Social Snap Review 2023: Een krachtige social media toolkit voor WordPress

 Social Snap Review 2023: Een krachtige social media toolkit voor WordPress

Patrick Harvey

Het valt niet te ontkennen. Als sociale media werken, kunnen ze uw bedrijf transformeren.

Er is maar één bericht nodig om die goede plek te raken. En voor je het weet, explodeert je verkeer 's nachts.

Online viraal gaan is misschien de droom van iedereen, maar de echte kracht van sociale media ligt in de relaties die je na verloop van tijd opbouwt.

Door de mensen die geïnteresseerd zijn in wat u doet zorgvuldig te verzorgen en te betrekken, ontstaat uw echte publiek.

Dus hoe ontwikkel je je sociale aanwezigheid op een natuurlijke en authentieke manier?

Het internet is bezaaid met voorbeelden die je vertellen wat je moet doen. Maar ik geloof sterk in het vinden van je eigen weg, en dat doe ik met behulp van een paar hulpmiddelen.

Zullen we eens kijken naar een WordPress-plugin die het gebruik van de kracht van sociale media gemakkelijker maakt?

Ik heb het over Social Snap. Zou dit de ultieme WordPress social media plugin kunnen zijn? Laten we het uitzoeken in mijn Social Snap review.

Wat is Social Snap?

Social Snap is een WordPress social media plugin die u helpt de kracht van social media te benutten door u te laten bepalen hoe bezoekers uw inhoud delen en bekijken.

Zie ook: Hoe je bloglezers het hele jaar door kunt boeien met inhoudsthema's

Het is supersnel, laadt in een oogwenk en is gemakkelijk te gebruiken. Je bent binnen enkele minuten aan de slag.

Met meer dan 30 sociale netwerken en apps om uit te kiezen, en de mogelijkheid om bijna overal op je site deelknoppen te plaatsen, is het een uitgebreide plugin die precies doet wat je nodig hebt.

Social Snap heeft zowel een gratis als een premium versie van hun plugin. Maar deze review zal zich richten op de premium versie, omdat de gratis optie sterk beperkt is en ik je de volledige breedte van de beschikbare opties wil laten zien.

Krijg Sociale Snap

Social Snap gebruiken

Aan de slag gaan met Social Snap is waarschijnlijk eenvoudiger dan veel andere alternatieve social media plugins.

Download gewoon de plugin, installeer hem op je WordPress site en druk op activeren.

Nu ben je klaar om te genieten van het volledige pakket van wat deze plugin te bieden heeft. Laten we eens kijken naar de kernfuncties en onderzoeken hoe je ze instelt.

Beheer van sociale netwerken

De eerste optie die u ziet wanneer u naar het Social Snap dashboard gaat, is een lijst met instellingen. De belangrijkste daarvan is de optie voor sociaal delen. Klik op Sociaal delen en een nieuwe reeks opties wordt onthuld.

Hier gaat het erom welke sociale netwerken u gebruikt en waar u ze op uw website wilt weergeven.

Klik op Netwerken beheren om uw opties te onthullen.

Uw opties hier omvatten het toevoegen van uw favoriete sociale netwerken, het verversen van uw deeltellingen en het kiezen van de aanbieders van deeltellingen voor Facebook en Twitter.

De extra share count provider opties zijn beschikbaar als u een derde partij wilt gebruiken om aandelen voor Twitter bij te houden, of officiële Facebook-tellingen voor Facebook.

Om uw sociale netwerken toe te voegen, klikt u op Netwerken toevoegen .

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden, afhankelijk van de netwerken die u het meest gebruikt en waar uw publiek zich online verzamelt.

Kies uw netwerken en klik op Wijzigingen opslaan .

Plaatsing van de deelknop

Nu is het tijd om te kiezen waar u uw sociale knoppen op uw website wilt weergeven. Met Social Snap omvatten de knoplocaties:

 • Een zwevende zijbalk
 • Inline-knoppen
 • Knoppen op uw media
 • Een deelcentrum
 • En sticky bar

Laten we elke optie nader bekijken.

