12 Beste WordPress Mailing List Plugins voor 2023 (Vergelijking)

 12 Beste WordPress Mailing List Plugins voor 2023 (Vergelijking)

Patrick Harvey

Ben je op zoek naar de beste WordPress mailinglijst plugin om je e-maillijst te laten groeien?

Misschien wil je een basis plugin voor het maken van opt-in formulieren. Of, misschien heb je een volledige lijstopbouw plugin nodig met geavanceerde functies zoals split-testing, lead magnet delivery, of multi-step forms, etc.

Er zijn zoveel plugins op de markt, maar welke moet u kiezen?

In deze post ontdek je de beste WordPress plugins voor het opbouwen van een e-maillijst op de markt - uitgesplitst per categorie.

Eerst kijken we naar plugins voor e-mailabonnementen, daarna naar plugins voor landingspagina's en andere soorten plugins voor opt-in formulieren.

En aan het eind deel ik aanbevelingen voor verschillende gebruikssituaties.

Klaar? Laten we beginnen.

De beste plugins voor WordPress e-mail abonnementen

Wil je opt-in formulieren toevoegen aan je WordPress website? Geen probleem. Deze WordPress plugins maken het gemakkelijk om opt-in formulieren toe te voegen die converteren.

1. Thrive Leads

Thrive Leads is de meest feature-intensieve WordPress e-mail subscription plugin op de markt.

Met deze krachtige plugin kun je opt-in formulieren ontwerpen en implementeren met behulp van een drag & drop editor. Pas een van de 60+ meegeleverde sjablonen aan of maak het perfecte opt-in formulier vanuit het niets.

Vervolgens kiest u hoe u wilt dat uw formulieren worden weergegeven. U kunt instellen dat bepaalde typen formulieren worden weergegeven op basis van exit-intentie, tijd op de pagina of diverse andere triggers.

En u kunt formulieren weergeven op specifieke berichten en pagina's of via categorieën, tags, enz. En speciale formulieren maken voor mobiel en desktop.

U kunt A/B-tests uitvoeren om na te gaan wat het beste converteert voor uw publiek. Dupliceer een formulier om kopij en wijzigingen in het ontwerp te testen of test verschillende soorten formulieren tegen elkaar voor maximale conversies.

Thrive Leads geeft u ook diepgaande rapportage en analytische inzichten, zodat u kunt begrijpen hoe uw formulieren presteren en waar uw hoogst converterende verkeer vandaan komt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteunt bijna elk type opt-in formulier - Voeg mobiele formulieren, 2-staps formulieren, popovers, in-content formulieren, after post formulieren, slide-ins, widgets, content lockers, linten en meer toe.
 • API-integraties en aangepaste HTML-formulieren - De meeste e-mailproviders worden ondersteund. Aangepaste HTML-formulieren bieden een manier om een verbinding te maken met providers die niet worden ondersteund.
 • Verhoog conversies met SmartLinks - Toon andere inhoud aan degenen die zich al hebben ingeschreven op uw e-maillijst. Zeer geschikt om de verkoop van producten te stimuleren nadat mensen zich hebben ingeschreven op uw mailinglijst.

Prijzen:

$99/jaar (wordt daarna verlengd tot $199/jaar) voor een standalone product of toegang tot alle Thrive Themes producten voor $299/jaar (wordt daarna verlengd tot $599/jaar) met Thrive Suite lidmaatschap .

Krijg toegang tot Thrive Leads

Lees onze Thrive Leads review.

2. Convert Pro

Convert Pro is een populaire WordPress opt-in formulier plugin van Brainstorm Force. Hetzelfde bedrijf achter het Astra Theme en Schema Pro plugin.

Met deze plugin, kunt u een breed scala van opt-in formulier types met behulp van een drag & drop editor. En maak gebruik van tal van targeting & gedrag trigger opties.

Je krijgt toegang tot formuliertypes die je zou verwachten, zoals popovers, widgets, slide-ins, enz. Maar ook de meer geavanceerde types zoals ja/nee formulieren, multi-state, en content locking.

U vindt ondersteuning voor een breed scala aan e-mail service providers zoals Mailerlite, ConvertKit, ActiveCampaign, AWeber, Brevo, GetResponse, MailChimp en meer (bekijk de volledige lijst).

