7 Beste WordPress Testimonial Plugins vergeleken (2023)

 7 Beste WordPress Testimonial Plugins vergeleken (2023)

Patrick Harvey

Wilt u de kracht van sociaal bewijs benutten door getuigenissen van klanten toe te voegen aan uw landingspagina?

Elke page builder plugin of zelfs de WordPress block editor kan je helpen testimonials toe te voegen aan landingspagina's, maar dit is geen efficiënte manier om dingen aan te pakken.

Gelukkig hebben we een paar plugins voor je op een rijtje gezet waarmee je mooie getuigenissen kunt verzamelen en tonen op je site.

De beste WordPress testimonial plugins - samenvatting

 1. WP Getuigenissen met Rotator Widget - Minst efficiënte testimonial plugin op deze lijst, maar het biedt tal van ontwerpopties.

1. Thrive Ovation

Thrive Ovation is een speciale testimonial plugin gemaakt door Thrive Themes, de ontwikkelaars van een hele reeks marketing tools voor WordPress. De belangrijkste onder deze tools zijn Thrive Leads, Thrive Theme Builder en Thrive Quiz Builder.

Ja, de page builder plugin Thrive Architect van de ontwikkelaar heeft een testimonial-element waarmee je goed ontworpen feedback-elementen aan elke pagina kunt toevoegen, maar ze zijn lang niet hetzelfde.

Thrive Ovation maakt het gemakkelijker voor u om de kracht van sociaal bewijs te gebruiken door u een efficiëntere manier te geven om getuigenissen van klanten aan uw site toe te voegen. Het stelt u in staat om getuigenissen uit drie bronnen te genereren: WordPress commentaren, sociale media berichten en formulieren.

U beheert getuigenissen vanuit de backend van WordPress in een gebruikersinterface die vergelijkbaar is met de pagina's Alle pagina's en Alle berichten. Beheerstools omvatten statusupdates plus tags waarmee u soortgelijke getuigenissen en getuigenissen van dezelfde campagne kunt groeperen.

U kunt de plugin zelfs integreren met uw e-maildienst om geautomatiseerde e-mails te sturen naar klanten die toestemming vragen om hun getuigenissen op uw site te gebruiken.

Zie ook: De 7 beste Gleam alternatieven vergeleken voor 2023

Belangrijkste kenmerken

 • Maak testimonials van WordPress comments, social media posts en formuliervelden.
 • Verzamel de namen en afbeeldingen van klanten automatisch.
 • Beheer getuigenissen vanuit een intuïtief, gecentraliseerd dashboard.
 • Prachtige en toch aanpasbare sjablonen.
 • Dynamische inhoud die zichzelf bijwerkt via tags.

Prijzen: $49/jaar (daarna te verlengen met $99/jaar) voor het zelfstandige product of $299/jaar (daarna te verlengen met $599/jaar) als onderdeel van Thrive Suite (omvat alle Thrive producten).

Probeer Thrive Ovation

2. Sterke getuigenissen

Sterke getuigenissen is een andere speciale testimonial WordPress plugin, alleen deze is beschikbaar als een standalone plugin van hetzelfde bedrijf dat Kali Forms, CPOThemes en MachoThemes bezit.

Thrive Ovation is een krachtige optie, maar het is alleen beschikbaar als onderdeel van een lidmaatschapspakket. Bovendien heeft Thrive Themes zijn eigen page builder plugin in Thrive Architect, dus er zijn geen directe integraties voor concurrenten als Elementor, Divi en Beaver Builder.

Strong Testimonials is ook een freemium plugin, dus je kunt testimonials genereren uit formulieren zonder te betalen voor een premium licentie. Hoewel je geen testimonials kunt genereren uit WordPress comments, heb je wel meer platforms om ze te verzamelen: Google, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Yelp, WooCommerce en Zomato.

Zie ook: De definitieve gids om het publiek van uw blog te vergroten

Deze plugin gebruikt shortcodes en widgets om getuigenissen te tonen. U kunt meerdere "weergaven" maken om te bepalen welke getuigenissen worden getoond en hoe ze worden getoond voor een bepaalde shortcode. Geavanceerde weergaven kunnen filters bevatten (zodat alleen specifieke getuigenissen worden getoond), gerangschikte getuigenissen en diavoorstellingen.

Net als Thrive Ovation creëert deze plugin een apart dashboard aan de achterkant, zodat u individuele getuigenissen kunt beheren. Hoewel er sjablonen beschikbaar zijn, kunt u geen stijlen aanpassen zonder aangepaste CSS.

