9 Beste Blogger Outreach Tools voor 2023

 9 Beste Blogger Outreach Tools voor 2023

Patrick Harvey

Vindt u outreach-campagnes vermoeiend en eentonig?

Blogger outreach tools kunnen net zijn wat je nodig hebt om deze taak te stroomlijnen.

Van tools die je helpen influencers en populaire blogs te vinden tot tools die je helpen bij het versturen en beheren van outreach-campagnes, deze lijst bevat zeker minstens één tool die de manier waarop je dit aspect van marketing aanpakt zal veranderen.

U vindt er ook hulpmiddelen waarmee u contactgegevens kunt vinden, e-mails kunt verifiëren, herinneringen kunt versturen en nog veel meer.

Aan het eind vindt u enkele aanbevelingen over welke tools het beste passen bij verschillende gebruikssituaties.

Laten we beginnen:

De beste blogger outreach tools om je blog en invloed te laten groeien

1. BuzzStream

BuzzStream is een populaire alles-in-één outreach tool waarmee u alles kunt beheren, van het vinden van influencers om mee in contact te komen tot het beheren van uw campagnes wanneer u probeert met hen in contact te komen. Enkele van de meest productieve klanten zijn Airbnb, Shopify, Indeed, Canva, Glassdoor en 99designs.

Wat zijn enkele van de beste functies van BuzzStream?

 • Leads verzamelen - Voeg leads toe aan uw database wanneer u over het web surft met de browserextensie van BuzzStream waarmee u onderweg e-mailadressen en sociale profielen kunt verzamelen. U kunt ook beïnvloeders ontdekken door te zoeken op trefwoorden en URL's.
 • Segmentatie - Filter en segmenteer leads op basis van een aantal verschillende parameters, waaronder relatiestatus, domeinautoriteit, tags en aantal volgers. U kunt zelfs segmenten opslaan als filters voor later gebruik.
 • E-mail - Sluit uw e-mailsoftware aan op BuzzStream, en stel e-mails samen binnen de app. U kunt e-mails plannen of ze onmiddellijk versturen.
 • Email Sjablonen - Kies uit een aantal verschillende e-mailsjablonen, of maak uw eigen sjablonen voor later gebruik.
 • Vervolgcampagnes - Label e-mails in verschillende stadia van campagnes, van e-mails die niet zijn geopend tot e-mails die zijn geopend maar waarop niet is gereageerd. U kunt ook follow-up e-mails en waarschuwingen sturen die u eraan herinneren om ze te versturen.
 • Rapporten - Bekijk gedetailleerde rapporten waarmee u de effectiviteit van elke afzonderlijke campagne en van campagnes als geheel kunt zien.

BuzzStream prijzen

De prijzen voor BuzzStream beginnen bij $24/maand voor één gebruiker en maximaal 1.000 contacten. Het wordt geleverd met de meeste functies van BuzzStream, waarbij de hogere plannen ondersteuning bieden voor drie of meer gebruikers, teamfuncties en maximaal 300.000 contacten.

Een gratis proefperiode van 14 dagen is beschikbaar voor alle plannen.

Probeer BuzzStream gratis uit

2. Snov.io

Snov.io is een eenvoudige maar krachtige e-mail outreach tool. Het helpt je om e-mails te vinden op verschillende manieren, e-mails te verifiëren, inclusief je hele e-maillijst, en outreach campagnes te creëren. Het heeft meer dan 250.000 gebruikers, van wie sommigen hebben gewerkt bij bedrijven als Uber, Lenovo, LEGO, NYU, SoundCloud en Ubisoft.

Om welke functies staat Snov.io bekend?