Convert Pro is een modulaire plugin. Wat betekent dit? Terwijl het geladen is met nuttige functies, kunt u degene die u niet nodig hebt uitschakelen. Dit zal de prestaties van uw website verbeteren.

Modules die u kunt uitschakelen zijn onder meer rapportage, A/B-testen, e-mailintegraties, enz.

Met de geavanceerde targetingfunctionaliteit kunt u formulieren maken die bijvoorbeeld gericht zijn op specifieke landen, alle EU-landen of niet-EU-landen. U kunt zich ook richten op specifieke apparaten zoals mobiel & desktop.

Kenmerken:

 • Geavanceerde display triggers - De breedste selectie van display triggers die ik in een plugin heb gevonden. Inclusief tijd op de pagina, inactiviteit, scrollen naar CSS klasse, exit intentie, en meer. Ze kunnen worden gestapeld en geconfigureerd groepen.
 • Geavanceerde targeting-functionaliteit - Zorg ervoor dat de juiste mensen de juiste formulieren op uw website te zien krijgen. Richt formulieren op specifieke pagina's, berichten of taxonomieën. Ook geografische targeting beschikbaar.
 • Modulair plugin ontwerp - Schakel de functies uit die u niet nodig hebt om de prestaties van de website te verbeteren.

Prijzen:

99 dollar voor onbeperkte websites. Hun groeibundel is 249 dollar en omvat toegang tot al hun andere producten, waaronder Astra Pro, Schema Pro en meer.

Ontvang Convert Pro

Lees onze Convert Pro review.

3. ConvertBox

ConvertBox is een verborgen juweeltje in de wereld van lead generation tools. Het is een SaaS-platform dat rechtstreeks verbinding maakt met WordPress.

In de loop der jaren heb ik heel wat programma's getest voor het maken van inschrijfformulieren voor e-mail, maar dit is de eenvoudigste gebruikersinterface die ik heb geprobeerd.

Ik kan in enkele minuten van het openen van de editor naar het publiceren van een formulier gaan. Er zijn niet veel sjablonen om uit te kiezen, maar degene die beschikbaar zijn zien er geweldig uit.

U kunt verschillende soorten formulieren maken - sticky bars, popovers, slide-ins, embedded forms en full page forms. Er worden regelmatig nieuwe functies toegevoegd.

U kunt snel A/B-splittests uitvoeren door een bestaand formulier te dupliceren, uw formulieren de URL's weer te geven die u kiest of uitsluit (of categorieën en tags als u hun WordPress-plugin hebt geïnstalleerd).

U kunt een aantal targetingregels gebruiken, waaronder apparaattype, locatie, URL-string, verwijzende website en meer.

Wat vooral opvalt is hoe gemakkelijk het is om meerkeuzeformulieren op te stellen waarbij elk antwoord abonnees kan toewijzen aan een andere tag/groep/lijst - dit is bijzonder krachtig wanneer het wordt gebruikt voor e-mailsegmentatietrechters.

Belangrijkste kenmerken:

 • API-integraties en aangepaste HTML-formulieren - De meeste e-mail service providers worden ondersteund, maar als de uwe dat niet is - kunt u hun aangepaste HTML-formulier optie gebruiken.
 • Geavanceerde weergave- en targetingopties - Toon formulieren wanneer gebruikers op het punt staan te vertrekken, op een timer, bij het klikken op een link, enz. Selecteer vervolgens precies welke pagina, en welke targetingopties (locatie, verwijzende website, enz.) u wilt gebruiken.
 • Real-time analyse - Zie precies hoe uw formulieren en split-tests presteren. U ziet niet alleen leads, views en conversiepercentages, maar ook interacties.

Prijzen:

$495 lifetime aanbieding beschikbaar voor een beperkte tijd. Ondersteunt 500.000 maandelijkse impressies en 50 websites. Daarna lijkt de prijs $99/maand te worden. Helaas hebben we geen ETA over wanneer hun prijzen zullen veranderen.

Haal ConvertBox

4. Bloom

Bloom is een plugin voor het bouwen van lijsten voor WordPress, gemaakt door het team van Elegant Themes.

