SEO PowerSuite Review 2023: Functies, Prijzen en Handleiding

 SEO PowerSuite Review 2023: Functies, Prijzen en Handleiding

Patrick Harvey

Een van de grootste problemen met SEO-tools zijn de kosten.

Wilt u uw organisch verkeer verbeteren en uw publiek omzetten in klanten of cliënten? Betaal dan elke maand honderden dollars - geen mitsen en maren.

Om eerlijk te zijn, SEO-tools bieden u een database van trefwoorden, inhoud en backlinks om u informatie te verschaffen die u zoekt. En deze kosten veel geld om te verzamelen en te presenteren.

De vraag blijft echter: hoe kunnen starters en kleine ondernemers hun sites optimaliseren ondanks het beperkte budget?

Ga naar SEO PowerSuite .

In deze SEO PowerSuite review delen we alles wat u moet weten over deze SEO software - de functies, prijzen en voor- en nadelen.

Aan het eind van deze beoordeling zou u een weloverwogen beslissing moeten kunnen nemen of deze kosteneffectieve SEO software iets voor u is.

Wat is SEO PowerSuite?

SEO PowerSuite is computergestuurde software om het organische verkeer van uw site te laten groeien.

Het bestaat uit vier instrumenten:

 • Website controleur - Analyseer uw website op problemen en verbeterpunten, zodat u deze kunt oplossen en uw organische rankings kunt verbeteren.
 • Rank Tracker - Hiermee kunt u uw SERP rankings monitoren om uw SEO prestaties beter te begrijpen. Het geeft u ook toegang tot verschillende onderzoeksmethoden om laaghangende trefwoorden te vinden om op uw site te optimaliseren.
 • SEO Spyglass - Bekijk uw link building campagne en zie de sterkte van uw link profiel. Het laat u ook de link building strategie en campagne van uw concurrenten zien die u kunt emuleren op uw site.
 • Link Assistent - Zoek prospects en hun respectieve e-mailadressen om te bereiken voor uw link building outreach campagne.
Probeer SEO PowerSuite gratis uit

Hoe gebruik je SEO PowerSuite?

Om de tools te gebruiken, moet u ze één voor één openen. Als u bijvoorbeeld Rank Tracker op uw computer draait, hebt u geen toegang tot de andere drie, tenzij u ze opent.

Voordat u de functie kunt gebruiken, moet u eerst een project voor uw site aanmaken.

Zie ook: 7 inspirerende reisblog voorbeelden voor 2023

Van hieruit kunt u uw Google Analytics- en Search Console-accounts koppelen. Zo kan de tool gegevens van beide verzamelen en deze samen met de door de tool opgegraven informatie aan u presenteren.

Nogmaals, je moet een project maken voor alle vier de tools om ze te kunnen gebruiken. Dit kan in het begin omslachtig zijn, maar je raakt er snel aan gewend.

Alle vier de instrumenten delen de Domein Sterkte en Rapporten functie.

De eerste toont de sterkte van het domein van uw site of project op een schaal van 0-10 (10 is het hoogst).

Het toont andere informatie zoals Domain InLink Rank (meet de gezaghebbendheid van de site op basis van de kwaliteit van de links die ernaar verwijzen), zoekmachine indexering, social media populariteit, en meer.

Dit laatste varieert voor elke tool. Voor Rank Tracker, de Rapporten functie toont informatie over de rankings van uw site gebaseerd op de trefwoorden die u volgt en gegevens van uw GA.

Van hieruit kunt u de rapporten delen en exporteren naar uw klanten voor hun beoordeling. Deze specifieke functie hangt echter af van het plan dat u aanschaft, waarover we het later zullen hebben.

Website-audit

Effectieve SEO begint met uw website. De gezaghebbendheid van uw backlinks en de grootsheid van uw inhoud doen er niet toe als uw site traag is en veel technische problemen heeft.

Met behulp van SEO PowerSuite's Website Auditor kunt u vaststellen wat deze problemen zijn en ze oplossen voordat ze erger worden.

Het instrument heeft twee belangrijke kenmerken. De eerste is de Structuur van de site, waar u de on-page SEO samenstelling van de site kunt bekijken.