 • E-mail zoeker - Zoek naar e-mailadressen op domein, bedrijf of naam. U kunt ook leads genereren op functietitel, locatie en vaardigheden.
 • E-mail verificatie - De tool detecteert wegwerp-, catch-all-, dubbele en tijdelijke e-mailadressen en valideert e-mails in realtime.
 • E-mail druppel campagnes - Optimaliseer de manier waarop u e-mails naar leads stuurt door sequenties te maken op basis van acties, triggers en schema's. U kunt zelfs vooraf follow-ups plannen.
 • Gmail integratie - De tool integreert met Gmail, waardoor u de e-mails die u verstuurt kunt volgen.
 • Integratie van Chrome - Ontdek e-mails voor elke website die u bezoekt on the fly met de Chrome browserextensie.

Snov.io prijzen

Snov.io biedt een gratis forever plan met 50 credits per maand en maximaal 200 contacten. Credits kunnen worden besteed aan de e-mail finder en e-mail verificatie tools. Premium plannen beginnen bij 39 dollar per maand voor 1.000 credits en maximaal 5.000 contacten. Ongebruikte credits vervallen aan het einde van elke maand. Kortingen worden aangeboden op jaarplannen.

Probeer Snov.io gratis uit

3. Jager

Hunter is een outreach tool opgericht in 2015. Het is gespecialiseerd in het vinden van e-mails op verschillende manieren, maar blijft extra functies toevoegen die essentieel zijn voor outreach campagnes naarmate de tijd vordert. Het is gebruikt door meer dan 1,8 miljoen klanten, waaronder namen als Google, Microsoft, IBM en Adobe.

Welke functies biedt Hunter?

 • Domein zoeken - Ontdek elke e-mail in Hunter's database voor een specifiek domein.
 • E-mail zoeker - Zoek het professionele e-mailadres van een persoon door zijn naam en bedrijf/domein in te voeren.
 • E-mail verificatie - Controleer een of meer e-mails in één keer. De tool controleert op meerdere zaken, waaronder hard bounce rates, e-mailformaat, domeininformatie en meer.
 • Chrome Uitbreiding - Ontdek e-mailadressen voor elk domein on the fly met Hunter's browserextensie.
 • Campagnes - Gmail- en G Suite-gebruikers kunnen outreach-campagnes volgen door hun accounts te integreren met Hunter. De tool houdt bij wanneer e-mails zijn geopend en beantwoord.
 • E-mailsjablonen en personalisering - Maak e-mailsjablonen om het verzenden van outreach-campagnes eenvoudiger te maken. U kunt ook individuele e-mails in een campagne personaliseren als dat nodig is.
 • Geplande e-mails - Kies wanneer u e-mails verstuurt en maak follow-ups.

Jager prijzen

Hunter biedt een gratis forever plan dat komt met tot 50 aanvragen per maand alsook campagnes. Een "aanvraag" in Hunter wordt gedefinieerd als één domeinzoekopdracht, één e-mailzoekopdracht of één e-mailverificatie.

Zie ook: De 7 beste Gleam alternatieven vergeleken voor 2023

Premium-plannen beginnen bij 49 euro per maand voor maximaal 1.000 verzoeken. CSV-export is ook inbegrepen, en op alle jaarplannen wordt 30% korting gegeven.

Probeer Hunter gratis

4. Semrush

Semrush is een multifunctionele marketingapplicatie die een verscheidenheid aan verschillende tools biedt.

Enkele van de bekendste tools zijn de domein- en trefwoordenoverzichten, waarmee u uzelf en uw concurrenten kunt onderzoeken en uitgebreid trefwoordenonderzoek kunt doen. Het bevat ook tools voor backlink-onderzoek, sociale media en advertentie-analyses.

Wat veel mensen niet weten is dat Semrush een hele tool heeft voor het beheren van outreach-campagnes, prospectie, het verzenden van e-mails en het monitoren van reacties.

Om het te vinden; open de SEO toolkit en zoek naar de Link Building Tool .

Welke functies biedt Semrush voor outreach-campagnes?