Gebruik deze plugin om 6 verschillende soorten opt-in formulieren toe te voegen - waaronder popovers, widgets, fly-ins, formulieren onder berichten, inline formulieren en content lockers.

Er is geen visuele editor of zelfs een live voorbeeld zoals bij Convert Pro en Thrive Leads - maar de bewerking is eenvoudig te gebruiken.

U krijgt toegang tot een groot aantal sjablonen, maar de meeste lijken op elkaar. U kunt onbeperkt e-mailaccounts aansluiten, en er is een aangepaste HTML-formulieroptie voor alle providers waarvoor geen directe API-integratie bestaat.

Goede analysefunctionaliteit en targetingfuncties zijn inbegrepen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige editor met veel sjablonen - Het is geen drag & drop editor, maar het is gemakkelijk te gebruiken.
 • Ingebouwde formulieranalyse - Alles wat je nodig hebt om de prestaties te controleren.
 • Geavanceerd richten - Toon opt-in formulieren op specifieke pagina's, berichten en categorieën. Sluit indien nodig specifieke pagina's uit.

Prijzen:

$89/jaar voor onbeperkte websites en toegang tot alle andere producten van Elegant Themes, waaronder het populaire Divi-thema, een plugin voor sociaal delen en meer.

Zie ook: Thrive Ultimatum Review 2023: Krijg meer verkopen met getimede aanbiedingen Haal Bloom

5. WP Abonneren

WP Subscribe is een gratis opt-in formulier plugin voor WordPress die extreem lichtgewicht is.

Deze plugin is gratis en ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn.

Gewoon installeren & activeren, dan naar je widgets pagina gaan en de widget toevoegen aan welk widgetgebied je maar wilt.

Het is vrij beperkt, maar als je alleen basis opt-in formulieren wilt toevoegen aan widget gebieden - het kan alles zijn wat je nodig hebt.

Er is een pro versie van deze plugin die de mogelijkheid biedt om kleuren te veranderen, exit intent popovers weer te geven, en meer.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning voor verschillende e-mailproviders - Momenteel worden MailChimp, AWeber en Feedburner ondersteund.
 • Eenvoudige opt-in formulieren - Voeg eenvoudig een opt-in formulier toe aan widget gebieden op je WordPress website.
 • Pro-versie voegt extra functies en integraties toe - Dit omvat extra integraties voor MailRelay, Mad Mimi, MailPoet, Mailerlite, GetResponse en meer.

Prijzen:

GRATIS. De Pro-versie kost $29 voor 1 website of $59 voor onbeperkte websites.

Probeer WP Subscribe gratis uit

6. WP Meldingsbalk Pro

Met WP Notification Bar Pro kun je eenvoudig notificatiebalken toevoegen aan de boven- of onderkant van je WordPress website.

U kunt ervoor kiezen een opt-in formulier weer te geven binnen meldingsbalken, of u kunt tekst & weergeven; een knop die verwijst naar een van uw landingspagina's.

U kunt ook tekst, links naar uw sociale profielen of een timer weergeven.

Met deze plugin kunt u kiezen waar op uw website uw meldingsbalken worden weergegeven, en aan wie ze worden weergegeven.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde balken alleen op mobiel te tonen en ze op desktop te verbergen. Of u kunt specifieke balken maken voor bezoekers van zoekmachines.

Er kan een prioriteit worden ingesteld voor het geval er meerdere balken op één pagina worden getoond - dit zorgt ervoor dat bezoekers niet meerdere balken te zien krijgen.

Er is een gratis versie van deze plugin die kan worden gebruikt om te linken naar landingspagina's of aangepaste inhoud weer te geven, maar er is geen opt-in formulier functionaliteit.

Belangrijkste kenmerken:

 • A/B splittesten - Ontdek wat het beste converteert voor uw publiek.
 • Basisanalyse - Volg op welke meldingsbalken uw bezoekers klikken.
 • Ondersteunt de meeste populaire e-mailproviders - Hieronder vallen MailChimp, GetResponse, AWeber, Campaign Monitor, Constant Contact, ActiveCampaign, Benchmark, Brevo, Drip, ConvertKit, Mad Mimi en meer.
 • Verschillende soorten bars - Opt-in formulier, timer, tekst, knop, sociale profielen en meer.

