7 beste tools voor het vastleggen van e-mails voor 2023: sneller leads genereren

 7 beste tools voor het vastleggen van e-mails voor 2023: sneller leads genereren

Patrick Harvey

Bent u op zoek naar de beste tools om meer leads en abonnees voor uw bedrijf te genereren?

Het is bewezen dat e-mailmarketing 40x effectiever is dan social media marketing en een hogere ROI oplevert dan elk ander marketingkanaal.

Een geweldig hulpmiddel voor het vastleggen van e-mail is precies wat u nodig hebt om het meeste uit uw webverkeer te halen en die kliks om te zetten in leads.

In dit artikel lichten we de beste tools voor het vastleggen van e-mails toe, en voor wie ze het meest geschikt zijn.

Zie ook: 8 Beste Patreon Alternatieven & Concurrenten voor 2023 (Vergelijking)

Klaar? Laten we beginnen:

De beste tools voor het vastleggen van e-mails voor het genereren van leads - samenvatting

 1. Optinly - Meest betaalbare e-mail capture tool.
 2. Getsitecontrol - Beste programma voor het vastleggen van e-mail voor het maken van pop-up formulieren.

#1 - ConvertBox

ConvertBox Het SaaS-platform kan naadloos worden aangesloten op uw WordPress-site en worden gebruikt voor een reeks leadgeneratietaken.

Wat geweldig is aan ConvertBox is dat het een super eenvoudige tool is om je hoofd in te steken. Formulieren maken om e-mailadressen vast te leggen is een eitje met deze tool. De eenvoudige drag-and-drop builder maakt het gemakkelijk om je formulieren te maken en aan te passen aan het ontwerp van je site en je bedrijfsmerk.

ConverBox biedt een reeks verschillende soorten formulieren, waaronder ingesloten formulieren, formulieren op een volledige pagina, popovers en meer, zodat u het formulier kunt kiezen waarvan u denkt dat het het beste werkt om de aandacht van uw websitebezoekers te trekken.

En bovendien kan ConvertBox worden gebruikt om A/B-tests uit te voeren, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw formulieren perfect zijn geoptimaliseerd voor het verzamelen van e-mailadressen.

Een andere geweldige functie van ConvertBox is de functie Intelligent Targeting. Met behulp van deze functie kunt u uw video's voorzien van gepersonaliseerde berichten op basis van gegevens van uw e-maildienstverlener en uw eigen klantrelatiebeheergegevens. Andere nuttige functies zijn segmentatietrechters en real-time tracking.

Al met al is het de perfecte tool voor het maken en optimaliseren van uw e-mail capture formulieren voor lead generation.

Prijzen:

ConvertBox biedt momenteel vroege levenslange toegang voor $ 495. U kunt ook upgraden naar een Pro-account voor een extra $ 90.

Probeer ConvertBox

#2 - Thrive Leads

Thrive Leads is een plugin voor het genereren van leads die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd op WordPress-sites. De alles-in-één tool maakt het gemakkelijk om een reeks verschillende formulieren te maken om e-mailadressen vast te leggen. De verschillende soorten opt-in formulieren omvatten popup lightbox formulieren, in-line formulieren, slide-ins, widget gebied formulieren, en nog veel meer.

Thrive Leads is de perfecte e-mail capture tool als u een snelle en eenvoudige oplossing wilt voor het opstellen van formulieren. De tool bevat toegang tot vooraf ontworpen sjablonen waarmee u in een paar klikken formulieren voor het vastleggen van e-mails op uw webpagina's kunt implementeren.

Net als ConvertBox, had Thrive Leads ook drag and drop functionaliteit, waarmee u uw e-mail capture formulier kunt aanpassen en optimaliseren voor lead generatie.

Zodra uw formulieren zijn ontworpen, kunt u de targetingfuncties gebruiken om aan te passen wanneer en waar uw formulier verschijnt en om te kiezen welke acties het formulier doen verschijnen. Zoals veel tools op deze lijst heeft Thriveleads ook een A/B-testfunctie waarmee u uw formulieren verder kunt optimaliseren en de opties kunt kiezen die converteren.

