Thrive Themes Review 2023: Moet je Thrive Suite kopen?

 Thrive Themes Review 2023: Moet je Thrive Suite kopen?

Patrick Harvey

Welkom bij mijn Thrive Themes review.

In deze review deel ik alles wat je moet weten over hun kernaanbod - Thrive Suite.

Thrive Suite is een verzameling van WordPress thema's en plugins ontworpen om u te helpen een conversiegerichte website te bouwen.

Maar zal deze verzameling hulpmiddelen aan uw behoeften voldoen?

Laten we het uitzoeken in deze Thrive Suite review:

Wat is Thrive Suite? En wie zijn Thrive Thema's?

Thrive Themes bouwt al jaren WordPress producten en ze hebben een zeer specifieke focus.

Conversies .

Hun suite van producten, bekend als Thrive Suite, omvat het volgende:

  • Thrive Theme Builder (omvat verschillende begeleidende thema's)
  • Thrive Architect & Thrive Optimize
  • Thrive Leads
  • Thrive Quiz Builder
  • Thrive Ultimatum
  • Thrive Leerling
  • Opmerkingen over Thrive
  • Thrive Ovation
  • Thrive Automator (volledig gratis)

Dit alles vormt een vrij complete bundel voor het runnen van een online bedrijf.

Let op: U kunt elk product nu als afzonderlijk product kopen voor $47-$167/jaar. U krijgt echter het meeste waar voor uw geld via de Thrive Suite.

Bezoek Thrive Thema's

Welke producten zijn inbegrepen in Thrive Suite?

Laten we nu dieper ingaan op elk product dat in Thrive Suite wordt aangeboden.

Thrive Thema Bouwer

Thrive Theme Builder is een fantastisch WordPress-thema waarmee je de website kunt maken die je altijd al wilde.

Ik heb genoeg WordPress page builders gebruikt, maar Thrive Theme Builder is de enige die het proces van het ontwerpen van een conversiegerichte website heeft weten te vereenvoudigen.

Om u op weg te helpen is er een site setup wizard die u snel door het proces leidt:

De meegeleverde thema's Shapeshift, Bookwise, Omni en Kwik worden geleverd met verschillende sjablonen voor elk deel van uw site. Zodra u de installatiewizard hebt voltooid, kunt u elk van deze sjablonen aanpassen met behulp van een drag & drop visuele editor.

U kunt uw WordPress site verder aanpassen met behulp van meer dan 130 vooraf gemaakte inhoudsblokken. U hoeft alleen maar het blok toe te voegen en het aan te passen.

Wat meer is, is dat wanneer u een blok toevoegt, het wordt aangepast aan uw hoofdmerkkleur die werd geselecteerd tijdens de installatiewizard. Leuk!

En wie andere vormen van inhoud publiceert, zoals video's of podcasts, zal blij zijn te weten dat deze inhoudstypes in aanmerking zijn genomen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een blogbericht selecteren als "videopost" en uw YouTube-URL toevoegen. Vervolgens wordt uw video in een soort theatermodus weergegeven:

Ik vind het vooral leuk dat er veel aandacht is besteed aan prestaties. Zo krijg je bijvoorbeeld ingebouwde ondersteuning voor WP Rocket, WP Fastest Cache en W3 Total Cache. De grote drie WordPress prestatieplugins.

Er zijn ook integraties met beeldoptimalisatieplatforms zoals Optimole en Smush, en ondersteuning voor AMP (accelerated mobile pages).

En dankzij hun Project Lightspeed-functie kunt u een snelle optimalisatie uitvoeren die de laadtijden van pagina's drastisch versnelt.

Let op: Kwik is het snelste metgezel-thema van Thrive Theme Builder en is puur ontworpen met Web Page Vitals in gedachten.

Thrive Architect + Thrive Optimize

Thrive Architect is een page builder plugin die het ook gemakkelijk maakt om conversiegerichte landingspagina's te maken.

U kunt het gebruiken om aangepaste lay-outs te maken voor blogberichten, of andere soorten pagina's.

Kies uit een normale pagina die past bij de rest van uw website, een lege pagina met uw header en footer, een volledig lege pagina, of een kant-en-klare landingspagina.