Prijzen:

$29 voor één website. Ontgrendel onbeperkte websites voor $59.

Krijg WP Meldingsbalk Pro

7. MailChimp voor WordPress (MC4WP)

Zoals je waarschijnlijk al aan de naam hebt geraden, helpt MailChimp voor WordPress je om je WordPress website te verbinden met je MailChimp account.

Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om opt-in formulieren aan je website toe te voegen, en je gebruikt MailChimp - dan is deze plugin een mooie gratis optie.

Het is enigszins beperkt in grote functies, maar het voegt enkele kleinere functies toe die andere plugins niet bieden.

U kunt bijvoorbeeld "aanvinken om in te schrijven" toevoegen aan commentaarformulieren, registratieformulieren, WooCommerce afrekenpagina's en meer.

U krijgt volledige controle over de formuliervelden en kunt de kleuren gemakkelijk aanpassen aan de huisstijl van uw website.

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige manier om opt-in formulieren toe te voegen - Snel te integreren met basisaanpassingen.
 • Klik om je in te schrijven - Vinkvakjes toevoegen aan opmerkingen, registratieformulieren en meer.
 • Integreert mooi met andere populaire plugins - Integreert goed met WooCommerce, Contact Form 7, Gravity Forms, WPForms, BuddyPress, MemberPress, en meer.

Prijzen:

GRATIS.

Ontvang MailChimp voor WordPress gratis

De beste landingspagina bouwers voor WordPress

Het gebruik van een speciale landingspagina is een geweldige manier om meer e-mailabonnees te krijgen. Ze zijn ideaal voor betaald verkeer en ze converteren veel beter dan een opt-in formulier op uw blog.

Deze WordPress plugins maken het gemakkelijk om e-mail capture pagina's, verkooppagina's en andere funnel pagina's te maken.

Ik raad je ten zeerste aan mijn artikel over WordPress landing page plugins te bekijken, maar hier zijn mijn toppers:

8. Thrive Architect

Thrive Architect is een van de beste landing page plugins op de markt. Met zijn drag & drop editor en thematische template sets, is het ideaal voor het maken van e-mail capture pagina's.

Met deze plugin krijgt u een van de beste visuele editors die u de mogelijkheid geeft om vrijelijk aan te passen. Inclusief de optie om te veranderen hoe pagina's worden weergegeven op mobiele apparaten. U kunt bijvoorbeeld bepaalde elementen verbergen voor mobiele apparaten.

Start uw landingspagina vanuit het niets of een van de 270+ landingspaginasjablonen.

De sjablonen omvatten webinarpagina's, cursuspagina's, opt-in formulierpagina's, verkooppagina's en meer.

Belangrijkste kenmerken:

 • 270+ landingspagina sjablonen - Gegroepeerd in themasets, zodat u verkooptrechters kunt bouwen met een consistente branding.
 • Bouw sneller landingspagina's met paginablokken - Bouw hele pagina's in enkele minuten met behulp van vooraf ontworpen inhoudsblokken.
 • Diepe integratie met andere plugins in de Thrive Suite - Wanneer u andere plugins gebruikt, zoals Thrive Leads, Thrive Quiz Builder en Thrive Comments - ze verschijnen als elementen om toe te voegen binnen Thrive Architect.
 • A/B split-testing add-on beschikbaar - Als je kiest voor Thrive Suite, krijg je deze add-on meegeleverd. Het is geweldig voor het uitvoeren van snelle tests om conversies te verbeteren.

Prijzen:

Thrive Architect kost $90/kwartaal als onderdeel van het Thrive Suite lidmaatschap. De Thrive Suite bevat toegang tot Thrive Theme Builder, Thrive Optimize en nog veel meer.

Krijg toegang tot Thrive Architect

Lees onze Thrive Architect review.

9. OptimizePress 3

OptimizePress is een conversie-suite met een krachtige plugin voor het bouwen van landingspagina's en sales funnels.

Als je al eerder hebt gehoord over OptimizePress - vergeet alles wat je hebt gehoord.

Met versie 3 werd hun hele plugin vanaf de grond opnieuw opgebouwd.