Een andere geweldige functie van Thrive Leads is SmartLinks. Met SmartLinks kunt u verschillende aanbiedingen tonen aan mensen die al zijn ingeschreven op uw mailinglijst. Dit is geweldig om dubbele e-mailverzameling te voorkomen en leads en terugkerende bezoekers van uw site verder te voeden.

Zie ook: 7 Beste WordPress Landing Page Plugins voor 2023: Beproefd & Getest

Let op: Thrive Leads is een plugin die alleen gebruikt kan worden op WordPress sites.

Prijzen:

Thrive Leads kost $99/jaar (wordt daarna verlengd voor $199/jaar), of is beschikbaar als onderdeel van de Thrive Suite, die andere tools bevat zoals Thrive Theme Builder en tools voor het bouwen van quizzen, cursussen en meer. Plannen beginnen bij $299/jaar (wordt daarna verlengd voor $599/jaar).

Krijg toegang tot Thrive Leads

Lees onze Thrive Leads review.

#3 - Leadpages

Leadpages is een krachtige verkoop- en leadgeneratietool waarmee u formulieren voor het vastleggen van e-mails, landingspagina's, waarschuwingsbalken en meer kunt maken. Als u als klein bedrijf uw site wilt optimaliseren voor leads en verkoop, en uw e-maillijst wilt uitbreiden, kan deze alles-in-één tool precies de juiste zijn.

Deze tool bevat alles wat je nodig hebt om e-mail opt-in pop-ups te maken en het bevat analysefuncties waarmee je je formulieren efficiënt kunt testen en optimaliseren.

Naast een drag and drop builder waarmee u uw eigen formulierontwerpen kunt maken, bevat het ook een brede selectie sjablonen die perfect zijn om e-mailadressen te verzamelen.

Leadpages is ook een uitstekende keuze voor niet-WordPress-gebruikers, omdat u uw formulieren op verschillende platforms kunt implementeren, waaronder Squarespace en Wix.

Al met al is het een uiterst betaalbare alles-in-één oplossing die kleine bedrijven kan helpen hun conversie te verbeteren en hun e-maillijst op te bouwen.

Prijzen:

Prijzen beginnen vanaf $37/maand voor één site.

Probeer Leadpages gratis uit

Lees onze Leadpages review.

#4 - Optinly

Optinly is de perfecte e-mail capture tool voor groeiende bedrijven, dankzij het feit dat er een beperkt gratis plan beschikbaar is.

Deze betaalbare optie bevat veel van de functionaliteit van andere pop-up formulier generatoren en stelt gebruikers in staat om een reeks van aandachttrekkende formulieren te maken, waaronder:

 • Exit-intent pop ups
 • Zwevende zijbalken
 • Gamification pop ups
 • Full-screen overlays
 • Kennisgeving pop ups
 • Tijdvertraging pop ups

U kunt de tool ook gebruiken om feedback te verzamelen en enquêtes te houden om uw inspanningen voor het genereren van leads te verbeteren. Hoewel enigszins beperkt, biedt de gratis versie van deze tool een reeks geweldige functies, waaronder analyses, ESP-integratie en meer.

In het algemeen is het de meest budgetvriendelijke optie om pop-ups te maken voor het verzamelen van e-mailadressen.

Prijzen:

Optinly biedt een gratis plan dat u beperkte toegang geeft tot de tool. Betaalde plannen beginnen vanaf $9/maand.

Probeer Optinly gratis uit

#5 - Getsitecontrol

Getsitecontrol is de beste optie voor het maken van pop-ups om e-mailadressen vast te leggen. Toegegeven, pop-ups zijn niet voor iedereen weggelegd, omdat ze soms opdringerig kunnen zijn en de ervaring van de gebruiker kunnen belemmeren.