Zodra u de pagina hebt gekozen die u wilt maken, kunt u deze aanpassen met behulp van een drag & drop visuele editor.

Zie ook: De 7 beste Gleam alternatieven vergeleken voor 2023

Een leuke eigenschap is dat alle Thrive Themes producten gebaseerd zijn op deze editor, zodat je je meteen thuis voelt bij al hun andere producten.

Het toevoegen van pagina-elementen werkt op dezelfde manier. U kunt individuele elementen toevoegen, zoals knoppen, formulieren, afbeeldingen, video's, enz. Of u kunt vooraf ontworpen bloksjablonen toevoegen.

Nu naar mijn favoriete onderdeel van deze plugin: landingspagina's.

Thrive Themes weet wat ze doen als het gaat om landingspagina ontwerp en conversie optimalisatie, dus dit is gebakken recht in de plugin.

In totaal zijn er ongeveer 300 sjablonen. En het mooie is dat ze zijn gegroepeerd in themasets. Zo kunt u een hele verkooptrechter ontwerpen zonder dat u zelf extra pagina's hoeft te ontwerpen.

In de Hydrogen Smart template set vindt u bijvoorbeeld een home page template, upsell pagina, lead generation pagina, sales pagina, event pagina, bevestigingspagina, upsell pagina, en meer.

Nieuwere landingspagina-sjablonen staan bekend als "slimme landingspagina's" - dit betekent dat u, in plaats van de kleuren voor elk element op een pagina afzonderlijk te veranderen, alle accentkleuren met één klik kunt veranderen. Cool toch?

En dankzij de Thrive Optimize add-on kun je eenvoudig A/B-tests uitvoeren op je pagina's om de conversies te verbeteren.

Krijg toegang tot Thrive Thema's

Thrive Leads

Thrive Leads is een uiterst populaire plugin voor het genereren van leads, waarmee je eenvoudig conversiegerichte opt-in formulieren op je website kunt implementeren.

De keuze aan opt-in formuliertypes die u ter beschikking staan is uitgebreid. Of u nu een popover, slide-in, notificatiebalk, schermvuller, scrollmat, enz. wilt weergeven.

U kunt uw formulieren richten op tags, categorieën, specifieke pagina's, specifieke berichten en meer. U kunt zelfs formulieren toevoegen via shortcodes, widgets en PHP-code (mocht dat nodig zijn).

Met de drag & drop visuele editor kunt u formulieren naar hartelust aanpassen. U kunt zelfs complexere formulieren maken, zoals 2-staps formulieren, of meerkeuze formulieren. En er zijn genoeg sjablonen voor elk type formulier.

Als het gaat om de integratie van formulieren met uw e-mail service provider, zult u tal van API-integraties vinden. ConvertKit, Drip, ActiveCampaign, MailerLite, MailChimp, en meer. Zelfs providers waarmee ik zelden andere opt-in form tools zie integreren, zoals Sendfox, zijn inbegrepen. En HTML-formulieren zijn beschikbaar voor degenen die geen speciale API-integratie hebben.

Thrive Quiz Builder

Thrive Quiz Builder is de beste quiz plugin beschikbaar voor WordPress.

Quizzen zijn een geweldige manier om een publiek op te bouwen, verkeer te genereren en een aanhang op sociale media op te bouwen. En ze zijn een van de snelst te maken soorten inhoud.

Een vriend van me lanceerde een oldtimersite en lanceerde een stel quizzen. Met een klein publiek en alleen vertrouwend op het delen van quizzen met zijn Facebook vrienden, kreeg hij 6.000 bezoekers in maand 2. Gek, toch?

U kunt uw quizzen kiezen op basis van doelstellingen. U kunt kiezen uit het opbouwen van uw e-maillijst, het verkrijgen van social shares, of het verkrijgen van klantinzichten. U kunt er ook voor kiezen om de uwe vanaf nul op te bouwen als u dat liever doet.

Daarna kies je uit verschillende ontwerpstijlen en begin je met het aanpassen van je quiz.

Er is ook een handige rapportage die je inzicht geeft in de prestaties van je quiz.

Er is ook een andere manier waarop je quizzen kunt gebruiken - tools in generatorstijl. Onze redacteur, Nicola, gebruikte bijvoorbeeld Thrive Quiz Builder om een generator voor liedonderwerpen te maken. Tot nu toe hebben meer dan 10.000 mensen er gebruik van gemaakt.

