9 Beste Unbounce Alternatieven In 2023 (Inclusief WordPress + Betaalbare Opties)

 9 Beste Unbounce Alternatieven In 2023 (Inclusief WordPress + Betaalbare Opties)

Patrick Harvey

Ben je op zoek naar een alternatief voor Unbounce? Zo ja, dan ben je op de juiste plaats.

Unbounce is een van de beste bouwers van landingspagina's die er zijn - maar het is niet voor iedereen geschikt.

Misschien zoekt u een alternatief dat niet op basis van conversies is geprijsd, of hebt u iets nodig dat e-mailmarketingfunctionaliteit bevat.

In deze post delen we de beste Unbounce alternatieven, zodat je de juiste landing page tool voor jouw behoeften kunt vinden.

Klaar? Laten we beginnen.

De beste alternatieven voor Unbounce - samenvatting

TL;DR:

 • OptimizePress - Beste alternatief voor Unbounce voor sites gebouwd op WordPress.
 • Brevo - Beste e-mail marketing tool met landingspagina creatie.

#1 - Leadpages

Leadpages is het beste Unbounce-alternatief voor solopreneurs, met betaalbare plannen voor alle budgetten.

Het grootste nadeel van Unbounce is waarschijnlijk de prijs. Als platform op bedrijfsniveau is het allesbehalve goedkoop. Gelukkig is Leadpages veel betaalbaarder. Het biedt plannen die geschikt zijn voor solopreneurs en starters met weinig geld, in plaats van alleen voor grote bedrijven.

Ondanks de veel lagere prijs bevat Leadpages nog steeds veel krachtige tools om u te helpen geweldige landingspagina's te bouwen en meer leads te verzamelen. U kunt het gebruiken om uw hele website te bouwen, compleet met landingspagina's, e-mail opt-in formulieren, pop-ups, waarschuwingsbalken, afrekenen en meer.

Begin met het kiezen uit de Leadpages-catalogus van kant-en-klare paginasjablonen (checkouts, verkooppagina's, opt-in-pagina's, bevestigingspagina's, enz.), en pas ze vervolgens aan in de pagina-editor aan de voorkant, zonder één regel code.

Er zijn veel handige blokken waaruit u kunt kiezen in de pagina-editor. Het blok met de aftelklok is bijvoorbeeld heel handig om tijdgevoelige aanbiedingen te maken en een gevoel van urgentie te creëren dat conversies bevordert.

Zodra u klaar bent met het bewerken van uw pagina's, zorgt de ingebouwde conversiebegeleidingstechnologie ervoor dat uw pagina perfect is voordat u op publiceren drukt. Het analyseert uw pagina en geeft tips over wat u zou willen veranderen. Het kan bijvoorbeeld voorstellen om de kleuren van uw knoppen te veranderen om het contrast te vergroten.

Leadpages is ook snel. Sites gebouwd op Leadpages laden 2,4 seconden sneller dan gemiddeld en hebben 30% hogere prestatiescores. Laadsnelheden zijn dit jaar een belangrijke SEO-factor, dus dat komt goed van pas als u van plan bent verkeer naar uw pagina's te leiden via organische zoekopdrachten.

Het ingebouwde analysedashboard maakt het gemakkelijk om de prestaties van uw site te controleren en een overzicht te houden van alle belangrijke statistieken (conversies, conversiepercentage, paginabezoeken, enz.) vanaf één plaats.

Prijzen :

Plannen beginnen bij $27 / maand en een gratis proefperiode van 14 dagen is beschikbaar.

In tegenstelling tot Unbounce omvatten alle Leadpages-plannen alles onbeperkt - er zijn geen plafonds voor webbezoeken of leads en u betaalt niet meer op basis van uw succes.

Probeer Leadpages gratis uit

Lees meer in onze Leadpages review.

#2 - Landingi

Landingi is een van de meest gebruiksvriendelijke Unbounce alternatieven op de markt. Het is een speciale landing page tool die snel, eenvoudig en makkelijk te gebruiken is.

