De beste Print-On-Demand bedrijven in Canada (vergelijking 2023)

 De beste Print-On-Demand bedrijven in Canada (vergelijking 2023)

Patrick Harvey

Op zoek naar de beste print-on-demand bedrijven in Canada? U bent op de juiste plaats.

Er zijn heel veel bedrijven die printen op aanvraag, maar niet allemaal hebben ze fulfillmentcentra in Canada. Dat is belangrijk, want binnenlandse productie en verzending betekenen snellere leveringen en lagere kosten.

In dit bericht kijken we alleen naar print-on-demand bedrijven die gevestigd zijn of printfaciliteiten hebben in Canada, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste fulfilmenttarieven en de snelste verzendtijden krijgt, zodat u uw print-on-demand bedrijf in een mum van tijd kunt starten!

We zullen ze stuk voor stuk grondig bekijken en hun voor- en nadelen, prijzen en meer onderzoeken.

Klaar? Laten we beginnen!

De beste print-on-demand bedrijven in Canada - samenvatting

TL;DR:

1. Sellfy - Het beste print-on-demand bedrijf voor verkopers die nog geen e-commerce winkel hebben. Een alles-in-één e-commerce platform met ingebouwde print-on-demand fulfillment en partner faciliteiten in Toronto.

2. Gelato - Het beste print-on-demand fulfillment bedrijf in termen van kwaliteit en ondersteuning. Integreer uw bestaande winkel en verzeker u van grote verzendingskortingen met een abonnementsplan. Lokale fulfillment via meerdere distributiecentra in Canada en meer dan 32 andere landen.

3. Printful - Het beste print-on-demand bedrijf in termen van keuze van producten. Uitstekende kwaliteit. Zoals Gelato, kunt u uw bestaande winkel integreren (bijv. Shopify, WooCommerce, enz.).

#1 - Sellfy

Sellfy is onze top keuze voor het beste print-on-demand bedrijf dat zich richt op de Canadese markt. Het is een compleet e-commerce platform met print-on-demand functionaliteit. U kunt het dus gebruiken om uw online winkel te bouwen en producten op aanvraag te verkopen.

Sellfy is uniek in deze lijst omdat het het enige print-on-demand bedrijf is dat ook een webwinkel bouwt.

Het opzetten van uw eigen print-on-demand bedrijf is eenvoudig, hier is hoe het werkt:

Eerst kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode bij Sellfy en beginnen met het maken van uw online winkel. Zodra uw website helemaal klaar is, kunt u de ingebouwde print-on-demand functie gebruiken om uw ontwerpen te uploaden naar producten in de catalogus van Sellfy en uw eigen aangepaste koopwaar te maken, en deze vervolgens in een paar klikken toevoegen aan uw winkel.

Wanneer een klant een POD product koopt, drukt en verzendt Sellfy het voor u. Zij handelen ook de belastingen af (als u het goed hebt ingesteld) en al het andere dat bij de productverwerking komt kijken. U betaalt Sellfy alleen voor de kosten van het basisproduct. na de klant doet een aankoop bij u, dus er zijn geen kosten vooraf.

En jij U kunt kiezen hoeveel u wilt toevoegen aan de basiskosten bij het vaststellen van uw productprijzen, wat betekent dat u uw winstmarges onder controle hebt.

Er zijn tal van producten die u kunt verkopen via Sellfy. Hun POD catalogus omvat t-shirts, mokken, tassen, telefoonhoesjes, stickers, posters, hoodies, en nog veel meer. Er zijn tal van aanpassingsmogelijkheden beschikbaar. Afhankelijk van het product, kunt u uw eigen labels, afbeeldingen, tekst, kleur, grootte, en zelfs aangepaste borduurwerk toe te voegen.

Bovendien bent u niet beperkt tot POD-producten. U kunt ook digitale downloads en fysieke producten verkopen via uw Sellfy-winkel als u dat wilt - de keuze is aan u. Omdat u verkoopt via uw eigen winkel, in plaats van via een marktplaats van derden, hebt u volledige controle.

Het nadeel van verkopen via je eigen winkel is dat er geen bestaand klantenbestand is om aan te boren (zoals je zou krijgen als je verkoopt via een online marktplaats). Je moet dus je eigen verkoop stimuleren. Gelukkig biedt Sellfy gebruikers verschillende marketingfuncties om hierbij te helpen, zoals ingebouwde e-mailmarketing en upsell-tools.