Het begint allemaal met zijn Site-audit Als uw site problemen heeft om in Google te scoren, zijn deze fouten de redenen.

Voor elk probleem dat u markeert, toont de tool de getroffen pagina's die u moet aanpakken. Er is ook een bijbehorende actie in de tool die uitlegt waar het probleem over gaat en hoe u het kunt oplossen. Zo kunt u actie ondernemen voordat ze uw site verder uit de organische zoekresultaten halen.

Als u wilt zien hoe uw site pagina's met elkaar verbonden zijn, bekijk dan de Visualisatie sectie.

Al uw pagina's moeten interne links hebben om het voor Google gemakkelijker te maken uw pagina's te crawlen en te indexeren.

Dit onderdeel helpt u de klikdiepte van pagina's en hun respectievelijke inkomende en uitgaande links te identificeren.

U kunt ook de pagina's zien met de meeste paginaweergaves volgens Google Analytics, zodat u voor elke pagina een interne linkstrategie kunt opstellen.

Zo maximaliseert u het verkeer dat u van deze pagina's krijgt en trechtert u verkeer naar slecht presterende pagina's en geeft u ze een boost.

Als u wilt zien hoe geoptimaliseerd uw pagina's zijn, ga dan naar de Pagina's sectie waar u alle gecrawlde pagina's van de site kunt analyseren.

Op het tabblad On-page ziet u hoe geoptimaliseerd al uw pagina's zijn. Als u het optimalisatiepercentage van de pagina niet ziet, moet u eerst het doelzoekwoord van elke pagina invoeren, zodat de tool kan analyseren.

Om dieper in te gaan op hoe geoptimaliseerd uw inhoud is, gaan we naar de Analyse van de inhoud functie van het gereedschap.

De Pagina controle sectie splitst de optimalisatiegraad van elke geanalyseerde pagina voor hun doel trefwoorden in hapklare factoren.

U kunt uw inhoud rechtstreeks vanuit de tool bewerken als u naar de Inhoud Redacteur sectie.

Het mooie hiervan is dat het u ook andere trefwoorden en zinnen laat zien die u moet opnemen en vragen die u moet beantwoorden in de inhoud om deze relevanter te maken voor het trefwoord waarvoor u optimaliseert.

Door zijn suggestie op te volgen, kunt u een nog betere versie van uw inhoud maken en de kansen op een plaats in de organische zoekresultaten vergroten.

Om uw inhoud verder te helpen verfijnen, analyseert de TF-IDF (term frequency-inverse document frequency) het belang van een woord of zin op een pagina in relatie tot uw website.

Door de termen die u moet inkorten of meer moet vermelden, kunt u de relevantie van de pagina voor het trefwoord verhogen.

Trefwoord Ranker

Laat de naam u niet misleiden, want Keyword Ranker is meer dan een tool die de SERP rankings van uw site controleert. Het werkt ook als een zeer effectieve keyword research tool voor het vinden van veel termen met een lage keyword moeilijkheid.

Zie ook: Een betaalmuur instellen voor uw WordPress-inhoud

Het begint met zijn Trefwoordonderzoek functie, die meerdere manieren biedt om met trefwoordideeën en suggesties te komen:

 • Ranking Trefwoorden - Voer hier de URL van het domein of de pagina in om trefwoorden te vinden waarvoor de site of pagina in de ranking staat.
 • Sleutelwoord Kloof - Zoek trefwoorden waarvoor een pagina of domein wel scoort, maar uw site/pagina niet.
 • Zoekconsole - Zoek zoekwoorden waarop uw site scoort met behulp van gegevens uit Google Search Console (deze functie is alleen beschikbaar als de site is geverifieerd in uw GSC-account).
 • Trefwoordplanner - Verzamel trefwoordideeën met behulp van de Google Keyword Planner
 • Hulpmiddelen voor autoaanvullen - Kom met suggesties voor uw term of zin met behulp van Google Autocomplete.
 • Gerelateerde zoekopdrachten - Zoekwoorden scrapen van Google Related Search voor uw term.
 • Gerelateerde vragen - Haal de topvragen over de term uit de sectie Mensen Vragen Ook (PAA) in Google SERP's.
 • TF-IDF Verkenner - Zoek woorden en zinnen die semantisch relevant zijn voor uw term met behulp van deze tekstanalysetechniek. Dit is perfect te gebruiken om uw inhoud te optimaliseren voor het beoogde trefwoord.
 • Trefwoordcombinaties - Combineer meerdere trefwoorden om unieke termen te vinden om te optimaliseren voor uw site.

