Wincher Review 2023: De meest nauwkeurige Keyword Rank Tracker die er is?

 Wincher Review 2023: De meest nauwkeurige Keyword Rank Tracker die er is?

Patrick Harvey

Welkom bij onze Wincher review.

Uw ranking in zoekmachines heeft een directe impact op uw bedrijf: het zorgt voor meer verkeer en voor meer verkoop.

Dus, wanneer rankings schommelen of dalen - je moet het weten. Dat is waarom je een nauwkeurige rank tracking tool nodig hebt.

In deze bespreking nemen we Wincher onder de loep - een uiterst populaire rank tracking tool die prat gaat op zijn vermogen om accurate rank checking te leveren.

Aan het eind van deze beoordeling zult u kunnen nagaan of deze tool geschikt is voor uw behoeften.

Laten we beginnen:

Wat is Wincher?

Wincher is een professionele keyword rank tracking tool vol met functies om u te helpen uw prestaties op zoekresultaten te controleren.

Naast de functionaliteit voor het controleren van online posities bevat de tool ook het volgende:

 • Gratis & onbeperkt trefwoord onderzoek
 • Gratis & onbeperkt on-page SEO checker
 • Aanmaken van aangepaste geautomatiseerde rapporten
 • Gratis WP plugin

Belangrijker is dat Wincher zich positioneert als de de meest accurate van de gebruiksvriendelijke ranktrackers die er zijn.

Probeer Wincher gratis

Hoe gebruik je Wincher?

Voordat we beginnen, laten we uw gratis proefaccount aanmaken door naar Wincher te gaan. U hebt uw CC-gegevens niet nodig; u moet alleen uw e-mail verifiëren.

Na het aanmaken van uw account kunt u de websites toevoegen die u wilt volgen, het apparaat kiezen (mobiel of desktop) en het land waar u de zoekresultaten van de website wilt volgen.

Met Wincher kunt u ook uw posities in bepaalde gebieden en steden volgen, als u op zoek bent naar een meer geo-specifieke volgoplossing.

Om uw trefwoorden toe te voegen aan de rank tracker, biedt Wincher een paar opties:

 • Voer handmatig trefwoorden in of krijg suggesties van Wincher.
 • Importeren vanuit Google Search Console of CSV-bestand.
 • Importeer trefwoorden van een andere website, die u al volgt met Wincher.
 • Vind de relevante trefwoorden via de Keyword Research tool.

Kies de beste optie voor u en klik op "Trefwoorden toevoegen" en -. voila U krijgt dagelijks updates van de rangorde zonder enige inspanning van uw kant.

Om u te helpen organiseren hoe de gegevens worden gepresenteerd, kunt u trefwoordgroepen maken voor vergelijkbare of gerelateerde termen. Door dit te doen kunt u trefwoorden scheiden op basis van het onderwerp of de pagina's waarvoor ze in Google worden gerangschikt.

Kenmerken

Tot dusver lijkt Wincher op elk ander keyword ranking tool op de markt. Maar de duivel zit natuurlijk in de details - je kunt iets niet beoordelen door er een paar seconden naar te kijken!

Laten we dus dieper ingaan op wat Wincher doet en hoe "nauwkeurig" het is als hulpmiddel voor trefwoordrangschikking.

Lokale rang tracking

Als u een lokaal bedrijf runt, is het essentieel om de posities in de SERP in een bepaald gebied in de gaten te houden. Wincher maakt het mogelijk om uw prestaties in meer dan 10k locaties in 180 landen in de gaten te houden en het aantal groeit nog steeds. Het is voorlopig meer dan genoeg voor kleine ondernemers en bloggers.

Bijwerken van gegevens op verzoek

Wincher update alle gegevens elke 24 uur zonder uitsluitingen. Maar Google SERP's kunnen zeer snel veranderen. Soms heb je de meest verse ranking positie op dit moment nodig om zo snel mogelijk te reageren. Met Wincher kun je de posities handmatig updaten.