Sellfy besteedt de print-on-demand productie uit aan haar partnerfaciliteiten. Deze faciliteiten zijn verspreid over verschillende locaties over de hele wereld, waaronder Toronto, Canada.

Welke fulfillmentpartner wordt gebruikt om een bepaalde bestelling te produceren, hangt af van waar de eindklant zich bevindt. Als u producten verkoopt aan klanten in Canada, selecteert Sellfy de dichtstbijzijnde partner die de snelste fulfillment biedt.

Voordelen:

 • Volledige controle over uw winkelpui
 • Ingebouwde marketingtools
 • Grote POD productcatalogus om uit te kiezen
 • Alle soorten producten verkopen (digitale downloads, fysieke producten, POD, enz.)

Minpunten:

 • Het duurt even om op te zetten
 • Je moet je eigen verkeer en verkoop stimuleren.

Prijzen

Betaalde plannen met hogere limieten en premium functies beginnen bij $19/maand. U kunt het ook uitproberen met een 14-daagse proefperiode.

Sellfy biedt een 30 dagen geld terug garantie.

Bezoek Sellfy

Lees onze Sellfy review.

#2 - Gelato

Gelato is een print-on-demand bedrijf met een groot netwerk van wereldwijd verspreide partnerfaciliteiten, waaronder 9 in Canada.

Om Gelato te gebruiken, moet je het eerst verbinden met je bestaande website/winkel. Het integreert met alle toonaangevende platforms zoals WooCommerce, Shopify, Etsy, eBay, enz.

Zodra u dat hebt gedaan, kunt u uw aangepaste producten uit Gelato's print-on-demand catalogus importeren in uw winkel en beginnen te verkopen. Zij handelen de afhandeling voor u af en u betaalt alleen voor wat u verkoopt.

Gelato werkt samen met meer dan honderd fulfillmentcentra in meer dan 30 landen over de hele wereld, waardoor 90% van de bestellingen lokaal kan worden uitgevoerd. Bestellingen worden gedrukt en verzonden vanuit het dichtstbijzijnde centrum bij de klant om de snelst mogelijke verzending tegen de laagste kosten te garanderen.

Maar het is niet alleen de snelle verzending waardoor we van Gelato houden. Het krijgt ook topcijfers als het gaat om kwaliteit. Ik bestelde onlangs wat producten bij Gelato en was super onder de indruk van zowel de productmaterialen als de opdruk.

En er zijn tal van producten om uit te kiezen: kleding, drinkwaren, kalenders, kaarten, draagtassen, behang, muurkunst... noem maar op, ze hebben het waarschijnlijk.

Iedereen kan met Gelato verkopen dankzij hun gratis forever plan. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten, dus u betaalt alleen voor het product en de afhandeling van elke verkoop. En er zijn ook geen minimum bestelhoeveelheden.

Voors

 • Snelle verzending
 • Bestrijkt meer dan 30 landen, waaronder 9 in Canada
 • Grote steun
 • Uitstekende productkwaliteit dankzij een sterk doorlichtingsproces voor productiepartners
 • Veel ondersteunde integraties

Nadelen

 • Verzendkosten kortingen alleen beschikbaar voor betaalde abonnees
 • Stockafbeeldingen zijn niet beschikbaar op het gratis plan

Prijzen

Gelato heeft een gratis forever plan. Betaalde plannen met premium voordelen en verzendkosten kortingen beginnen vanaf $14.99/maand.

Bezoek Gelato

#3 - Printful

Printful is een bedrijf dat productdruk- en fulfillmentdiensten op aanvraag aanbiedt. Het is een geweldige keuze voor kunstenaars en bedrijven in Canada die al een eigen online winkel hebben.

U kunt Printful in een paar klikken aan uw winkel koppelen. Het integreert standaard met WooCommerce, Shopify, Wix, Squarespace, BigCommerce en andere populaire platforms.

Zodra u dat hebt gedaan, kunt u de ingebouwde Design Maker gebruiken om ontwerpen te maken, ze vervolgens uploaden naar uw gekozen producten en ze toevoegen aan uw winkel. Er zijn tal van producten die u kunt aanpassen en verkopen met Printful, waaronder kleding zoals t-shirts en joggers, tassen, technische accessoires, muurkunst, kussens, enz.