Zwevende zijbalk

Wanneer u klikt op Zwevende zijbalk krijgt u een voorbeeld van hoe het er op uw live website uit zal zien.

U kunt de positie van de zijbalk wijzigen en het uiterlijk ervan verschuiven door het aantal pixels in te voeren.

De knopvorm kan ook worden veranderd in afgerond, een cirkel of een rechthoek, samen met de mogelijkheid om de grootte te vergroten of te verkleinen.

U kunt bepalen welke pagina's uw zijbalk moet tonen, door alleen de pagina's te selecteren die u wilt. Ik wil bijvoorbeeld alleen de zwevende zijbalk tonen op de home- en postpagina's, dus ik heb alleen die vakjes aangevinkt.

Verdere opties zijn:

 • Afstand tussen knoppen
 • Alle netwerken waarmee bezoekers kunnen kiezen uit alle beschikbare netwerken
 • Netwerk label tooltips
 • Totaal aantal aandelen
 • Aantal individuele aandelen
 • Verbergen op mobiel
 • Aantal bekijken
 • Minimaal aantal aandelen

Bovendien kunt u animaties kiezen voor de ingang van uw zwevende zijbalk en knop hovers. Wilt u uw eigen aangepaste kleuren kiezen? Dat kan ook.

Inline-knoppen

Inline-knoppen bevatten dezelfde opties als bij de zwevende zijbalk. Deze knoppen worden echter boven, onder of boven en onder uw inhoud.

Dit is een geweldige manier om mensen een blogbericht of artikel te laten delen. U kunt zelfs de tekst 'Delen via' aanpassen door deze te veranderen in een meer persoonlijke boodschap voor uw lezers.

Zie ook: Thrive Ultimatum Review 2023: Krijg meer verkopen met getimede aanbiedingen

In de media

On Media knoppen zijn een uitstekende manier om uw bezoekers uw afbeeldingen en video's te laten delen.

Mensen met een grote aanwezigheid op Pinterest zullen dit geweldig vinden, omdat je per bericht je eigen aangepaste deelafbeeldingen kunt gebruiken. Je kunt ook de zichtbaarheid van de knoppen wijzigen, zodat ze alleen worden weergegeven als je erboven hangt, als je dat liever hebt.

Deel hub

De Social Snap share hub is een uitklapbare knop die discreet onderaan uw scherm zit. De deelknoppen worden pas zichtbaar als een bezoeker op de share hub-knop klikt.

Net als bij de vorige plaatsingslayouts zijn alle opties voor de positionering beschikbaar voor u. U kunt zelfs de kleur van uw hubknop aanpassen aan de branding van uw website.

De sticky bar-functie toont een strook sociale knoppen over de hele breedte onderaan of bovenaan uw website.

Als de uitgerekte lay-out u niet bevalt, kunt u altijd de knoppen veranderen zodat ze eruitzien als die op uw inline-inhoud.

Instellingen voor sociale volgers

Nu je hebt afgestemd hoe de dingen eruit zullen zien, is het tijd om in te stellen hoe je volgersknoppen eruit zullen zien in je sociale volgwidgets.

Klik op Sociale volgers en selecteer dan Sociale netwerken .

Hier kunt u de sociale netwerken die u wilt gebruiken in shortcodes en widgets instellen en herschikken. Sleep de netwerken om hun volgorde te veranderen op basis van uw eigen voorkeur.

Terug naar de Sociale volgers sectie, klik op Standaardinstellingen en je krijgt een scherm waar je verschillende instellingen voor het Social Follow element kunt aanpassen.

U kunt hier allerlei zaken inschakelen, van knopgrootte en -afstand tot het weergeven van volgersaantallen en netwerklabels.

Houd je niet van een horizontale lay-out? Schakel de verticale lay-out in en als je van kolommen houdt, kun je tot vijf kolommen voor je volgknoppen maken.