OptimizePress heeft nu de snelste editor die ik heb getest. Dat is zowel vanuit een back-end als front-end laad perspectief. En vanuit een UX perspectief verslaat het veel SaaS platforms die ik heb getest.

Het wordt geleverd met tal van sjablonen voor allerlei funnel-pagina's en een eigen WordPress-thema waarmee u opt-in formulieren aan uw site kunt toevoegen - direct uit de doos.

Er is ook een funnel builder waarmee u volledige verkooptrechters kunt bouwen, uw landingspagina's kunt A/B-testen en gedetailleerde analyses kunt bekijken.

Met hun checkout add-on kunt u checkout pagina's bouwen en het hele proces van het verkopen van digitale producten afhandelen. Van het integreren van betalingsproviders zoals Stripe tot het leveren van digitale producten aan uw klanten.

Belangrijkste kenmerken:

 • 100+ landingspagina sjablonen - Maak allerlei soorten landingspagina's & funnelpagina's met behulp van deze sjablonen.
 • Bladzijden - Net als bij de paginablokken van Thrive Architect kunt u vooraf ontworpen inhoudsblokken toevoegen om het ontwerpproces te versnellen.
 • WordPress thema - Inclusief een aanpasbaar thema met opt-in formulier functionaliteit.
 • Trechterbouwer - Maak gemakkelijk volledige verkooptrechters. Funneltypen zijn onder andere lanceertrechters, lijstenbouwtrechters, webinartrechters en meer.
 • A/B testing & analytics - U hoeft geen externe plugin zoals Google Optimize te gebruiken.
 • Kassa bouwer - Bouw uw eigen afrekenpagina's en integreer rechtstreeks met betalingsproviders zoals Stripe.

Prijzen:

Landing page builder begint bij $129/jaar. OptimizeFunnels en alle andere add-ons zijn beschikbaar voor $199/jaar en kunnen worden gebruikt op 20 persoonlijke sites.

Ontvang OptimizePress

Lees onze OptimizePress review.

10. Leadpages

Leadpages is een lead generation platform met een geweldige landing page builder die rechtstreeks integreert met WordPress.

Omdat Leadpages een SaaS-app is, host het al uw landingspagina's voor u. U kunt landingspagina's hosten op een Leadpages URL of u kunt hun WordPress-plugin gebruiken om rechtstreeks met uw website te integreren.

Er zijn meer dan 100 landingspagina-sjablonen die u kunt aanpassen - waaronder e-mail capture pagina's, lead generation pagina's, verkooppagina's, webinar pagina's, en meer.

Wat ik geweldig vind aan Leadpages is het gemak en de eenvoud. Ik kan landingspagina's over meerdere domeinen beheren vanaf een enkel dashboard en A/B-tests uitvoeren met een paar klikken. Vervolgens laat hun rapportage me zien hoe mijn pagina's presteren.

Andere functies voor het genereren van leads zijn waarschuwingsbalken, popovers en LeadLinks. Leadpages doet ook dienst als websitebouwer.

Belangrijkste kenmerken:

 • Leadmeter conversie assistent - Dit hulpmiddel evalueert uw landingspagina en geeft aanbevelingen terwijl u deze opbouwt.
 • Levering van digitale activa - Lever lead magnets aan uw abonnees met behulp van deze handige functie.
 • Kassa bouwer - Stripe integratie gemakkelijk gemaakt.
 • Ingebouwde A/B-tests - Voer snel splittesten uit en bekijk analyses om de prestaties te controleren.

Prijzen:

Het standaardplan begint bij $27/maand bij jaarlijkse facturering. Als u split-testing wilt, moet u het Pro-plan aanschaffen voor $59/maand bij jaarlijkse facturering.

Probeer Leadpages gratis uit

Lees onze Leadpages review.

Andere plugins voor het vastleggen van e-mail voor WordPress

Naast het toevoegen van formulieren voor het vastleggen van e-mail en het maken van landingspagina's zijn er nog een heleboel andere unieke manieren om uw e-maillijst te laten groeien.

In sommige gevallen helpen deze plugins u ook om meer verkeer naar uw website te leiden.

Zie ook: 13 Beste e-mail nieuwsbrief software tools voor 2023 (inclusief gratis opties)

11. Thrive Quiz Builder

Thrive Quiz Builder maakt het eenvoudig om virale quizzen te maken die verkeer en e-mailabonnees genereren.