Zie ook: 7 Beste WordPress Caching Plugins voor 2023 (vergelijking)

Landingi wordt niet geleverd met alle toeters en bellen die Unbounce te bieden heeft. In plaats daarvan houdt het de zaken eenvoudig - door alle onnodige bloatware te verwijderen en zich alleen te richten op de essentie.

Dit maakt het ideaal voor beginners die gewoon een gebruiksvriendelijke interface voor het bouwen van landingspagina's willen en zich geen zorgen willen maken over alle geavanceerde functies. De paginabouwer is rijk aan functies, met een goede balans tussen snelheid, eenvoud en flexibiliteit. Als je ooit Canva hebt gebruikt, lijkt de interface daar niet veel op.

U kunt snel aan de slag: kies een conversiedoel en een van de honderden sjablonen met hoge conversie, pas deze aan de voorkant aan uw merk aan (geen code nodig), leg de laatste hand en start.

Natuurlijk zijn er ook een paar meer geavanceerde functies die het vermelden waard zijn. De PageInsider-technologie analyseert uw landingspagina's voor u om informatie te geven over waar uw bezoekers waarschijnlijk de aandacht op vestigen en biedt enkele snelle tips over hoe u de lay-out kunt optimaliseren om uw conversiepercentage te verbeteren.

U kunt ook A/B-tests uitvoeren, pop-ups maken, marketing funnels bouwen, landingspagina's groeperen, pagina's dupliceren met één klik, en uw pagina's verbeteren met aangepaste code.

Prijzen :

De prijzen beginnen bij $29/maand. U kunt zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen.

Probeer Landingi gratis

#3 - Instapage

Instapage is onze beste keuze voor het algemene beste Unbounce-alternatief. Het biedt een compleet conversie-intelligentieplatform dat belooft je conversies omhoog te schieten.

Dit platform voor landingspagina's is ontworpen met het oog op betaalde reclame en het genereren van leads.

Het heeft alle functionaliteit die je nodig hebt om hoog converterende landingspagina's te ontwerpen en snel te implementeren. Maak landingspagina's vanuit het niets of vanuit een van de 500 sjablonen. Er zijn kant-en-klare blokken beschikbaar om het ontwerpproces te versnellen.

Zodra je landingspagina's compleet zijn, gebruik je de ingebouwde samenwerkingsfunctie om suggesties te krijgen van je team (of zelfs het Instapage team).

Vervolgens kunt u extra variaties maken voor A/B-tests en uw campagnes inzetten. En voor zo'n krachtig platform is het verrassend eenvoudig te gebruiken.

Het beste deel? Instapage maakt geen compromissen in haar toewijding aan landing page creatie & optimalisatie. Ze proberen niet alle dingen voor alle mensen te zijn. En daardoor hebben ze een stellaire reputatie in de industrie verdiend.

Instapage onderscheidt zich ook door zijn uitgebreide integratiemogelijkheden. Je synchroniseert je hele marketingstack en integreert het met Salesforce, Marketo en tal van andere platforms en tools. Andere functies die we leuk vinden zijn AdMap (synchroniseer je advertentiecampagnes met gepersonaliseerde landingspagina's), A/B-testen en heatmaps.

Prijzen :

Het Instapage Building plan kost $199 per maand (bij jaarlijkse facturering). Je kunt beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen. Geen limieten aan conversies.

Aangepaste oplossingen met aangepaste prijzen zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Probeer Instapage gratis

Lees meer in onze Instapage review.

#4 - GetResponse

GetResponse is een complete inbound marketing toolkit die ideaal is voor KMO's. Het bevat tools voor e-mailmarketing en leadgeneratie, een website builder, krachtige automatisering en meer.

U kunt GetResponse gebruiken om snel customer journeys en sales funnels te bouwen. Gebruik vooraf gebouwde sjablonen, Facebook- en Instagram-advertenties en landingspagina's om nieuwe leads aan te trekken en te behouden, en koester ze vervolgens door autoresponders in te stellen en het pakket e-mailmarketingtools te gebruiken.

