6 Beste WordPress Video Galerij Plugins voor 2023

 6 Beste WordPress Video Galerij Plugins voor 2023

Patrick Harvey

Bent u op zoek naar de beste WordPress videogalerij plugin voor uw website?

Ongeacht het doel waarvoor u ze gebruikt, met videogalerijen kunt u uw inhoud presenteren op een manier die uw publiek zal boeien.

In dit bericht bespreken we de verschillende videogalerij-plugins voor WordPress en wat ze elk voor je website kunnen doen.

We hebben ook een snelle vergelijking van onze toppers opgenomen om je te helpen bepalen welke van deze videoplugins het beste past bij jouw behoeften.

Laten we beginnen:

De beste WordPress video galerij plugins vergeleken

TLDR:

  • Kies Modula als je de beste allround WordPress galerij plugin wilt om afbeeldingen en video's weer te geven.
  • Kies Video Gallery van Total Soft als je een eenvoudige gratis videogalerij plugin voor WordPress wilt.

Laten we nu de volledige lijst met plugins eens nader bekijken:

#1 - Modula

Modula is een populaire WordPress galerij plugin die alles aankan, van video's tot afbeeldingen.

Kies gewoon de video's uit de mediamap van uw WordPress site of sluit de YouTube- en Vimeo-links in op de galerij. Sleep ze vervolgens naar de galerij van uw keuze en publiceer ze met een unieke link of sluit ze in op een pagina.

U kunt de look en feel van uw galerijen aanpassen door de lay-out te veranderen in raster of kolom. Er is ook een optie om dia- en slidergalerijen te maken, zodat u een veel grotere impact kunt maken met uw werk.

Als u prospects of klanten toegang wilt geven tot uw exclusieve werk, kunt u galerijen en albums met een wachtwoord beveiligen om ze voor het publiek ontoegankelijk te maken.

Prijzen:

Om videogalerijen te kunnen bouwen, moet u de betaalde versie kopen vanaf 34 dollar per jaar voor één site.

Met het meest betaalde basisplan kunt u ook videogalerie filteren en sorteren en een lightbox-diavoorstelling gebruiken.

Voor premium functies zoals slider en auto-play slideshow galerijen, wachtwoord-bescherming, en de rest, moet u een van de hogere plannen te kopen.

Probeer Modula

Envira Galerij geeft je het beste van beide werelden als makers van inhoud.

Met behulp van de krachtige en gebruiksvriendelijke videogalerijbouwer kunt u uw werken op de best mogelijke manier weergeven voor prospects.

Kies uit de premium video galerij thema's om uw presentatie een boost te geven en een nog betere indruk te maken op uw publiek. Dit bespaart ook tijd bij het bouwen van galerijen in plaats van vanaf nul te beginnen.

Als u verstand hebt van code, kunt u aangepaste CSS en stijlen toevoegen om uw galerijen nog verder aan te passen.

Tegelijkertijd kunt u deze WordPress galerij plugin gebruiken om uw video content te verkopen vanaf uw website. Envira Gallery integreert met de WooCommerce plugin kunt u de galerijen gebruiken om uw video's mooi te presenteren en uw verkoop te verhogen.

Prijzen:

Zie ook: 12 Beste Etsy Alternatieven voor 2023 (Vergelijking)

Om videogalerijen te maken met deze plugin, moet je betalen voor de Pro-versie voor 49 dollar per jaar voor vijf sites. Je krijgt dan alle functies, zoals ondersteuning met prioriteit, WooCommerce-integratie, de mogelijkheid om albums te maken en je galerijen te organiseren, en meer.

Probeer Envira Galerij

Videogalerij door Total Soft is een solide keuze voor mensen die hun video's mooi in beeld willen brengen.

Deze WordPress videogalerij plugin heeft een van de meest uiteenlopende thema's om uit te kiezen, elk met zijn effecten, hover animatie, paginering en laadstijlen, en meer.

Dit is een kosteneffectieve optie voor mensen die hun video's geüpload op YouTube, Vimeo, DailyMotion en andere streaming sites in hun WordPress website willen opnemen.

Prijzen:

Met alle plannen - inclusief de gratis versie - kunt u onbeperkt responsieve videogalerijen maken met slepen en neerzetten.

Maar om de selectie van thema's en effecten vrij te spelen, moet u ophoesten voor het Persoonlijke plan met een eenmalige betaling van $15 voor een enkele website.

Het Business plan (een eenmalige betaling van $29 voor vijf sites) geeft je toegang tot de premium WooCommerce Prijstabel en Evenementenkalender plugins.