Quizzen zijn een van de meest onderschatte soorten inhoud die je kunt maken en ze zijn zeer effectief om mailinglijsten te laten groeien. Een vriend van mij gebruikte zelfs virale quizzen om 5.000+ maandelijkse bezoekers te genereren voor een gloednieuwe website - met een klein publiek.

Ze zijn snel te maken en hebben ingebouwde virale sociale delen. Vervolgens kunt u profiteren van al het verkeer dat u ontvangt om uw e-maillijst op te bouwen.

Kies gewoon een quiz-sjabloon (lijstbouw in dit geval), pas uw pagina's aan en voeg uw vragen & antwoorden toe.

En dankzij krachtige analyses kun je precies zien hoe je quizzen presteren en waar mensen afhaken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Toon gepersonaliseerde aanbiedingen aan uw lezers - In plaats van te raden wat uw lezers willen, kunt u het hun vragen. Vervolgens levert u aanbevolen inhoud op basis van hun antwoorden.
 • Uw e-maillijst gemakkelijk segmenteren - Dit is essentieel om de beste prestaties uit uw e-maillijst te halen.
 • A/B-test kritische quizfasen om conversies te stimuleren - A/B-test je splash page, opt-in gate, opt-in formulieren en resultatenpagina's om de prestaties te verbeteren.
 • Integreert met populaire e-mailproviders - Thrive heeft veel API-integraties voor populaire aanbieders zoals ActiveCampaign, Drip, ConvertKit, Mailerlite en meer.

Prijzen:

$90/kwartaal onderdeel van de Thrive Suite.

Krijg toegang tot Thrive Quiz Builder

Lees onze Thrive Quiz Builder review.

12. RafflePress

RafflePress is een krachtige weggeef plugin die kan worden gebruikt om verkeer, social media volgers, en e-mailabonnees .

Toen ik nog een marketingbureau leidde, waren giveaways een van mijn favoriete marketingtactieken voor nieuwe klanten.

Met minimale tijd en moeite kunnen we het verkeer, de sociale volgers en de e-mailabonnees aanzienlijk vergroten. Gratis spullen zijn een krachtige motivator en het delen van virussen is ingebouwd in het invoerproces.

En u hoeft niet te betalen voor prijzen. U kunt gewoon merken in uw niche benaderen en hen vragen prijzen te doneren. In ruil daarvoor krijgen zij naamsbekendheid en kunt u extra toegangsmethoden instellen, zoals hen volgen op Twitter.

Met RafflePress kunt u snel uw eigen giveaways opzetten met behulp van vooraf gemaakte sjablonen. En u kunt allerlei soorten inzendingen doen - lid worden van uw e-maillijst, uw sociale profielen volgen, een vraag beantwoorden, enz.

U kunt ervoor kiezen uw weggever op een willekeurige pagina in te sluiten of een landingspagina voor weggevers te maken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Maak snel virale weggevertjes - Met een eenvoudige gebruikersinterface kunt u in enkele minuten giveaways maken.
 • Embed uw weggever of gebruik een landingspagina - Als u geen nieuwe post/pagina op uw blog wilt maken, kan RafflePress een landingspagina zonder afleiding maken.
 • Integraties voor populaire e-mailproviders - U kunt een van de API-integraties gebruiken, verbinding maken met Zapier of een aangepast webformulier gebruiken.

Prijzen:

Plannen beginnen vanaf $49/jaar, maar voor e-mailintegratie is het Pro-plan nodig, dat $99/jaar kost.

Ontvang RafflePress

Lees onze RafflePress review.

Hoe kiest u de beste WordPress mailinglijst plugin voor u

De beste WordPress mailinglijst plugin hangt af van uw exacte behoeften en wat u probeert te bereiken.

Het is ook het overwegen waard wat je behoeften in de toekomst kunnen zijn, omdat je een behoorlijk stuk gedoe kunt besparen door nu een plugin te nemen met meer functies.

Ik heb hieronder enkele specifieke aanbevelingen opgenomen:

Wat is de beste opt-in formulier plugin voor WordPress?