Thrive Ultimatum

Thrive Ultimatum is de enige WordPress plugin in zijn soort. Props aan Thrive Themes voor het bedenken hiervan. Dure SaaS platforms waren de enige optie hiervoor.

Met deze plugin kun je getimede marketingcampagnes maken die gebruik maken van de kracht van schaarste. Een van de beste manieren om conversies te verbeteren.

Verschillende campagnesjablonen zijn inbegrepen: 7-daagse aanbiedingen, kerstspecials en specials aan het eind van de maand. U kunt ook uw eigen sjablonen maken.

Maar laten we zeggen dat u een speciale aanbieding van 7 dagen wilt doen om een cursus te promoten.

Je gebruikt deze plugin om oproepen tot actie (CTA's) met een aftelklok op je site weer te geven. Deze lopen automatisch, zodat je de toegang tot je speciale aanbiedingspagina kunt stoppen zodra de timer afloopt.

En u kunt verschillende gebeurtenissen toevoegen aan de tijdlijn van uw aanbieding, zodat u automatisch naar verschillende ontwerpen kunt overschakelen als uw campagne de einddatum bereikt.

Verschillende CTA (call to action) types zijn inbegrepen, zodat u uw aanbod kunt weergeven als een meldingsbalk, binnen een widgetgebied (bv. zijbalk) of als een shortcode.

Elke CTA wordt geleverd met een heleboel vooraf ontworpen sjablonen, die je kunt aanpassen met dezelfde editor als de meeste andere Thrive Themes producten.

Nuttige rapportage is ook inbegrepen om u te vertellen hoe goed uw campagnes het doen.

Thrive Leerling

Thrive Apprentice is een learning management plugin waarmee je eenvoudig online cursussen kunt maken.

Upload gewoon je cursusinhoud, pas je cursusinstellingen aan, pas je lay-out aan, en je hebt een volledig functioneel leerplatform voor je publiek.

Thrive Apprentice integreert direct met kassasoftware zoals SendOwl en ThriveCart, zodat je zonder gedoe betalingen kunt aannemen.

Hoewel de leercurve iets hoger ligt dan bij sommige andere online cursusplatforms, ben je niet beperkt in het aantal cursussen of studenten, omdat dit een WordPress-plugin is.

En het wordt nog beter want Thrive Apprentice ondersteunt volledige drag & drop visuele bewerking om ervoor te zorgen dat u de cursuswebsite kunt maken die u wilt - zonder beperkingen.

In een recente release heeft Thrive verschillende nieuwe functies uitgebracht waardoor deze plugin beter is dan ooit. Je kunt nu ook andere producten verkopen, niet alleen cursussen. Er is voorwaardelijke weergave zodat je de ervaring voor elke klant kunt aanpassen.

En geavanceerde content drip functionaliteit die verder gaat dan elke andere learning management plugin die we hebben getest.

Er is ondersteuning voor WooCommerce, ThriveCart en SendOwl.

Opmerkingen over Thrive

Thrive Comments is een commentaar plugin als geen ander. Het vervangt de native WordPress comments en biedt iets veel beters.

Wat ik vooral leuk vind, is dat je zelf kunt bepalen wat er gebeurt nadat iemand een opmerking heeft achtergelaten.

Wil je ze aanmoedigen om je bericht te delen, een opt-in formulier te bekijken, verwante berichten te zien, of doorgestuurd worden naar een ander bericht? Je kunt kiezen.

U kunt zelfs verschillende acties kiezen op basis van het feit of iemand voor het eerst commentaar geeft, of een terugkerende bezoeker is.

Stemmen en badges kunnen worden ingeschakeld om de betrokkenheid te vergroten.

En u kunt commentaarmeldingen aanpassen, hoe commentaar wordt gemodereerd, en meer. In wezen krijgt u een heleboel controle over uw blogcommentaren.

Thrive Ovation

Sociaal bewijs stimuleert conversies en dat is precies waar Thrive Ovation je mee helpt.

Deze plugin maakt het gemakkelijk om zowel getuigenissen te verzamelen als ze weer te geven op uw website.