 • Link Building Tool - Deze tool biedt de mogelijkheid om prospects te vinden, e-mails/opvolgingen te sturen en uw vooruitgang te volgen.
 • Backlinks - Bekijk backlinkgegevens voor elk domein of URL. Dit zal u helpen linkbuildingkansen te vinden voor sleutelwoorden waarvoor u probeert te ranken.
 • Domein Overzicht - Bekijk verkeers- en trefwoordanalyses voor elk domein, zodat u kunt inschatten hoe invloedrijk een site is voor mogelijkheden voor gastposten en linkbuilding.
 • Onderwerp Onderzoek - Genereer gemakkelijk ideeën voor gastbijdragen. Dit is vooral handig als u op grote schaal content aanbiedt.
 • Backlink Gap - Zoek de backlinks die uw concurrenten hebben en u niet.
 • Rangschikking - Controleer de posities van uw doelzoekwoorden.
 • Merkbewaking - Monitor vermeldingen van uw merk en de merken van uw concurrenten op meerdere platforms.

Semrush prijzen

Semrush is beschikbaar voor zo laag als $ 119,95 / maand. Jaarplannen hebben een korting van 16%. Plannen verschillen in de limieten die ze bieden voor resultaten per rapport, rapporten per dag, projecten, te volgen zoekwoorden, te crawlen pagina's per maand en meer.

Het goedkoopste plan biedt ook beperkte toegang tot alle tools van Semrush. Wat het bereik betreft, kunt u met dit plan maar liefst 50 sociale-mediaprofielen monitoren.

U kunt beginnen met een gratis proefperiode van zeven dagen.

Probeer Semrush gratis uit

5. BuzzSumo

BuzzSumo is een contentmarketingtool die je kunt gebruiken om op een paar verschillende manieren influencers en neigende onderwerpen te vinden. Het is een populaire tool waarvan uitgevers als BuzzFeed, The Telegraph en HubSpot klant zijn.

Dit is het instrument dat PR-professionals gebruiken voor campagne-informatie.

Hoe kan BuzzSumo uw outreach-campagnes helpen?

 • Beïnvloeders - Vind topbeïnvloeders in uw niche op meerdere sociale-mediaplatforms op basis van accounts die daadwerkelijk engagement krijgen, niet degenen die gewoon het meeste aantal abonnees hebben.
 • Toezicht op - Maak alerts aan voor vermeldingen van trefwoorden, uw merk, uw concurrenten en producten. Zo kunt u nieuwe leads genereren en top- en trending influencers ontdekken.
 • Ontdekking van inhoud - Vind de top en meest gedeelde inhoud van elk trefwoord of domein. Zo kunt u onderwerpideeën genereren en invloedrijke blogs vinden.
 • Inhoudelijk onderzoek - Graaf dieper in de gegevens van uw concurrenten op sociale media om erachter te komen wat voor hen werkt. U kunt ook backlinkgegevens bekijken, waardoor u tientallen mogelijkheden voor linkbuilding krijgt.

BuzzSumo Prijzen

BuzzSumo biedt 5 verschillende plannen vanaf $119/maand, of u kunt jaarlijks betalen en 20% besparen. Hoe hoger het plan, hoe meer gebruikers, waarschuwingen en maandelijkse zoekopdrachten beschikbaar zijn.

Zie ook: De 5 stadia van de verkooptrechter voor blogs en hoe ze te gebruiken

Probeer BuzzSumo uit met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Probeer BuzzSumo gratis

6. Mailshake

Mailshake is een outreach tool die gericht is op linkbuilding campagnes. Het helpt u bij het maken en versturen van koude e-mail campagnes. Het helpt u het proces te automatiseren, en u kunt bijhouden wie uw e-mails heeft geopend, geklikt en beantwoord.

Wat zijn de beste kenmerken van Mailshake?