De drag-and-drop landingspagina-bouwer heeft veel gemeen met Unbounce, en de professioneel ontworpen sjablonen zijn zo goed als we ooit hebben gezien.

Prijzen :

Betaalde plannen beginnen bij $12,30/maand.

GetResponse biedt ook een 'voor altijd gratis' plan, maar dat beperkt je tot slechts 1 website en landingspagina en 500 e-mailcontacten.

Het mist ook premium functies zoals automatiseringsworkflows en conversietrechters, hoewel u deze 30 dagen gratis kunt proberen met een gratis proefperiode.

Probeer GetResponse gratis

#5 - OptimizePress

OptimizePress is een van de meest betaalbare alternatieven voor Unbounce, maar het is alleen geschikt voor WordPress websites.

In tegenstelling tot de andere platforms die we tot nu toe hebben bekeken, is OptimizePress geen op zichzelf staand platform, maar een suite van WordPress tools/plugins die u kunt installeren en activeren op uw WordPress website en kunt bedienen vanaf uw dashboard.

Het bevat alles wat je nodig hebt om conversies te verbeteren en meer producten te verkopen, waaronder opt-in en lead generation landingspagina's, verkooppagina's, checkouts, upsells en downsells, lead funnels, en meer.

OptimizePress is een soort hybride tussen een ecommerce oplossing en een landing page builder. U kunt het gebruiken om afrekenformulieren te bouwen en te beginnen met het accepteren van betalingen op uw WordPress website via Stripe integratie.

Het ondersteunt ook beveiligde bestanden die na aankoop worden geleverd (een must-have functie als u digitale downloads verkoopt) en bevat een coupon engine, automatische belastingcalculator en meer.

Prijzen :

OptimizePress plannen beginnen bij $129/jaar. Er is geen gratis proefversie beschikbaar, maar alle plannen worden ondersteund door een 30 dagen geld-terug garantie.

Probeer OptimizePress

Lees meer in onze OptimizePress review.

#6 - ActiveCampaign

ActiveCampaign is een customer experience automation platform met een ingebouwde landing page builder.

Het biedt een reeks e-mailmarketing-, automatiserings- en CRM-tools waarmee u fantastische klantervaringen kunt creëren.

De drag-and-drop landingspagina-ontwerper is gemakkelijk onder de knie te krijgen, en de bibliotheek met aanpasbare sjablonen is uitstekend.

U kunt ActiveCampaign gebruiken om gepersonaliseerde landingspagina's te maken voor de verschillende publiekssegmenten die uw site bezoeken en de ingebouwde chatbots gebruiken om uw verkoopteam in contact te brengen met uw websitebezoekers.

Prijzen :

Betaalde plannen beginnen bij $29/maand (jaarlijks gefactureerd).

Probeer ActiveCampaign gratis uit

#7 - Brevo (voorheen Sendinblue)

Brevo is een alles-in-één e-mailmarketingtoolkit met functies voor het maken van landingspagina's.

Het bevat een heleboel verschillende hulpmiddelen om u te helpen uw marketing- en verkoopinspanningen te beheren - veel te veel om volledig te behandelen - maar hier zijn enkele van de hoogtepunten:

 • Een drag-and-drop e-mail builder met prachtige e-mailsjablonen en geavanceerde personaliseringsfuncties
 • Een intuïtieve bouwer voor landingspagina's met veel kant-en-klare sjablonen
 • Bulk SMS marketing tools
 • Facebook Ad campagne bouwen en andere marketing tools
 • Een uniforme inbox om al uw communicatie met klanten te beheren en samen te werken met uw team
 • Een compleet CRM met gedetailleerde informatie en contactgeschiedenis voor al uw leads en klanten

Prijzen :

Er is een beperkt gratis plan beschikbaar (geen landingspagina's en beperkt tot 300 e-mails per dag).

Betaalde plannen met landingspagina's beginnen bij $25/maand.

Probeer Brevo gratis uit

#8 - Wishpond

Wishpond is een ander alles-in-één marketingplatform met alles wat je nodig hebt om campagnes op te zetten en te lanceren, waaronder een bouwer voor landingspagina's, e-mailmarketingtools, integratie van betalingsverwerkers en nog veel meer.