Als de bestellingen binnenkomen, worden de gegevens automatisch naar Printful gestuurd en zij zorgen voor al het drukwerk, de verpakking en de verzending, en brengen u vervolgens het basisproduct en de uitvoering in rekening.

Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van toegewijde fulfillmentcentra, waaronder ten minste één faciliteit in Canada. En wat geweldig is, is dat Printful al zijn fulfillmentcentra in eigendom heeft (het besteedt niets uit aan externe drukkers), dus de kwaliteit van de afdrukken is doorgaans zeer goed.

Tegen een extra vergoeding kunt u ook gebruikmaken van het white-labelaanbod van Printful om uw eigen branding toe te voegen aan de productverpakking en de binnenetiketten.

Voordelen:

 • Zeer betrouwbaar met prints van constante kwaliteit
 • Eenvoudige integraties met alle grote e-commerce platforms
 • White-label uitvoering
 • Wereldwijd gedistribueerde fulfillment centra inclusief Canada

Minpunten:

 • De prijzen zijn niet zo concurrerend als bij sommige andere aanbieders
 • Moet een bestaande online winkel hebben

Prijzen

U kunt beginnen met het gratis plan. Gratis Printful-gebruikers hebben geen maandelijkse kosten, maar worden belast met de basisproductkosten en fulfillment na elke verkoop.

Bezoek Printful

#4 - Printify

Printify is een ander print-on-demand fulfillment bedrijf dat aansluit op uw bestaande winkel. Het heeft fulfillment centra in Canada en over de hele wereld.

Printify staat naast Printful als een van de bekendste print-on-demand bedrijven. De twee lijken erg op elkaar, maar Printify onderscheidt zich door zijn goedkopere printkosten.

Printify werkt met een netwerk van wereldwijd verspreide externe drukkerijen, waaronder lokale Canadese drukkerijen. Omdat het niet zoals Printful eigenaar is van deze drukkerijen, kan de kwaliteit aanzienlijk variëren, afhankelijk van de gebruikte leverancier.

Dit is echter ook de reden waarom Printify goedkopere printkosten kan aanbieden. Alle aanbieders in het netwerk moeten concurreren om uw bedrijf, waardoor de prijzen concurrerend blijven.

Printify integreert van nature met alle belangrijke e-commerce platforms via plugins en apps, dus het is eenvoudig om het met je website te verbinden. Van daaruit kun je producten aanpassen in de uitgebreide catalogus van Printify en beginnen met verkopen. Je wordt alleen in rekening gebracht voor de afhandeling nadat je een verkoop hebt gedaan.

Voordelen:

 • Zeer concurrerende productprijzen
 • Eenvoudige integratie met uw website
 • Enorme productcatalogus
 • Goede ontwerptools

Minpunten:

 • De afdrukkwaliteit varieert afhankelijk van de fulfillment provider

Prijzen

Aanmelden voor een Printify account is gratis. Je wordt belast met de fulfillment en de basisproductkosten wanneer je een verkoop doet. Gratis gebruikers zijn beperkt tot 5 winkels. Betaalde plannen met hogere limieten en productkortingen beginnen bij $24,99/maand.

Bezoek Printify

#5 - Redbubble

Redbubble is de grootste print-on-demand marktplaats ter wereld. 34 miljoen shoppers kopen er elke maand t-shirts, drinkwaren, homeware, accessoires en andere producten ontworpen door onafhankelijke kunstenaars.

Redbubble is anders dan de andere print-on-demand bedrijven die we tot nu toe hebben bekeken, omdat u er geen koopwaar vanuit uw eigen winkel kunt verkopen.

In plaats daarvan kunt u een winkel openen op de Redbubble-marktplaats en uw ontwerpen verkopen aan hun bestaande klantenbestand.

Er zijn voor- en nadelen aan verbonden. Het goede van verkopen op marktplaatsen is dat u niet veel tijd of geld hoeft te investeren in het genereren van verkeer naar uw winkel. Redbubble krijgt al miljoenen bezoekers per dag en veel van deze bezoekers zullen uw producten vanzelf vinden als ze op de marktplaats surfen.

Een ander voordeel van verkopen op marktplaatsen is dat het gemakkelijk is. Je hoeft je eigen winkel niet vanaf nul op te bouwen. Maak gewoon een winkel, voeg je ontwerpen aan producten toe en wacht tot de verkoop binnenrolt.

