al op uw website is geïnstalleerd.

Worden kinderthema's geleverd met het Genesis Framework?

Alle kinderthema's die u bij StudioPress.com koopt zijn inclusief het Genesis Framework. Voor kinderthema's die u bij derden koopt, moet u deze eerst bij StudioPress kopen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van kinderthema's?

Wanneer een WordPress-thema wordt bijgewerkt, worden gewoonlijk alle aanpassingen die u hebt gedaan aan bestanden zoals het bestand functions.php, of andere wijzigingen buiten de gewone thema-instellingen, gewist.

Door een kinderthema te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat alle code die u handmatig aan uw thema hebt toegevoegd, behouden blijft wanneer de ontwikkelaar een update uitrolt.

Het is ook geweldig voor ontwikkelaars die het proces van het bouwen van websites voor hun klanten willen stroomlijnen.

Laatste gedachten over deze Genesis Kinderthema's

Het bouwen van een blog of website brengt heel wat uitdagingen met zich mee.

Wat zijn de nieuwste ontwerptrends? Moet u een mobiel responsief thema nemen? Welke flexibiliteit is er beschikbaar? Zal uw website snel zijn?

Genesis thema's helpen veel van deze uitdagingen op te lossen - ze laden snel en zijn mobiel responsief. En het Genesis Framework wordt goed ondersteund & onderhouden.

Dus, als je op zoek bent naar een lichtgewicht thema dat er geweldig uitziet uit de doos - probeer een van deze Genesis kindthema's eens.

Meer thema suggesties nodig? Bekijk onze andere WordPress thema roundups:

  • Portefeuillethema's
  • Bloggingsthema's
  • Gratis thema's
  • Thema's voor landingspagina's

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.