Pop-ups kunnen echter effectief zijn als het gaat om het verzamelen van e-mailadressen, en Getsitecontrol meldt dat gebruikers 250% lijstgroei ervaren bij het gebruik van gerichte e-mail opt-in pop-ups. Best geweldig, toch?

Getsitecontrol geeft gebruikers toegang tot een breed scala aan e-mail capture popup templates die klaar zijn voor gebruik. De templates zijn perfect geoptimaliseerd voor conversie en bieden gebruikers een eenvoudige manier om professioneel geoptimaliseerde popups op hun site in te zetten.

Als het gaat om targeting en triggering heeft Getsitecontrol enkele zeer nuttige functies. U kunt pop-ups triggeren op basis van parameters zoals scroldiepte, locatie, taal, tijd op de pagina, en meer.

U kunt uw pop-ups ook zo instellen dat ze verschijnen wanneer gebruikers reageren op bepaalde elementen op uw pagina. Bovendien kunt u uw formulieren zo instellen dat ze verschijnen op basis van informatie over de interactie van bezoekers met andere pop-ups op uw site.

Getsitecontrol heeft ook een handig dashboard dat u kunt gebruiken om alles te volgen wat er gebeurt met betrekking tot uw popup-formulieren, en u krijgt zelfs updates telkens uw formulier wordt bekeken of een e-mail wordt opgevangen.

Over het geheel genomen is Getsitecontrol een gerichte maar nuttige tool die perfect is voor het maken van visueel interessante en geoptimaliseerde popup-formulieren voor lead generation.

Prijzen:

Plannen beginnen vanaf $7/maand voor 20.000 maandelijkse widgets

Probeer Getsitecontrol gratis uit

#6 - Convert Pro

Als u snel met uw formulieren aan de slag wilt, Convert Pro kan de e-mail capture tool voor u zijn. Mits uw site op WordPress draait, tenminste.

Niet iedereen wil urenlang A/B-testen en formulieren optimaliseren, daarom is het een goed idee om een tool te kiezen die u toegang geeft tot honderden beproefde sjablonen, en Convert Pro doet precies dat.

Naast de uitgebreide bibliotheek met vooraf ontworpen sjablonen biedt Convert Pro ook een sleep-en neerzet-editor om snel nieuwe formulieren te maken.

Een van de opvallende kenmerken van ConvertPro is dat het gebruikers in staat stelt mobiele specifieke formulieren te maken om e-mailadressen vast te leggen.

Dit kan een enorm pluspunt zijn als het grootste deel van uw verkeer afkomstig is van mobiele apparaten. Met Convert Pro kunt u ervoor zorgen dat al uw formulieren perfect zijn ontworpen om te worden bekeken en ingevuld op schermen zo klein als smartphones.

Enkele formuliertypes die beschikbaar zijn op Convert Pro zijn:

 • Pop-ups
 • Slide-ins
 • Ingebedde formulieren
 • Widgets
 • Volledig scherm pop-ups
 • En meer

U kunt ook Convert Pro geavanceerde triggers gebruiken om uw formulieren op opportune momenten in te zetten, zoals wanneer bezoekers op uw site aankomen, wanneer ze scrollen, of wanneer ze tekenen vertonen van het verlaten van de site. Bovendien kunt u zich richten op bezoekers met bepaalde formulieren op basis van informatie zoals van welke site ze zijn aangekomen, welk apparaat ze gebruiken, en meer.

Een andere geweldige functie van Convert Pro is dat het naadloos integreert met Google Analytics, wat betekent dat u gemakkelijk het succes van uw formulieren in relatie tot uw webverkeer kunt volgen, en tests kunt uitvoeren om uw formulieren verder te optimaliseren.

Het is ook het vermelden waard dat Convert Pro modulair is. Dit betekent dat je kernfuncties die je niet nodig hebt kunt uitschakelen. Dit is geweldig voor het verbeteren van de prestaties van je WordPress website.

Prijzen:

Jaarplannen beginnen vanaf $99. U kunt ook een levenslang pakket aanschaffen voor $399.