Wanneer u verkoopt, handelt Redbubble de afhandeling voor u af. Net als Printify gebruiken ze een netwerk van externe drukkers verspreid over de wereld, waaronder in Canada.

Meestal worden bestellingen geproduceerd en verzonden vanuit hetzelfde land als het afleveradres. Er zijn echter een paar producten die altijd afkomstig zijn van gespecialiseerde drukkers in de VS.

Het nadeel van verkopen op Redbubble is dat u niet zoveel controle hebt over hoe uw winkel eruitziet en aanvoelt. De winstmarges zijn ook vaak lager en het kan moeilijk zijn om uw eigen merk op te bouwen. Bovendien is er veel concurrentie op Redbubble, dus het kan moeilijk zijn om uw ontwerpen op te laten vallen.

Voordelen:

 • Groot bestaand klantenbestand om aan te boren
 • Gemakkelijk om uw winkel op te zetten en te beginnen verkopen
 • Geweldig voor beginners
 • U hoeft uw eigen verkeer niet aan te sturen

Minpunten:

 • Kan zeer concurrerend zijn
 • Niet zoveel controle als verkopen via je eigen website
 • Basiskosten voor productie/verzending + extra accountkosten die rechtstreeks van uw winst afgaan (geldt voor standaardplannen)

Prijzen

Het is gratis om op Redbubble te verkopen. Er zijn geen kosten vooraf of maandelijkse kosten, maar de basiskosten van het product worden u na elke verkoop in rekening gebracht. En er worden accountkosten in rekening gebracht die rechtstreeks van uw winst worden afgetrokken.

Dit geldt alleen voor standaardplannen, maar Redbubble is vaag over de vereisten om naar een hoger accountniveau te gaan. In wezen moet u wachten tot ze u uitnodigen voor een hoger niveau.

Bezoek Redbubble

#6 - Teehatch

Teehatch is een Canadese print-on-demand fulfillment provider met twee productiefaciliteiten in het land. Het is gespecialiseerd in t-shirts, maar biedt ook andere kledingproducten en accessoires, waaronder hoeden, maskers en schorten.

In tegenstelling tot de andere print-on-demand providers die we tot nu toe hebben bekeken, heeft Teehatch geen wereldwijd netwerk van fulfillmentcentra. Het is volledig gevestigd in Canada, met twee faciliteiten die strategisch zijn geplaatst aan de oost- (Vancouver) en westkust (Toronto), waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot zowel de Amerikaanse als de Canadese markt.

Als u aan klanten in de VS verkoopt, rijden zij de pakketten over de grens en verzenden ze via Amerikaanse vervoerders, zodat zij vertragingen en invoerrechten kunnen vermijden.

Je kunt Teehatch met je winkel verbinden via hun Shopify app, of via de API. Als er een bestelling binnenkomt, wordt deze automatisch naar Teehatch gestuurd voor de uitvoering, en zij sturen verzendingsberichten rechtstreeks naar je klant.

Het bedrijf biedt zowel bedrukking als borduring aan, en er zijn geen minimum bestelhoeveelheden. De doorlooptijden zijn goed, maar niet zo snel als we hadden gewild. Het duurt 3-7 werkdagen om bestellingen te bedrukken en 1-5 dagen om ze te verzenden.

Zie ook: 8 Beste Webinar Software Platforms voor 2023 (vergelijking)

Voordelen:

 • Borduurwerk ondersteund
 • Gemakkelijke toegang tot zowel de Amerikaanse als de Canadese markt
 • Snelle verzending
 • Kleding en accessoires van hoge kwaliteit
 • API-integratie beschikbaar

Minpunten:

 • Biedt geen afdrukvoorbeelden aan
 • Geen wereldwijde afhandelingscentra buiten Canada

Prijzen

Aanmelden bij Teehatch is gratis. U betaalt de basiskosten van het artikel en de verzending pas nadat de klant het heeft gekocht.

Bezoek Teehatch

#7 - Art Of Where

Kunst van waar Een ander Canadees print-on-demand bedrijf. Zij staan bekend om hun hoge kwaliteit prints, uitgebreide made-in-Canada productlijn en uitstekende ontwerp tools.