Bijvoorbeeld, je hebt net een blogpost of een bepaalde pagina op je site binnen de dag bijgewerkt en je wilt zien of de positie voor een bepaald trefwoord is gestegen. Met Wincher kun je dat altijd en overal doen!

Volgen van concurrenten en automatische waarschuwingen

Met de functie Concurrenten van Wincher kunt u de prestaties van uw concurrenten controleren voor dezelfde zoekwoorden als waarvoor u rankt. Het toont ook het verkeer van uw concurrenten voor de zoekwoorden op basis van hun gemiddelde positie en zoekvolume.

Van hieruit kunt u inzichten vergaren over uw concurrenten en wat u moet doen om hen te slim af te zijn, zo niet te overtreffen!

Moet u bijvoorbeeld links bouwen op sommige van uw pagina's om hoger te scoren dan uw concurrenten, of moet u in plaats daarvan inhoud creëren die gericht is op nieuwe trefwoorden? Het antwoord op deze vragen hangt af van de gegevens die Wincher voor u verzamelt!

Hulpmiddel voor trefwoordonderzoek

Behalve dat het een keyword rank tracker is, heeft het ook keyword research functies om u te helpen zoektermen te richten om uw site te optimaliseren op basis van verschillende factoren.

Maar voordat we ingaan op zijn keyword research tool, laat ik duidelijk zijn dat Wincher eerst en vooral een keyword tracking tool is. Het is oneerlijk om Wincher te vergelijken met andere tools zoals SEMrush die uitgebreidere functies bieden die u helpen bij uw SEO inspanningen.

Maar met hun basistool kunt u relevante trefwoorden vinden en inzichtelijke suggesties krijgen.

Als u bijvoorbeeld uw zoekwoord intikt op het tabblad Gerelateerde zoekwoorden, komen termen aan het licht waarvoor u niet scoort en kunt u overwegen nieuwe inhoud te maken of bestaande inhoud te optimaliseren.

Ik beschouw het als een extra gratis bonus bij de belangrijkste rank tracker. Sommige voorgestelde sleutelwoorden zijn verrassend omdat u misschien niet had gedacht dat uw website voor hen rangschikt.

Gebruikersrechten

Veel SEO-tools vereisen extra kosten voor meerdere gebruikers op uw account. Gelukkig biedt Wincher de functie Meerdere gebruikers als onderdeel van elk plan dat u kiest.

Van hieruit kunt u verschillende projecten aanmaken en specifieke rechten geven aan nieuwe gebruikers. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe gebruiker toewijzen aan een specifieke taak en hem/haar alle websites laten beheren.

Er is ook de functie Externe gebruikers. In tegenstelling tot de functie Meerdere gebruikers kunt u met deze interessante functie beperkingen instellen voor bepaalde gebruikers om andere projecten te bekijken.

Dit is handig als je het agentschap runt en veel verschillende klanten hebt, dus het is alleen beschikbaar in het Enterprise-plan.

On-page SEO tool

Naast de keyword research tool, helpt Wincher's on-page SEO checker je te zien hoe goed je webpagina is geoptimaliseerd voor een specifiek keyword. Wincher geeft je een score en deelt een gedetailleerde lijst met tips om de problemen op te lossen en hoger te scoren.

Dit is een geweldige manier om u te helpen uw inhoud te optimaliseren voor de zoekwoorden waarvoor u probeert te ranken. U hoeft niet langer te gissen waarom ze niet hoger ranken op de SERP's!

WordPress plugin

Als je een WordPress site hebt, kun je de WordPress plugin downloaden. Monitor tot 10 trefwoorden en ontvang gerelateerde trefwoorden om voor te ranken en te volgen, zelfs met de gratis versie.

Met een betaald abonnement kunt u echter een onbeperkt aantal trefwoorden en tot 5 jaar rankinggeschiedenis bijhouden (in plaats van 7 dagen voor gratis gebruikers).

Tot slot worden alle gegevens gepresenteerd in een overzichtelijke trefwoordentabel, zodat u uw zoekmachinemarkeringen beter kunt volgen vanaf uw WordPress-dashboard.