Je kunt deze plugin op zichzelf gebruiken met behulp van WordPress shortcodes. Je kunt ook integreren met Thrive Architect om een speciale testimonialpagina te maken.

Wat het vastleggen van getuigenissen betreft, kunt u integreren met Thrive Architect, Thrive Leads of gewoon getuigenissen importeren uit sociale media.

Dit is een enorme tijdsbesparing waarmee u op grote schaal getuigenissen kunt weergeven voor maximaal sociaal bewijs.

Thrive Automator

Thrive Automator maakt het gemakkelijk en betaalbaar om uw marketinginspanningen te automatiseren, en zonder beperkingen op het aantal keren dat automatiseringen kunnen worden uitgevoerd.

Het is een van de verborgen juweeltjes in de Thrive Suite bundel.

En het mooiste is dat het een gratis plugin is.

De lay-out van deze automatiseringen is vergelijkbaar met die van marketingautomatiseringsplatforms zoals ActiveCampaign.

Hiermee kunt u allerlei taken automatiseren tussen Thrive producten, WordPress producten, WooCommerce en uw e-mailmarketingplatform naar keuze.

Wanneer iemand bijvoorbeeld uw cursus koopt, kunt u een regel instellen om de klant toe te voegen aan uw e-mailmarketingtool.

Of je zou een tag kunnen toevoegen aan je e-mailtool zodra iemand in je WooCommerce winkel koopt. Er is hier zoveel potentieel!

Nu is het nog vroeg dag voor Thrive Automator, dus verwacht dat er in de toekomst meer functies en integraties worden uitgerold. Er zijn ook plannen voor een app-bibliotheek van derden en nog veel meer.

In feite moedigt Thrive Themes actief feedback aan om hen te helpen de toekomst van deze tool vorm te geven. Neem dus contact met hen op als je suggesties hebt.

Als ik naar de roadmap voor Thrive Automator kijk, zie ik het een serieus WordPress-alternatief voor Zapier worden. En het zal een stuk betaalbaarder uitpakken.

Ontvang Thrive Automator gratis

Thrive Suite prijzen

Hoeveel kost Thrive Suite?

Thrive Suite kost $299 voor het eerste jaar, en wordt daarna verlengd voor $599/jaar. U kunt ook per kwartaal betalen voor $149.

Dit omvat ondersteuning, updates en de mogelijkheid om ze op maximaal 5 websites te gebruiken.

Er is ook toegang tot Thrive University met een aantal trainingen om u te helpen het meeste uit uw website te halen.

Ik heb meer dan dat per jaar betaald voor een WordPress-thema met veel minder mogelijkheden.

Voor degenen die klanten hebben, is er een agentschapsplan dat jaarlijks $49/maand kost. Dit dekt u voor uw eigen sites en websites van klanten.

Thrive Suite voor- en nadelen

Er is veel om van te houden bij Thrive Themes:

De visuele editor bij producten als Thrive Theme Builder en Thrive Architect maakt het mogelijk om een aanzienlijke mate van maatwerk .

Dit betekent dat u een website kunt maken die er precies zo uitziet als u wilt, zonder dat u tegen wegversperringen aanloopt of een ontwikkelaar moet inhuren.

Alle Thrive Themes producten zijn goed onderhouden en regelmatig bijgewerkt Niet alleen om te zorgen voor compatibiliteit, maar ook om nieuwe functies toe te voegen op basis van feedback van klanten.

De instrumenten zijn onderling verbonden en werken samen Ik kan bijvoorbeeld een Thrive Quiz Builder-blok toevoegen aan een landingspagina die is gebouwd met Thrive Architect, of ik kan de tool voor het vastleggen van getuigenissen van Thrive Ovation toevoegen aan een Thrive Leads-formulier.

Er zijn API-integraties in overvloed Sommige WordPress-plugins die ik heb geprobeerd, integreren met MailChimp en daarmee is de kous af. Andere ondersteunen een handvol andere populaire platforms.

Thrive Themes is anders - ze hebben een enorme selectie API-integraties. Sendfox is een e-mailmarketingprovider waarvoor ik meestal nooit integraties zie, maar hij is er wel. Of dat nu is voor Thrive Leads, Thrive Architect, of een van de andere Thrive Themes producten die opt-in formulieren bevatten.