Kosten, functies en bruikbaarheid tegen elkaar afwegen - Thrive Leads is een duidelijke winnaar.

Als je op zoek bent naar een Thrive Leads alternatief - kijk dan eens naar Convert Pro.

Wat is de meest betaalbare opt-in formulier plugin voor WordPress?

Als u alleen maar opt-in formulieren voor een enkele website wilt - Thrive Leads biedt de meeste waarde gezien alle andere plugins en thema's die bij Thrive Suite zijn inbegrepen. Raadpleeg onze Thrive Suite review voor meer details.

Als u een groot aantal websites beheert, biedt Convert Pro uiteindelijk de meest betaalbare oplossing op 99 dollar per jaar voor onbeperkte sites. Er is een levenslange deal beschikbaar om meer geld te besparen, en een agentschap deal die toegang tot al hun andere producten omvat.

Wat is de gemakkelijkste opt-in formulier plugin of tool om te gebruiken?

ConvertBox is zonder twijfel de meest gestroomlijnde tool die ik heb getest voor opt-in formulieren.

Het is een SaaS-platform, maar het heeft een WordPress-plugin voor eenvoudige integratie. Zodra de plugin is geactiveerd, ziet u opties om formulieren te targeten via WordPress-tags en -categorieën, naast individuele pagina-URL's.

Het is al lang in bèta, maar het is veel beter dan de meeste andere SaaS-oplossingen op de markt.

Er zijn niet veel sjablonen, maar de functionaliteit is ongelooflijk en het is uiterst snel om van "ik wil een opt-in formulier" naar een formulier op uw website te gaan.

Ik heb meer dan 500.000 maandelijkse bezoekers, welke mailinglijst plugin moet ik kiezen?

SaaS opt-in formulier tools worden extreem duur op dit punt. In dat geval zou Convert Pro ideaal zijn - vooral omdat het een modulaire plugin is, zodat u functies die u niet nodig hebt kunt uitschakelen.

Thrive Leads vs Convert Pro? Welke van de twee moet ik kiezen?

Thrive Leads heeft meer sjablonen en een betere editor. Het is gemakkelijker te gebruiken en heeft meer aanpassingsmogelijkheden.

U kunt bijvoorbeeld een formulier maken waarbij u bepaalde elementen alleen voor mobiel verbergt. Dat is iets wat u niet kunt doen met Convert Pro.

Aan de andere kant heeft Convert Pro betere behavioral targeting-functionaliteit, en kunt u functies uitschakelen die u niet nodig hebt, waardoor de prestaties van de website verbeteren.

Uiteindelijk kun je met beide plugin's niet fout gaan.

Thrive Leads vs Convert Pro? Welke van de twee moet ik kiezen?

Gratis mailing list plugins zijn moeilijk aan te bieden omdat ze zoveel onderhoud vergen. Ik heb veel freemium plugins getest, maar de meeste hebben weinig nut tenzij je betaalt voor de upgrade en op dat moment zijn er meestal veel betere betaalde plugins beschikbaar.

WP Subscribe is een goede gratis plugin van MyThemeShop die MailChimp, AWeber en Feedburner ondersteunt.

Een aanbieder van e-maildiensten kiezen

De in dit bericht genoemde plugins zijn niet ontworpen voor het verzenden van e-mails.

Hoewel er WordPress plugins zijn die deze functionaliteit bieden, raad ik niet aan er een te gebruiken. U zult de beste resultaten krijgen van een speciale e-mail service provider.

Als u nog geen e-maildienstverlener hebt, bekijk dan mijn artikel over het vergelijken van e-maildiensten voor meer informatie.

Inpakken

Een e-maillijst opbouwen wordt gemakkelijker als je de juiste plugin voor de klus hebt.

De bovenstaande WordPress mailinglijst plugins helpen je bij het verzamelen van e-mails, het genereren van leads, het bouwen van landingspagina's en meer.

U zult kunnen profiteren van geavanceerde functies en strategieën die de conversie van uw e-mailaanmeldingen aanzienlijk zullen verhogen.

Dus, nu is het tijd om te beginnen. Kies een plugin en begin met het opbouwen van je e-maillijst.

Verwante lectuur: De beste tools om meer leads te genereren.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.