Belangrijkste kenmerken

 • Genereer getuigenissen van formulieren samen met meerdere platforms.
 • Maak meerdere shortcodes met verschillende filter-, volgorde- en weergave-opties.
 • Wijs getuigenissen toe aan aangepaste posttypes, zoals posttypes voor producten en diensten.
 • Voorontworpen sjablonen en vier lay-outs.
 • Aangepaste velden en spambeveiliging voor formulieren.
 • Schema-markering voor SEO.

Prijzen: U kunt gratis beginnen met een basisversie of een licentie van $29/jaar. U moet minstens $49/jaar betalen om toegang te krijgen tot geavanceerde functies, zoals het genereren van getuigenissen van platforms van derden en het gebruik van premiumsjablonen.

Probeer Sterke getuigenissen

3. Elfsight Getuigenissen Slider

Elfsight Getuigenissen Slider is een eenvoudige plugin waarmee je goed ontworpen getuigenissen op meerdere manieren kunt laten zien, waaronder sliders, grid lay-outs en kolommen.

Het is niet zo krachtig als de eerste twee opties, omdat je alleen getuigenissen kunt toevoegen door handmatig gegevens in te voeren of Instagram- en Twitter-berichten te vinden om inhoud uit te halen. Er zijn geen formulieren, en je kunt geen getuigenissen genereren uit WordPress-commentaren of WooCommerce-recensies.

Testimonials zijn compleet met de naam van de auteur, sociaal profiel, afbeelding, bedrijf en titel, en website URL.

Er zijn veel sjablonen voor de manier waarop individuele getuigenissen verschijnen, evenals meerdere weergaveopties, zoals eerder vermeld. Helaas moet u CSS gebruiken om aangepaste stijlen toe te passen.

Zodra alles is ingesteld, kunt u overal op uw site getuigenissen invoegen met shortcodes en een widget. De CodeCanyon versie van de plugin bevat ook een element voor Visual Composer, Envato's gekozen page builder plugin.

Belangrijkste kenmerken

 • Voeg handmatig getuigenissen toe of verzamel inhoud van Instagram en Twitter.
 • Meerdere schuifopties.
 • Raster en kolomindelingen.
 • Betegelde en enkele sjablonen voor korte getuigenissen.
 • Testimonials bevatten links naar het sociale profiel en de website van de auteur.

Prijzen: Deze plugin is beschikbaar op CodeCanyon voor een eenmalige prijs van $22. Levenslange updates zijn inbegrepen, maar ondersteuning niet. In plaats daarvan moet je een licentie verwerven van de officiële website van Elfsight voor gratis (bug fixes) of een minimum van $60/jaar (premium ondersteuning).

Probeer Elfsight Getuigenissen Slider

4. Elementor Pro

Elementor Pro is een page builder plugin die twee testimonial elementen bevat: een basis element dat ook beschikbaar is in de gratis versie en een testimonial carrousel.

Het is een geweldige twee-in-één optie als je al landingspagina's bouwt met Elementor. Samen met alle stijlen die Elementor al heeft, heb je twee voorontworpen skins (klassiek en bubbel) en meerdere lay-outs voor inhoud en uitlijning om uit te kiezen.

Het basis testimonial-element toont statische testimonials in goed ontworpen formaten.

Het grootste nadeel van het gebruik van Elementor voor getuigenissen is het feit dat u de inhoud handmatig moet invoeren. Bovendien is het een omslachtige manier om getuigenissen aan uw site toe te voegen als u niet van plan bent de paginabouwer buiten deze specifieke landingspagina te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

 • Voeg auteursnaam, afbeelding en titel toe.
 • Vooraf ontworpen skins.
 • Carrousel opties aanpassen.
 • Aangepaste stijlen beschikbaar.

Prijzen: Elementor Pro is beschikbaar voor $59/jaar.

Probeer Elementor Pro

Lees onze Elementor review.

5. BNE Getuigenissen Pro

BNE-getuigenissen Het heeft niet dezelfde moderne stijlen als de vorige plugins op deze lijst, maar biedt wel geavanceerde functies.

De meest opvallende functie is de manier waarop u testimonials kunt verzamelen. Genereer ze vanuit door gebruikers ingediende formulieren of door de WordPress REST API te verbinden met Google, Facebook, Yelp en Gouden Gids.

U kunt kiezen uit vier lay-outs, waaronder slider- en rasterlay-outs. Er zijn ook vier themastijlen met aangepaste styling beschikbaar.

Getuigenissen worden weergegeven via shortcodes.

Belangrijkste kenmerken

 • Verzamel getuigenissen van formulieren, Google, Facebook, Yelp en Gouden Gids.
 • 4 lay-out opties.
 • 4 thema's.
 • Schema markup geeft beoordelingen weer in rich snippets.