U kunt zo veel trefwoorden invoeren als u wilt met een van de bovenstaande methoden.

Zodra u toegang hebt tot de resultaten, moet u ze allemaal selecteren, op de rechtermuisknop klikken en "Update Keyword Difficulty" kiezen om u te laten zien welke trefwoorden de zwakste concurrentie hebben in de SERP's.

Maar voordat u dit doet, filtert u best eerst de resultaten om u trefwoorden te tonen die aan uw criteria voldoen.

U kunt bijvoorbeeld alleen resultaten tonen met ten minste een maandelijks zoekvolume van 10. Op die manier kunt u het KD van zoekwoorden vinden waarop mensen zoeken.

Zoals de naam van het gereedschap suggereert, zijn Trefwoorden functie kunt u uw organische zoekpositie controleren.

Van zijn Rangschikking sectie, kunt u hier uw SERP rankings op Google, Yahoo!, en andere zoekmachines, zichtbaarheid details, en verschil van uw vorige rankings (of uw rankings gestegen of gedaald), om een paar te noemen.

U kunt de tabbladen zo aanpassen dat ze de gegevens tonen die u wilt zien.

Normaal gesproken werkt u uw rankings handmatig bij door alle ingevoerde trefwoorden te markeren en op het pictogram Check Rankings te klikken.

U kunt de rangcontrole echter ook automatisch plannen door op het pictogram te klikken en het goed in te stellen.

Met deze optie kunt u ook e-mailberichten sturen als er grote pieken en dalen zijn in de rangschikking.

SEO Spyglass

Zodra u alles op de juiste plaats op uw site hebt, is het tijd om te zorgen voor de on-page SEO-factoren.

In de loop der tijd heeft uw site misschien op organische wijze links verzameld dankzij de geweldige inhoud die u publiceert. Het is ook mogelijk dat u linkbuildingcampagnes hebt gelanceerd en dat u wilt weten hoe elk daarvan uw site heeft beïnvloed, goed of slecht.

In welk kamp u zich ook bevindt, SEO Spyglass wil u voorzien van alle gegevens over de kwaliteit van de links in uw profiel.

Van zijn Backlinkprofiel functie kunt u het linkprofiel van uw site in een notendop controleren.

Bij het analyseren van uw linkprofiel zijn de koppelende domeinen de belangrijkste factor. Een handvol backlinks van gezaghebbende domeinen is veel waardevoller dan duizenden backlinks van één enkele website.

Met behulp van SEO Spyglass kunt u dit analyseren in de Domeinen koppelen sectie.

U zult zien hoeveel van de linkende domeinen dofollow zijn en een relatief hoge Domain InLink Rank hebben.

Tegelijkertijd wilt u de spammy domeinen die naar uw site verwijzen in de gaten houden. Ze doen meer kwaad dan goed, vooral als uw SERP rankings dalen na het krijgen van dit soort links.

Met behulp van de Boeterisico U kunt zien welke backlinks afkomstig zijn van giftige websites door te kijken naar hun respectievelijke Penalty Risk score.

Kies hieruit welke backlinks van spammy domeinen een disavow-bestand moeten worden gemaakt.

Onthoud dat u links alleen moet verwijderen als uw site door Google is gestraft vanwege deze links. Ga dus voorzichtig te werk.

Maar soms is de beste verdediging een goede aanval. In plaats van voortdurend links te verwijderen, kunt u slechte links bestrijden door betere links voor uw site te bouwen.

Met behulp van SEO Spyglass, de Domein vergelijking kunt u backlinks van uw concurrenten zien die uw site niet heeft.

Geef de tool de tijd om de links op te halen. Hoe meer domeinen u invoert, hoe langer het duurt voordat de tool de taak heeft voltooid.