En Thrive Automator opent veel mogelijkheden. In de toekomst zal deze plugin alleen al de toegangsprijs waard zijn.

Maar waar ik vooral van hou is dat ze er niet alleen zijn om je te helpen een website te maken die er mooi uitziet. Hun producten zijn ontworpen met conversies in het achterhoofd.

Want wat heb je aan een mooie website als je er je bedrijf niet mee kunt laten groeien?

Wat ik niet goed vond aan Thrive Thema's/Thrive Suite:

Geen enkele software is perfect en laat niemand je iets anders wijsmaken.

Het belangrijkste probleem dat ik heb is dat sommige sjablonen er een beetje gedateerd uitzien, vooral de oudere sjablonen voor opt-in formulieren in Thrive Leads.

Maar dit is begrijpelijk gezien de tijd dat Thrive Themes al bestaat.

Het goede nieuws is dat ze om de zoveel tijd nieuwe sjablonen uitbrengen. En vergeleken met andere merken doen ze het verdomd goed. Vooral met hun nieuwe bloksjablonen en landingspagina-sets.

En wat de oude sjablonen betreft, sommige kunnen met een paar snelle aanpassingen aan de moderne ontwerpnormen worden aangepast, zoals het verwijderen van slagschaduwen van knoppen, het aanpassen van de typografie, enz.

En afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan dit een goede of een slechte zaak zijn.

Ik heb het over het tweesnijdende zwaard van de beschikbare aanpassingen binnen de Thrive Architect visuele editor die in de hele Thrive Suite wordt gebruikt.

Je kunt zoveel doen met de editor dat je gemakkelijk overweldigd raakt of struikelt. Er is een grotere leercurve dan bij SaaS-platforms of gewone WordPress-thema's.

Zal dit goed voor je zijn? Of slecht?

Voor mij kan het een beetje van beide zijn. Bij mijn laatste websiteherontwerp koos ik bijvoorbeeld voor de meer eenvoudige aanpak van het gebruik van Gutenberg en een eenvoudig WordPress-thema.

In het begin ging dat goed, maar al snel kwam ik creatieve hindernissen tegen die ik met geen mogelijkheid kon overwinnen.

Laatste gedachten

Laten we deze Thrive Suite beoordeling afronden:

Thrive Themes bieden een vrij complete toolkit voor het opbouwen van een online bedrijf.

Elk product wordt onderhouden en om de zoveel tijd worden nieuwe functies uitgerold.

Meer sjablonen, meer integraties, meer unieke functies die niet in andere tools te vinden zijn. Het is fantastisch.

Maar, is Thrive Suite geschikt voor iedereen? Nee.

Thrive Themes richt hun producten meer op solopreneurs, bloggers, content creators en persoonlijke merken.

Hun ontwikkelingsplan, templates en functionaliteit weerspiegelen die focus.

Als u een lokaal bedrijf runt, zoals een restaurant, vindt u het waarschijnlijk niet geschikt voor uw behoeften.

En het aanbod van hun lidmaatschap werkt het best als je een flink aantal van hun tools kunt gebruiken.

Gelukkig hoef je ze, gezien hun prijs, niet allemaal te gebruiken om waar voor je geld te krijgen.

Zo zijn de SaaS-equivalenten van producten als Thrive Architect en Thrive Leads in vergelijking veel duurder.

SaaS-alternatieven zijn technisch gezien gemakkelijker, maar er zijn ook grenzen aan het aantal klanten, cursussen, landingspagina's, formulieren, enz. en zelfs aan het verkeer.

Met WordPress en Thrive Suite - heb je die beperkingen niet.

Maar het goede nieuws is dat je de producten van Thrive nu afzonderlijk kunt kopen, dus als je het niet nodig vindt om ze allemaal aan te schaffen - dat hoeft niet.

Zie ook: Hoe u uw 9-5 grind te dumpen en toetreden tot de gelederen van Solopreneurs

Nu is het tijd om uit te zoeken of Thrive Suite geschikt is voor uw behoeften.

De beste manier is om ze zelf te proberen. En om u daarbij te helpen, biedt Thrive Themes een 30 dagen geld-terug-garantie.

Krijg toegang tot Thrive Thema's

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.