Prijzen: Deze plugin is beschikbaar voor een eenmalig bedrag van $29 met zes maanden ondersteuning inbegrepen.

Probeer BNE Getuigenissen Pro

6. Kali vormen

Kali Formulieren is geen testimonial plugin, maar het zal u toelaten om testimonials te verzamelen op uw site of u van plan bent om ze weer te geven met een speciale plugin of niet.

Het heeft een formulierbouwer waarmee u gemakkelijk een formulier kunt maken om de naam, de afbeelding, de bedrijfsnaam, de titel, de sociale mediaprofielen, de website-URL en natuurlijk hun getuigenis te verzamelen. U kunt zelfs de Dropdown- of Radio-velden gebruiken om klanten beoordelingen te laten kiezen.

Kali Forms heeft meerdere voorontworpen formuliertemplates om uit te kiezen, evenals spambeveiliging.

Een handige functie die u kunt gebruiken voor getuigenissen is voorwaardelijke logica. Hiermee kunt u een formulier opstellen waarin u klanten vraagt of ze een positieve of negatieve ervaring met uw product of dienst hebben gehad. Kies op basis van hun antwoorden wat u wilt laten zien.

Bij positieve feedback geeft u de rest van het formulier weer met op testimonials gebaseerde velden. Bij negatieve feedback geeft u velden weer waarmee de klant het probleem dat hij had kan beschrijven of toont u gewoon een knop die naar uw ondersteuningspagina of chat-app leidt.

Kali Forms biedt ook het veld Page Break, waarmee u uw formulier in meerdere stappen kunt opdelen. Het wordt nog steeds op één pagina weergegeven, maar uw klant ziet slechts enkele velden tegelijk, wat minder overweldigend kan overkomen.

Belangrijkste kenmerken

 • Talrijke veldtypes toe te voegen.
 • Voorontworpen formulierstijlen.
 • Voorwaardelijke logica.
 • Formulieren met meerdere stappen.
 • Bestanden uploaden.
 • E-mailmeldingen, spambeveiliging en geavanceerde formulieropties.

Prijzen: Een premium licentie voor Kali Forms met voorwaardelijke logica en formulieren met meerdere pagina's is beschikbaar voor $29/jaar.

Probeer Kali Forms

7. WP Getuigenissen met Rotator Widget

WP Getuigenissen is een speciale plugin voor getuigenissen met een slider lay-out, naast andere stijlen.

In feite heeft het meer dan 20 slider en meer dan 20 raster ontwerpen om uit te kiezen, en u kunt de standaard stijlen van de plugin overschrijven met aangepaste CSS. Helaas is de hele plugin ontworpen om te worden gebruikt met shortcodes, wat niet erg gebruiksvriendelijk is voor de gemiddelde blogger.

Het is niet zo ingewikkeld als het toevoegen van aangepaste code aan uw site, maar als u getuigenissen in een specifieke lay-out wilt weergeven of slideropties wilt aanpassen, moet u de specifieke parameters van de plugin toevoegen aan uw shortcode in plaats van opties te configureren met knoppen en vervolgkeuzemenu's.

Belangrijkste kenmerken

 • Verzamel getuigenissen met frontend formulieren.
 • 20+ slider en 20+ raster ontwerpen om uit te kiezen.
 • Toon meerdere auteursvelden, waaronder naam, bedrijf en titel, en afbeelding.
 • Categoriseren van getuigenissen, en verbergen/tonen van specifieke categorieën.
 • Sorteer getuigenissen opnieuw door middel van slepen en neerzetten.

Prijzen: Een gratis versie van deze plugin is beschikbaar. Een premium versie is beschikbaar als onderdeel van WPOnlineSupport's Essential Plugins bundel voor $119/jaar of $299 voor levenslange toegang.

Probeer WP Getuigenissen met Rotator Widget

Laatste gedachten

Kiezen tussen een lijst plugins is nooit eenvoudig, maar gelukkig verschillen veel van deze plugins nogal van elkaar. Als je bijvoorbeeld al Elementor gebruikt om landingspagina's te ontwerpen, kun je beter pro gaan en hun testimonial-elementen gebruiken.

Wilt u echter een eenvoudige manier om getuigenissen te genereren, zodat u ze niet handmatig hoeft toe te voegen, kies dan voor Thrive Ovation of BNE Testimonials Pro. De laatste optie is vooral handig als uw bedrijf op recensieplatforms zit.

Als u Strong Testimonials + Kali Forms samen gebruikt, die beide eigendom zijn van hetzelfde bedrijf, kunt u een slimme strategie voor klantenfeedback implementeren die goed ontworpen testimonials genereert.

Kies al met al een optie die aansluit bij uw bedrijfsstrategie en technische mogelijkheden.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.