Eenmaal gedaan, krijg je de lijst te zien van backlinks die je deelt met de sites die je vergelijkt. Het toont je ook links die zij hebben die jij niet hebt.

Vanaf hier moet je je richten op prospectieve domeinen, wat verwijst naar domeinen waarvan je een link zou moeten krijgen omdat je er nog geen hebt. Van de 14,7k links die de tool heeft gevonden, is meer dan 96% rijp voor de pluk.

Bovendien kunt u voor elke site de Domain InLink Rank en het aantal dofollow links zien. Zo kunt u zich richten op sites met een hoge autoriteit die dofollow backlinks aanbieden.

Om te controleren welke backlinks uw concurrenten hebben, gaat u met de muis over de kolom # Backlinks en klikt u op het pictogram van de drie balkjes om de links te tonen.

LinkAssistant

Uitgaan en relaties ontwikkelen met site-eigenaren zijn tegenwoordig de beste manieren om links naar uw site te bouwen. Niemand zou een link naar uw site toestaan, tenzij ze u kennen of als uw inhoud echt goed is.

Met LinkAssistant kunt u e-mails sturen naar eigenaren van gezaghebbende sites en een backlink krijgen.

Als outreach-tool kunt u de tool ook gebruiken naast het lanceren van een linkbuilding outreach-campagne.

Nadat u uw methode hebt gekozen, moet u de sleutelwoorden of onderwerpen invoeren van prospects die u met deze tool wilt bereiken.

Vervolgens moet u wachten terwijl de tool prospects zoekt die verband houden met de zoekwoorden die u eerder hebt ingevoerd. Dit proces kan uren duren, dus u kunt dit het beste eerst doen en het op de achtergrond laten draaien voordat u andere taken voor uw website uitvoert.

Als u klaar bent, ziet u een lijst met websites die dienen als uw prospects en hun respectieve informatie.

Als u domeinen van SEO Spyglass hebt gevonden die u hier wilt opnemen, klik dan op de knop Toevoegen in het menu en plak de URL's hier.

Om u te helpen de beste prospects voor uw campagne te vinden, gaat u naar de Vooruitzicht Kwaliteit tabblad om de Domain InLink Rank, Alexa Ranking, Domain Age en andere informatie over elke site te zien.

Filter de resultaten om alleen de beste sites te tonen op basis van bovenstaande statistieken.

Nu je de sites hebt, wil je de e-mailadressen van elke site controleren om er zeker van te zijn dat je je e-mail naar het juiste adres stuurt.

Klik op de knop Verifiëren in de menubalk om een diepe scan uit te voeren en het beste e-mailadres te vinden waar u uw e-mail naartoe kunt sturen.

Bij het samenstellen van uw e-mail zijn er sjablonen waaruit u kunt kiezen en die u kunt bewerken, zodat u de berichten kunt personaliseren op basis van uw doel. U kunt uw sjablonen ook vanaf nul maken om op te slaan en in de toekomst te gebruiken.

Helaas is het bewerken van de sjablonen niet erg gebruiksvriendelijk. Net als de meeste outreach-tools kunt u tags toevoegen om ze te personaliseren. U moet de tags echter van onder naar boven opbouwen om voor elke e-mail aangepaste tekst te tonen.

Vervolgens kunt u de e-mails verzenden door uw client te configureren en de status van elke verzonden e-mail te controleren.

Probeer SEO PowerSuite gratis uit

Prijzen

De prijzen van SEO PowerSuite zijn verdeeld in drie niveaus.

Met de gratis versie kunt u alle vier de tools downloaden en onbeperkt gebruiken.

U kunt er zoveel websites en trefwoordonderzoek mee doen, maar u kunt de gegevens niet opslaan of exporteren naar een spreadsheet (kopiëren en plakken is uitgeschakeld).

Gebruik dit plan om snelle inzichten te verzamelen over een website of trefwoord of neem de tool voor een testrit voordat u zich verbindt aan een van de betaalde plannen.

De Professioneel plan ($299/jaar) is perfect voor mensen die meerdere websites beheren met behulp van de rijke en uitgebreide functies van de software. Met dit plan hebben ze nu de mogelijkheid om maximaal 20 projecten op te slaan in hun lokale schijf of in de cloud (met behulp van de SEO PowerSuite Cloud). Er is een optie om gegevens te kopiëren en te plakken in uw spreadsheet, zodat u ermee kunt werken buiten de tool.