Probeer Wincher gratis

Wincher prijzen

Wincher biedt een prijsmodel op basis van plannen, waaronder drie plannen: Starter, Business en Enterprise.

De plannen zijn vrij flexibel, zodat u de juiste optie kunt kiezen afhankelijk van het aantal trefwoorden dat u wilt volgen en de functionaliteit die u wilt hebben.

Plannen beginnen vanaf 29€/maand (ongeveer $35) voor het bewaken van 500 trefwoorden en tien websites.

Zie ook: 5 beste tools voor het verzamelen van gebruikersfeedback

U kunt alle details over de kenmerken van elk plan hier bekijken.

Voor- en nadelen

Voors

 • Indrukwekkende nauwkeurigheid van de gegevens - Wincher doet zijn werk goed - biedt de meest verse rank tracking gegevens. U kunt dagelijkse updates krijgen en de positie van de toegevoegde trefwoorden handmatig verversen. Dat is hoe alle rank trackers zouden moeten werken.
 • Eenvoud - Terwijl veel tools zo'n ingewikkelde UX hebben, maakt Wincher indruk met zijn eenvoud. Hun ontwerp is duidelijk, en zelfs een beginner kan een PRO zijn met dit hulpmiddel.
 • Flexibel prijsmodel - Ik vind het fijn dat je je voorkeuren kunt wijzigen afhankelijk van het aantal trefwoorden dat je moet bijhouden. En met hun goedkoopste plan kun je dagelijks 500 trefwoorden bijhouden - dat is meer dan genoeg voor kleine ondernemers en bloggers. Heb je meer nodig? Probeer het Business-plan en ga terug naar de vorige optie als dat beter voor je werkt. Alles is aan jou.

Nadelen

 • Een eenvoudig hulpmiddel voor trefwoordonderzoek - Wincher's trefwoord suggesties, zoekvolume en andere statistieken zijn beschikbaar voor alle trefwoorden die je hebt onderzocht. Maar het heeft geen trefwoord moeilijkheidsgraad score die gebruikers zou kunnen helpen een veel robuustere trefwoord strategie te ontwikkelen. We hebben gezegd dat Wincher is voor het bijhouden van trefwoord rankings, dus verwachten dat de tool om meer te doen dan trefwoorden bijhouden kan te veel zijn. Toch zal het tijd kosten voormensen om nieuwe sleutelwoorden te vinden om te monitoren met de tool zoals die nu is.

Wincher: Verdict

Trefwoorden volgen was nog nooit zo eenvoudig als bij Wincher.

In tegenstelling tot andere rank trackers, heeft het een duidelijk idee van zijn doelpubliek en levert het de goederen en dan wat. Van zijn nauwkeurige geplande of on-demand rank tracking tot zijn on-page SEO tool, kunt u niet verkeerd gaan met Wincher voor dit doel.

Maar dat is alles wat Wincher nu is: een trefwoord-tracker.

Om eerlijk te zijn, zou je kunnen stellen dat Wincher de beste ranktracker is vanwege de hierboven genoemde hoofdfuncties. Als je echter op zoek bent naar een meer geavanceerde SEO-tool met alle functies om je te helpen een volledige SEO-strategie voor je online bedrijf te lanceren, dan is Wincher niet voor jou.

Zie ook: 7 beste beeldbewerkingsprogramma's voor 2023 (hint: de meeste zijn gratis)

Zelfs zijn keyword research tool kan niet genoeg zijn als een toegevoegde tool om zijn keyword tracking mogelijkheden aan te vullen.

Ik ben ervan overtuigd dat Wincher nog één of twee functies verwijderd is van een onmisbare tool voor het monitoren van uw SEO rankings bij andere zoekmachines. Zoals het nu is, is het een uitstekende keuze om uw Google rankings bij te houden en u te helpen de SEO prestaties van uw websites te beoordelen.

Probeer Wincher gratis

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.