Probeer Videogalerij door Total Soft Gratis

#4 - YourChannel

YourChannel is een videogalerij plugin gewijd aan het weergeven van YouTube-video's op uw WordPress site.

Om te beginnen kopieer en plak je je kanaal-ID op deWordPress-plugin om verschillende galerijen voor je video's te maken. Om het je gemakkelijker te maken, zoek je de video's op YouTube rechtstreeks vanuit je dashboard.

Om te voorkomen dat de galerijen de laadsnelheid van uw site beïnvloeden, kunt u uw video's pagineren door ze op te splitsen in meerdere secties. U kunt ook het aantal video's regelen dat per lading wordt getoond.

Er is ook een optie om YouTube API-reacties te cachen, zodat de videogalerijen sneller laden.

Van hieruit kun je commentaar op je YouTube-video's tonen op of voor de video's beginnen te spelen.

Bouw tenslotte uw abonnees op door de abonnementswidget in te schakelen op de video's in uw galerij.

Prijzen:

Met de gratis versie kun je de basisfuncties van de plugin gebruiken.

Om toegang te krijgen tot de premium functies, zoals het vooraf laden van video's, het zoeken naar YouTube-video's en de abonnementswidget, moet u ten minste $19 betalen voor een enkele site. U kunt uw account voor een hogere prijs opwaarderen van een jaar tot vijf jaar.

Probeer YourChannel Gratis

#5 - Alles-in-één videogalerij

Als u uw zelf gehoste video's van verschillende formaten (MP4, WebM, OGV, enz.) en video's van YouTube, Vimeo, en dergelijke wilt compileren, Alles-in-één videogalerij zal je helpen de klus te klaren.

Deze galerij-plugin laat je responsieve thumbnail-galerijen maken voor je video's. Het maakt ook automatisch de thumbnail-afbeeldingen die bij elke video staan, zodat je dat niet hoeft te doen.

U kunt ze ook laten zien met de slider- en pop-upsjablonen om uw video's dynamisch te presenteren.

Als u door gebruikers ingediende video's accepteert, kunt u dat doen door de videotypen in te stellen die zij kunnen indienen, de standaardstatus van gepubliceerde video's, en meer.

Zie ook: Hoe verdienen influencers geld? De volledige gids

Ten slotte kunt u advertenties van Google AdSense weergeven en geld verdienen met de video's in uw galerij.

Prijzen:

De gratis versie geeft de basisfuncties voor het maken van videogalerijen voor uw WordPress website.

Voor de betaalde versie zijn er twee plannen waaruit u kunt kiezen.

Het Pro-plan ($4,99 per maand of $149 eenmalige betaling) heeft alle bovengenoemde premium functies behalve de monetariseringsopties. Dat is alleen exclusief voor het Business-plan ($9,99 per maand of $289,99 eenmalige betaling).

Probeer Alles-in-één videogalerij

Als je een eenvoudige maar effectieve galerij WordPress plugin wilt voor het weergeven van video's als onderdeel van je portfolio, kun je kijken naar Videogalerij door Origin Code .

Vergelijkbaar met Video Gallery van Total Soft, kunt u kiezen uit talloze galerijweergaven en effecten om uw video's van YouTube en Vimeo en zelf gehoste video's op een opvallende manier te tonen.

Mix en match welke galerijweergaven (galerij/content popup, content slider, lightbox galerij, etc.) en effecten voor de video's wanneer mensen er met de muis op klikken.

Prijzen:

U kunt kiezen uit drie betaalde plannen, die allemaal dezelfde mogelijkheden bieden: de Single Site License ($14,99), 5 Site License ($24,99), en Unlimited Site License ($39,99).

Zoals u ziet, ligt het verschil in het aantal sites dat elk plan ondersteunt.

Probeer Videogalerij door Origin Code

Wat is de beste WordPress videogalerij plugin voor jou?

Van de verschillende videogalerij-plugins in deze lijst liggen Modula en Envira Gallery mijlenver voor.

Behalve dat u met een paar klikken videogalerijen kunt maken in WordPress, geven hun aanpassingsopties u volledige controle over hoe u uw video's niet alleen kunt presenteren, maar ook kunt beschermen en beveiligen.

En voor wie zich uitsluitend op YouTube richt, is Video Gallery van Total Soft ook een goede gratis optie.

U kunt galerijen maken voor uw video's en YouTube live streams tonen vanaf uw website. Ook de mogelijkheid om zoveel video's in uw galerij op te nemen zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de site is prijzenswaardig.

Verwante lectuur: De 9 Beste WordPress Afbeeldingen Galerij Plugins Vergeleken.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.