Ook kunnen ze taken plannen die op bepaalde momenten van de dag worden uitgevoerd. De tools werken op de achtergrond terwijl ze de activiteit uitvoeren die u wilt. Dit is een goede manier om iedereen automatisch op de hoogte te houden van de laatste backlinks en keyword rankings van hun sites.

Tot slot Onderneming plan (499 dollar/jaar) is ideaal voor freelancers en bureaus die met verschillende klantensites tegelijk jongleren.

Het heeft dezelfde mogelijkheden als het Professional-plan, maar wat het Enterprise-plan onderscheidt, is de mogelijkheid om gegevens in verschillende bestandsformaten te exporteren.

In het bijzonder kunt u PDF-rapporten exporteren naar klanten over de keyword rankings en linkprofielen van hun klantensites. Dit maakt het bijwerken van hun klanten veel eenvoudiger in plaats van het handmatig creëren van de rapporten vanaf nul.

Beide betaalde plannen zijn jaarlijks beschikbaar. Er is geen optie om voor beide een maandabonnement af te sluiten. Als je echter even rekent, kost het Professional-plan 24,92 dollar per maand en het Enterprise-plan 41,58 dollar per maand.

Bij aankoop tussen de plannen, ontvangt u de licentiesleutels voor elke tool. Download en installeer SEO PowerSuite als u dat nog niet hebt gedaan, en voer de sleutels op elk in om hun premium functies te activeren.

De bovenstaande prijzen zijn voor alle vier de tools. Er is een optie om de tools afzonderlijk aan te schaffen als u dat wenst. De prijzen variëren per tool, maar het is veel voordeliger om de hele SEO PowerSuite bundel aan te schaffen.

SEO PowerSuite voor- en nadelen

We hebben het gehad over wat SEO PowerSuite doet en hoe het u kan helpen het verkeer op uw website te laten groeien. Nu is het tijd om dieper in te gaan op de dingen over de software die niet blijken uit de functies.

Voordat u zich op deze tool abonneert, volgen hieronder de voor- en nadelen waarvan u zich bewust moet zijn bij het gebruik van SEO PowerSuite:

Pro: Kosteneffectief SEO-instrument

Het valt niet te ontkennen dat SEO PowerSuite een van de meest uitgebreide en feature-rijke SEO tools op de markt is. En hoewel het een prijs heeft die goedkoper is dan de meeste SEO tools, is SEO PowerSuite nog capabeler dan de rest.

In feite hebt u geen ander hulpmiddel nodig als u deze software gebruikt voor uw SEO-behoeften.

Met behulp van SEO PowerSuite kunt u de on-page SEO van uw site analyseren (Website Auditor), uw keyword rankings op verschillende zoekmachines bijhouden (Rank Tracker), uw backlink profiel monitoren (SEO Spyglass), en link building outreach campagnes starten (LinkAssistant).

Met deze tools kunt u duurzame SEO-campagnes ontwikkelen zonder dat u andere tools nodig hebt en tegen lage kosten.

Minpunt: LinkAssistant heeft meer werk nodig

Van de tools die beschikbaar zijn in SEO PowerSuite is LinkAssistant niet zo volwassen als de rest.

De eerste zoektocht naar prospects blijkt te lang te duren. Hopelijk is er in de toekomst een manier om te filteren welke sites moeten worden gevonden om het proces te versnellen in plaats van alle sites te schrapen die overeenkomen met het ingevoerde trefwoord of de ingevoerde trefwoorden.

Ook vereist het instellen van de sjablonen enige kennis van codering om er een te maken die werkt. Toegegeven, leren hoe je deze codes in het sjabloon moet verwerken zal niet eeuwig duren. Maar het is beter om deze barrière weg te nemen en gebruikers een veel eenvoudigere manier te geven om sjablonen te maken en te bewerken.