Convert Pro biedt ook een groeibundel voor $ 249/jaar. Dit plan omvat toegang tot een reeks plugins en thema's voor WordPress en Convert Pro.

Probeer Convert Pro

Lees onze Convert Pro review.

#7 - OptinMonster

OptinMonster is een lead capture tool met een plugin die je op je WordPress site kunt installeren.

De tool is een van de meest populaire opt-in form builders die er zijn - en voor een goede reden. Voor een betaalbare prijs krijgen gebruikers toegang tot een reeks verschillende formuliertypes, waaronder:

 • Lightbox Pop-up formulieren
 • Volledig scherm Welkom Mat Formulieren
 • Slide-In Scroll Box Forms
 • Zwevende balkvormen
 • Inline formulieren
 • Zijbalk Widgets
 • Inhoud kluisjes
 • Couponwielen
 • Aftelklokken

OptinMonster geeft gebruikers toegang tot een brede bibliotheek van formuliertemplates die gemakkelijk op uw site kunnen worden ingezet. Als u liever uw eigen formulieren voor het vastleggen van e-mailadressen bouwt, is er ook een gebruiksvriendelijke formulierenbouwer waarmee u in een paar klikken visueel indrukwekkende en geoptimaliseerde formulieren kunt maken.

Als u een liefhebber bent van A/B testen en analytics, dan is OptinMonster de formulierenbouwer voor u. De analytics en insights tool geeft u toegang tot real-time informatie over hoe uw formulieren presteren, en u kunt deze gegevens gebruiken om grondige splittesten uit te voeren op alle elementen binnen het formulier.

De echte troef van OptinMonster zijn echter de targeting- en personalisatiefuncties. Met behulp van deze tools kunt u ervoor zorgen dat elke bezoeker het meest geoptimaliseerde e-mailformulier te zien krijgt.

U kunt bijvoorbeeld formulieren richten op basis van gegevens zoals cookie-informatie, geolocatie, apparaattype en meer. U kunt ook instellen dat formulieren verschijnen wanneer specifieke acties worden uitgevoerd, zoals de hoeveelheid tijd die op de pagina wordt doorgebracht, de intentie om de pagina te verlaten en meer.

Al deze functies helpen u ervoor te zorgen dat uw formulieren voor het vastleggen van e-mails op precies het juiste moment door de juiste bezoekers worden gezien, zodat er zoveel mogelijk leads worden gegenereerd.

OptinMonster integreert ook met grote e-mail service providers zoals Mailchimp, ActiveCampaign en meer.

Prijzen:

Plannen beginnen vanaf $9/maand (jaarlijks gefactureerd).

Probeer OptinMonster

Lees onze OptinMonster beoordeling.

De beste tool voor het vastleggen van e-mails voor uw bedrijf kiezen

Zoals u ziet, is er een breed scala aan tools voor het vastleggen van e-mail beschikbaar, voor verschillende budgetten en voorkeuren.

Alle tools in deze lijst zijn nuttig om u te helpen succesvol te zijn in uw e-mailmarketingstrategie, en zijn het geld meer dan waard, maar als we slechts een paar van de beste tools voor het vastleggen van e-mails moesten kiezen, zouden we die aanbevelen:

 • ConvertBox voor een alles-in-één lead generation tool met krachtige e-mail capture functionaliteit.
 • Thrive Leads voor de beste specifieke WordPress e-mail capture tool op de markt.

Natuurlijk hangt het af van wat uw bedrijf nodig heeft, en het soort formulieren dat u wilt gebruiken, maar u kunt echt niet verkeerd gaan met een van de tools in deze lijst.

Til uw e-mailmarketing naar een hoger niveau en probeer een van deze tools voor het vastleggen van e-mail eens uit.

Veel van deze tools voor het vastleggen van e-mails hebben een gratis proefperiode of een geld-terug-garantie. U kunt ze dus uitproberen om er zeker van te zijn dat u de juiste tool vindt voor uw behoeften op het gebied van leadgeneratie.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.