 • Mail Merge - Stuur in één keer individuele e-mails naar een lijst van ontvangers. U hoeft alleen maar een sjabloon op te stellen en de ingebouwde parameters van Mailshake te gebruiken om de lege plekken in te vullen. Individuele e-mails kunnen ook snel worden gepersonaliseerd.
 • Geplande e-mails - Bepaal wanneer e-mails moeten worden verzonden en automatiseer de follow-ups.
 • Druppelcampagnes - Naast geplande e-mails kunt u drip-campagnes maken om e-mails te plannen op basis van tijd, triggers en acties.
 • Lead Catcher - Houd leads bij, die worden gedefinieerd door iedereen die op je reageert in Mailshake, en sorteer ze met de labels "Gewonnen", "Verloren" en "Genegeerd".

Mailshake prijzen

Milkshake heeft twee plannen - Email Outreach & Sales Engagement. Email Outreach is $59/maand/gebruiker met een korting bij aankoop van een jaarabonnement. Het Sales Engagement plan geeft u toegang tot alle functies voor $99/maand/gebruiker.

Gratis proeven zijn niet beschikbaar, maar het bedrijf biedt een terugbetalingsbeleid van 30 dagen.

Probeer Mailshake

7. Awario

Awario is een social media monitoring tool die u kunt gebruiken om vermeldingen van uw merk op meerdere kanalen te monitoren. Wat outreach betreft, kunt u verschillende sleutelwoorden met betrekking tot uw niche monitoren om top influencers en mogelijkheden voor gastbloggen te vinden.

Wat zijn enkele van de beste functies van Awario?

 • Sociaal toezicht - Monitor vermeldingen van elk onderwerp als sleutelwoorden in real time. Dit werkt met Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Reddit, forums, nieuwssites en diverse artikelen op het web.
 • Lead Generation - Vind potentiële klanten via berichten op sociale media waarin gebruikers op zoek zijn naar producten die vergelijkbaar zijn met uw eigen producten of waarin ze klagen over uw concurrenten.
 • E-mail waarschuwingen - Ontvang dagelijks of wekelijks samenvattingen voor vermeldingen en directe vermeldingen van meerdere platforms.
 • Awario Reach - Deze functie lokaliseert invloedrijke conversaties, zodat u prioriteit kunt geven aan benaderingsstrategieën op basis van wat het meeste succes oplevert.
 • Booleaans zoeken - Maak aangepaste zoekparameters met de flexibele booleaanse zoekfunctie van Awario. De dienst biedt een gids die leert hoe u booleaanse logica op deze manier kunt gebruiken.
 • Analytics - Bekijk statistieken over hoeveel vermeldingen u van één bron ontvangt en het aantal vermeldingen dat u in de loop der tijd ontvangt. U kunt deze weergave ook filteren op positieve, negatieve en neutrale vermeldingen, en topbeïnvloeders per socialemedianetwerk identificeren.

Awario prijzen

Awario is beschikbaar voor slechts 39 dollar/maand. Dit plan komt met maximaal 3 te bewaken onderwerpen, 30.000 vermeldingen per maand en één teamlid.

Probeer Awario Gratis

8. Crystal Knows

Crystal Knows is een AI-toepassing voor persoonlijkheid, opgericht in 2015. Het is een geavanceerde tool die beknopte maar essentiële informatie geeft over het algemene gedrag van klanten en beïnvloeders in relatie tot het bedrijfsleven. Het kan u helpen de e-mails en antwoorden die u verstuurt in outreach-campagnes te perfectioneren.

Welke functies heeft Crystal Knows te bieden?

 • Persoonlijkheidskenmerken - Ontdek iemands persoonlijkheidskenmerken, zodat u meer strategische stappen kunt zetten in e-mails en telefoongesprekken. De tool laat iemands persoonlijkheidstype in het bedrijfsleven kennen, evenals het soort gedrag dat hij leuk vindt en vermijdt.
 • Strategisch advies - Bekijk een korte lijst met do's en don'ts die u leiden naar de beste acties die u kunt ondernemen en vermijden wanneer u leads en beïnvloeders mailt of belt. Het advies is afgestemd op het persoonlijkheidstype van een individu.
 • Meerdere bronnen - Ontvang gegevens voor het persoonlijkheidsprofiel van een individu van hun LinkedIn-profiel, uw interacties met hen in uw CRM-software of door hen te vragen een enquête in te vullen rechtstreeks vanuit Crystal Knows.
 • Integraties - Bekijk persoonlijkheidsprofielen van LinkedIn, Salesforce, HubSpot en meer.