Pro: Onbeperkt taken uitvoeren

Ongetwijfeld het beste aan SEO PowerSuite is dat er geen grenzen zijn aan wat gebruikers kunnen doen met de tool. Ze kunnen onbeperkt projecten aanmaken, zoveel trefwoordonderzoeken uitvoeren als ze kunnen, onbeperkt websites van klanten toevoegen en zoveel grote sites controleren als ze kunnen. als mogelijk (later meer hierover).

De meeste SEO-tools in de cloud hebben een limiet aan wat en hoeveel je kunt doen. Ze dwingen je om te upgraden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van credits midden in je onderzoek. De prijs kan echter te hoog zijn om de kosten te rechtvaardigen.

Gelukkig heeft u dit probleem niet met SEO PowerSuite.

Con: Beperkingen van de computer

Als software die u in uw computer moet opslaan, is SEO PowerSuite alleen beschikbaar op de plaats waar u het hebt geïnstalleerd.

Dit zal geen probleem zijn voor sommigen die hun SEO-onderzoek alleen met hun computer uitvoeren. Sommigen geven echter de voorkeur aan de flexibiliteit van cloud-gebaseerde tools waar u op elk apparaat toegang hebt tot gegevens over uw projecten. Met de software kunt u uw projecten opslaan in de SEO PowerSuite Cloud, maar u kunt de gegevens alleen openen als het apparaat of de computer die u gebruikt een kopie van de tool heeft.

U kunt de software wel op meerdere apparaten installeren, maar niet tegelijkertijd gebruiken.

Een andere oplossing zou zijn om je projecten op te slaan in een Dropbox-map die op beide computers staat.

Ook hangt de snelheid van de voortgang af van hoe snel of langzaam uw desktop of laptop draait.

Als u een verouderde computer hebt, zal het programma niet alleen trager werken dan normaal, maar zult u ook fouten ondervinden bij het gebruik van het programma.

En zelfs als je een computer hebt met top-shelf specs, kun je niet anders dan wachten tot de tool informatie verzamelt.

Pro: behulpzame ondersteuning

SEO PowerSuite User Group, zijn speciale klantenondersteuningsgroep op Facebook, is het bewijs dat het bedrijf zijn klant boven alles stelt. U kunt verwachten dat u uw antwoorden uren na het posten van uw vragen daar ontvangt.

Ook zijn ze bereid om meer dan hun plichten te doen om hun gebruikers goed te behandelen. Een voorbeeld was toen het problemen had met zijn Rank Tracker tool die niet aan iedereen accurate informatie gaf.

Het kostte ze tijd om de tool gerepareerd te krijgen. Maar voor ieders moeite bood SEO PowerSuite een gratis verlenging van 6 maanden op hun jaarlijkse Rank Tracker abonnement.

Dit toont hun inzet om gebruikers een eersteklas ervaring te bieden die past bij hun tool.

SEO PowerSuite beoordeling: laatste gedachten

U kunt veel dingen doen met SEO PowerSuite zonder de bank te breken.

Met zijn eenvoudige plannen die variëren tussen $ 25-60 per maand (jaarlijks betaald), kunt u onbeperkt projecten, websites & sleutelwoorden beheren en onderzoekstaken naar hartelust uitvoeren. Er is geen limiet aan wat u kunt verzamelen en omzetten in bruikbare SEO-inzichten met behulp van het.

Dit maakt het niet alleen een geweldig SEO-rapportagetool, maar ook een solide alles-in-één SEO-platform.

Als computergebaseerde software vertoont SEO PowerSuite echter enkele barsten in zijn pantser. Uw account is beperkt tot waar u de software hebt geïnstalleerd. Als u toegang wilt tot websitegegevens van de tool, kunt u daarvoor dus niet zomaar een willekeurige computer openen.

Gelukkig kunt u de software op meerdere apparaten installeren met één licentie, u kunt ze alleen niet tegelijkertijd gebruiken.

Voor niet-cloudgebaseerde programma's is dit vanzelfsprekend, maar voor mensen die op afgelegen locaties werken, kan juist deze beperking van SEO PowerSuite een zeer groot obstakel blijken om te overwinnen.

Startups of bureaus die nauw samenwerken met hun SEO-specialisten zullen echter veel aan SEO PowerSuite hebben.

Probeer SEO PowerSuite gratis uit

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.