Een van de beste dingen van Wishpond is de ingebouwde 'Referral Suite', waarmee u gemakkelijk wedstrijden kunt opzetten die verwijzingen stimuleren en uw websitebezoekers in merkambassadeurs veranderen.

Dit maakt het het beste Unbounce-alternatief voor iedereen die van plan is landingspagina's voor wedstrijden te bouwen.

Prijzen :

Wishpond heeft flexibele prijsopties. U moet een demo boeken en met hun verkoopteam spreken voor een offerte. Een gratis proefversie is beschikbaar.

Probeer Wishpond Gratis

#9 - Thrive Architect + Optimize

Thrive Architect + Optimaliseren maakt deel uit van de Thrive Suite van tools, ontworpen om het ontwerp van landingspagina's te vereenvoudigen.

Net als OptimizePress is Thrive Optimize weer een WordPress plugin, dus het is niet geschikt als je site is gebouwd op Shopify, Magento, of een ander CMS.

Wanneer je Thrive Suite aanschaft, krijg je toegang tot zowel Thrive Optimize als Thrive Architect. Deze twee tools werken hand-in-hand - gebruik Architect om geweldige, hoog converterende landingspagina's te bouwen met een intuïtieve drag and drop editor, en splittest ze vervolgens met Optimize.

Wat zo geweldig is aan Optimize in vergelijking met andere A/B-test tools is hoe gemakkelijk het is voor beginners om te gebruiken. Veel andere tools zijn ingewikkeld om te gebruiken, maar Optimize is eenvoudig genoeg dat je geen full-time website-optimalisator hoeft te zijn om het te begrijpen.

Het beste deel? Je krijgt toegang tot alle andere Thrive Suite tools. Dit omvat een krachtige thema builder, lead generation plugin, quiz builder, cursus platform, en nog veel meer.

Prijzen :

$199/jaar (wordt daarna verlengd tot $399/jaar) voor een standalone product of toegang tot alle Thrive Themes producten voor $299/jaar (wordt daarna verlengd tot $599/jaar) met Thrive Suite lidmaatschap .

Krijg toegang tot Thrive Architect + Optimize

Lees onze Thrive Architect review of Thrive Themes review voor meer informatie.

Wat is het beste alternatief voor Unbounce?

Zoals je ziet, zijn er veel landingspagina-bouwers en conversietoolkits zoals Unbounce waaruit je kunt kiezen. Welke voor jou de beste is, hangt uiteindelijk af van wat je zoekt.

Als u moeilijk kunt beslissen, raden wij u het volgende aan:

 1. Leadpages is een geweldige optie voor solopreneurs en coaches. Het bevat een eenvoudige maar effectieve websitebouwer en leadgeneratiefunctionaliteit, evenals de mogelijkheid om betalingen te accepteren, A/B-tests uit te voeren en te integreren met Calendly. Het is veel betaalbaarder dan Unbounce en stelt geen limiet aan je verkeer of conversies.
 2. Instapage is het beste platform voor landingspagina's op bedrijfsniveau. Het biedt een soortgelijke functieset als Unbounce en bevat extra functies zoals heatmaps. En geen conversielimieten.
 3. GetResponse is de beste keuze als je een klein bedrijf bent en meer wilt doen dan alleen landingspagina's bouwen. Het is een full-stack marketing toolkit die e-mailmarketing, automatisering, e-commerce, webinars, website builder en meer omvat.

Maar als u de kosten zo laag mogelijk wilt houden, kijk dan eens naar OptimizePress en Thrive Optimaliseren Dit zijn uitsluitend WordPress-plugins, dus ze bieden niet zo'n breed scala aan functies als speciale platforms zoals Unbounce, maar in termen van prijs-kwaliteitverhouding zijn ze niet te verslaan.

Verwante lectuur: 37 Landing Page Statistieken, feiten & trends.

Zie ook: 12 slimme tips voor nieuwe bloggers (wat ik wou dat ik 10 jaar geleden wist)

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.