Crystal Knows prijzen

Je kunt het gratis Basis plan van Crystal Knows voor altijd gebruiken. Premium plannen zijn beschikbaar in maandelijkse en jaarlijkse formaten.

Probeer Crystal Know Gratis

9. FollowUpThen

FollowUpThen is een eenvoudige maar onmisbare outreach tool. Het geeft u meer controle over uw inbox doordat u e-mails voor nu kunt verbergen en er later herinneringen voor kunt ontvangen.

Het gebruikt gespecialiseerde e-mailadressen die zijn ingesteld door FollowUpThen, zodat u geen browserextensie of integratie met uw e-mailapp nodig hebt. Het wordt gebruikt door bedrijven als Facebook, Apple, HP, IBM, Stanford University en Stripe.

Om welke functies staat FollowUpThen bekend?

 • E-mail herinneringen - Snooze, of verberg, een e-mail naar een tijdstip dat u beter uitkomt, bijvoorbeeld de volgende dag of over enkele weken. De tool zorgt ervoor dat het bericht opnieuw verschijnt met een herinnering.
 • Vervolgherinneringen - Verberg e-mails die u hebt beantwoord terwijl u wacht op een antwoord, en laat de tool u via e-mail herinneringen sturen als de ontvanger na een bepaalde periode niet heeft gereageerd.
 • Algemene herinneringen - Stuur jezelf toekomstige herinneringen via e-mail en SMS over elke taak die je moet doen op je takenlijst.
 • Gereedschapspecifieke e-mailadressen - Voeg de gespecialiseerde e-mailadressen van FollowUpThen toe aan de velden Aan, BCC en CC van uw e-mails om te bepalen wanneer herinneringen worden verzonden en wie ze ontvangt.

FollowUpThen prijzen

FollowUpThen heeft een gratis forever plan dat door één gebruiker kan worden gebruikt en waarmee tot 50 follow-ups en vijf terugkerende follow-ups per maand mogelijk zijn. Meer functies en mogelijkheden zijn beschikbaar in hogere plannen, die worden aangeboden voor $24/jaar en $5/maand. Een gratis 30-dagen trial is beschikbaar voor alle plannen.

Probeer FollowUpDan Gratis

De juiste blogger outreach tools kiezen voor uw behoeften

De ideale tool(s) hangen af van uw behoeften en uw huidige marketingstack.

In het algemeen is de beste blogger outreach software voor onze behoeften BuzzStream.

Dit komt omdat u een robuust CRM krijgt dat kan worden gebruikt om relaties & te beheren; outreach met beïnvloeders. U kunt niet alleen geschaald shotgun stijl outreach doen, maar u kunt ook efficiënt gerichte sniper outreach doen.

Dan zijn er nog alle andere functies voor prospectie, onderzoek, het vinden van contactinformatie, het bijhouden van backlinks en een hele influencer-database. De prijs is verrassend goed en de ondersteuning is uitstekend.

Als u echter geen CRM of influencer-database nodig hebt, is Snov.io uitstekend. Een bijzonder noodzakelijke functie van deze outreach-software is de e-mailverificatietool - u kunt deze gebruiken om ervoor te zorgen dat meer e-mails in inboxen terechtkomen en om problemen met de bezorgbaarheid van e-mails te voorkomen.

Dan is er Hunter. Als je een tool nodig hebt om e-mails te vinden, is dit de tool die je moet kiezen, maar hun platform is geëvolueerd tot een volwaardige blogger outreach tool, zodat het gemakkelijk je outreach behoeften kan vervullen.

Gerelateerde vergelijkingen van SEO Tools:

  Patrick Harvey

  Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.