Art Of Where is zowel een marktplaats (zoals Redbubble) als een fulfillment provider (zoals Printful). U kunt direct via de online marktplaats verkopen of het koppelen aan uw bestaande winkel via native integraties voor Shopify, WooCommerce, Etsy, Big Cartel, en meer.

Zie ook: 9 Beste Unbounce Alternatieven In 2023 (Inclusief WordPress + Betaalbare Opties)

Zij bieden zowel cut-and-sew printproductie als DTG printing, en een grote verscheidenheid aan producten, waaronder kleding, accessoires, muurkunst, tassen, stoffen, huisdecoratie, enz.

Een van de coolste dingen van Art Of Where zijn de ingebouwde ontwerptools. Het 3D product Design Lab maakt het gemakkelijk om realistische 3D previews van uw winkelvermeldingen te maken, zodat u kunt zien hoe het eindproduct er echt uit zal zien zodra u uw ontwerpen toevoegt.

Wat we ook leuk vinden aan Art Of Where is de focus op kwaliteit. Alle producten worden intern geproduceerd in hun in Canada gevestigde fulfillment center en ondergaan een streng 3-staps kwaliteitscontroleproces voordat ze naar uw klanten worden verzonden.

Voordelen:

 • Uitstekend 3D-ontwerpgereedschap
 • Producten van zeer hoge kwaliteit
 • Verkoop via marktplaats of uw eigen winkel
 • Goede variëteit aan producten

Minpunten:

 • De marktplaats is niet zo populair als concurrenten als Redbubble
 • 3D productvoorbeelden laden traag

Prijzen

Het is gratis om te verkopen op Art Of Where. Zij verdienen hun geld door een deel van uw inkomsten te nemen. Verkopers verdienen een vaste commissie van 25% op de verkoop van producten.

Bezoek Kunst van Waar

#8 - Fine Art America

Fine Art America is een print-on-demand marktplaats die vooral bekend staat om zijn kunstdrukken. Het is het beste print-on-demand bedrijf voor kunstenaars en bedrijven die zich willen richten op digitale printproducten zoals doeken en posters voor de Canadese markt.

Fine Art America heeft een enorm netwerk voor drukwerk op aanvraag en werkt met meer dan 16 productiecentra van derden. Die centra zijn verspreid over verschillende landen (waaronder één in Ontario, Canada) en bestellingen worden doorgestuurd naar het dichtstbijzijnde centrum in de buurt van de leveringsbestemming.

De beschikbare producten verschillen per productiecentrum. Het verwerkingscentrum in Canada biedt vier producttypes: canvasprints, ingelijste prints, gewone prints en posters. Er zijn echter veel meer opties beschikbaar in de centra in de VS, waaronder metalen prints, telefoonhoesjes, douchegordijnen, draagtassen, mokken, t-shirts enz.

Fine Art America krijgt niet zoveel verkeer als Redbubble, maar het is ook minder concurrerend, dus je kunt er veel verkopen zolang het product-markt-passend is.

Het is ook heel gemakkelijk om uw ontwerpen te uploaden op Fine Art America. De ontwerptools zijn intuïtief en er zijn veel opties om producten aan te passen.

Voordelen:

 • Grote selectie prints en lijsten
 • Wereldwijd verkopen met meer dan 16 productiecentra van derden
 • Gemakkelijk aan de slag met intuïtieve ontwerptools
 • Bestaand klantenbestand om aan te boren

Minpunten:

 • Niet zo populair als Redbubble
 • Made-in-Canada producten beperkt tot prints en posters (geen kleding, drinkwaren, enz.).

Prijzen

U kunt gratis verkopen op Fine Art America en betaalt alleen de basisproductkosten uit uw verkoopopbrengsten. Betaalde plannen met premiumfuncties zijn beschikbaar voor $30/jaar.

Bezoek Fine Art America

#9 - Print Geek

Print Geek is een in Canada gevestigd print-on-demand bedrijf met een fulfillment- en distributiefabriek in Toronto.

Interessant genoeg is Print Geek een van de externe printproviders die Printify gebruikt, maar je kunt de tussenpersoon uitschakelen en rechtstreeks via hen gaan.

Ze bieden DTG printen met Kornit Digital printers en volledig biologisch afbreekbare, niet-giftige neo pigment inkten. Deze inkten en het waterloze printproces dat ze gebruiken maken Print Geek een eco-vriendelijke print provider.

De catalogus van Print Geek bevat een breed scala aan kleding van toonaangevende merken als Gildan en Bella+Canvas, muurkunst, mobiele telefoonhoesjes, koffiemokken en meer.

Net als andere fulfillmentdiensten kunt u Print Geek aan uw bestaande winkel koppelen voor geautomatiseerde on-demand fulfillment, zonder minimale bestelhoeveelheden. Wanneer een bestelling binnenkomt, produceert Print Geek deze in hun centrum in Toronto en verzendt deze tegen de beste prijs via hun netwerk van verzendpartners.

Voordelen:

 • Milieuvriendelijk drukproces
 • Hoogwaardige producten
 • Gevestigd in Canada
 • Goedkope, snelle verzending

Minpunten:

 • Geen verwerkingscentra buiten Canada (voor internationale bestellingen)

Prijzen

Print Geek geeft geen prijsinformatie op zijn website. U moet rechtstreeks contact met hen opnemen om uw wensen te bespreken.

Bezoek Print Geek

#10 - Slaite

Tenslotte hebben we Slaite -een andere in Canada gevestigde POD fulfillment provider die zeker het bekijken waard is.

De productcatalogus van Slaite bestaat voornamelijk uit kleding. U kunt T-shirts, hoodies, broekjes, jassen, maskers en hoeden verkopen. Ze zijn van hoge kwaliteit en komen van merken als Gildan, Stormtech, Fruit of the Loom, Bella+Canvas en Yupoong.

Als u niet-kledingproducten wilt verkopen, zoals drank of huishoudelijke artikelen, moet u helaas elders zoeken.

Slaite integreert met Shopify en Etsy, en het proces om alles op te zetten is eenvoudig. Alles wat je moet doen is je aanmelden, je ontwerpen uploaden naar producten, de stijl, kleur, grootte, enz. aanpassen, je prijzen instellen en ze toevoegen aan je winkel zodat je kan beginnen verkopen. Slaite zorgt automatisch voor de uitvoering als er bestellingen binnenkomen.

Slaite verzendt naar Noord-Amerika, tegen een vast tarief van CAD $6,24 (USD $4,99), wat behoorlijk goedkoop is. Producten komen gewoonlijk binnen 1-5 werkdagen aan.

Slaite biedt ook productmonsters aan. Dus als u zeker wilt zijn van de kwaliteit voordat u begint met de verkoop, kunt u er een bestellen via uw account.

Voordelen:

 • Kleding van hoge kwaliteit
 • Eenvoudige Shopify integratie
 • Beschikbare productmonsters
 • Vaste verzendkosten

Minpunten:

 • Beperkte productcatalogus (alleen kleding en accessoires)
 • Beperkte integratie (alleen Shopify & Etsy)

Prijzen

Aanmelden bij Slaite is gratis. Je betaalt alleen de basisprijs van het product en de verzendkosten na elke verkoop.

Bezoek Slaite

De beste print-on-demand bedrijven in Canada vinden

Als u een kunstenaar, muzikant of ondernemer bent die zijn ontwerpen en kunstwerken via merchandise wil verkopen, kunt u met uw eigen print-on-demand bedrijf uw creativiteit niet alleen in Canada, maar over de hele wereld verspreiden.

Zoals u ziet, zijn er genoeg bedrijven die lokale print-on-demand fulfillmentdiensten aanbieden in Canada - maar welke is de juiste keuze voor uw bedrijf?

Dat hangt af van het soort producten dat u wilt verkopen, uw marketingstrategie en andere factoren. Maar u kunt niet verkeerd gaan met een van onze top drie:

 1. Gelato is de beste backend service provider voor print-on-demand fulfillment in termen van kwaliteit en ondersteuning. Gebruik het om print-on-demand producten te verkopen via uw bestaande winkel met native integraties.

Niet alleen hebben deze bedrijven fulfillmentcentra in Canada, ze hebben ook fulfillmentcentra over de hele wereld, zoals in de VS, het VK, Australië en Europa.

Als u Printful of Printify wilt gebruiken maar nog geen webwinkel hebt, kunt u er een bouwen met deze krachtige e-commerce platforms.

Ben je van plan om print-on-demand producten te verkopen via Etsy? Check dan zeker deze game-changing Etsy SEO tips.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.