Click to Tweet functies

Ik heb altijd van een goede click-to-tweet optie gehouden en Social Snap doet click-to-tweet vakkundig.

Bij het instellen van deze optie kunt u ervoor kiezen om uw gebruikersnaam, een paginalink en accounts gerelateerd aan de tweet op te nemen. Bovendien kunt u een beschrijving invoeren van hoe elke gebruiker aan u gerelateerd is.

Uiteraard kan deze optie op mobiel worden verborgen om de zaken gestroomlijnder te maken. Maar voor computergebruikers zijn er tot 6 manieren om uw click-to-tweet secties weer te geven.

Stijl 5 is mijn favoriete model van deze zes.

Sociale meta

Indien ingeschakeld, voegt de Social Meta sectie Twitter Cards en Open Graph meta tags toe voor effectiever en efficiënter sociaal delen, zoekresultaten en betere SEO.

U kunt een afbeelding uploaden die uw website vertegenwoordigt wanneer deze wordt gedeeld op sociale media als uw Standaard Deel Afbeelding. Twitter kaart lay-outs kunnen worden gewijzigd en u heeft de mogelijkheid om uw Twitter gebruikersnaam en Facebook profiel URL op te nemen.

Sociale identiteit

Sociale identiteit is een eenvoudig gedeelte waar u uw Twitter, Facebook en Pinterest informatie toevoegt.

Naast deze functies is er nog een sectie Geavanceerde instellingen waar u het volgende kunt regelen

 • Analytics tracking
 • Herstel van het aantal aandelen
 • Link inkorten
 • Plugin migratie
 • Plugin gegevens
 • GDPR-naleving

Verder is er de mogelijkheid om instellingen te importeren en te exporteren. Dit is een bijzonder nuttige functie voor mensen met meerdere websites.

Gebruik van statistieken

De laatste functie van de Social Snap plugin die ik wil bespreken is Statistieken.

Hier krijgt u een heel goed overzicht van uw sociale statistieken, zodat u de best presterende inhoud kunt volgen en waar nodig verbeteringen kunt aanbrengen.

Een visuele weergave van uw statistieken is een uitstekende toevoeging voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan visuele gidsen in plaats van geconfronteerd te worden met een hoop cijfers. Het biedt een momentopname die u onmiddellijk kunt ontcijferen.

Volgende in mijn Social Snap review, zullen we de beschikbare add-ons onderzoeken...

Krijg Sociale Snap

Social Snap add-ons

Voortbouwend op de rijkdom aan functionaliteit in zijn hoofdplugin, werkt Social Snap ook regelmatig aan add-ons om gebruikers een betere ervaring te bieden.

Met Social Login kunnen bezoekers op uw website inloggen via hun favoriete sociale netwerken. U moet apps configureren voor elk van uw ingeschakelde netwerken.

Met Boost Old Posts kun je je oude berichten nieuw leven inblazen door ze automatisch te delen op Twitter en LinkedIn.

Social Auto-Poster deelt uw nieuwe berichten automatisch op Twitter en LinkedIn.

Bovendien staan er twee nieuwe add-ons op stapel, namelijk Social Content Locker en Facebook Messenger Chat. De ster van deze twee is Social Content Locker, die je bezoekers vraagt je bericht te delen om toegang te krijgen tot de inhoud achter de knop. Wat een geweldige manier om mensen je inhoud te laten delen!

Prijzen van Social Snap

Social Snap is geprijsd in 3 niveaus van lidmaatschap, alle met een 30 dagen geld-terug garantie.

De prijzen zijn:

 • Plus - 39 dollar voor één site voor één jaar ondersteuning, inclusief alle functies, maar geen add-ons
 • Pro - $99 voor 3 sites met een jaar ondersteuning, inclusief alle functies plus toevoegingen
 • Agentschap - 299 dollar voor 15 sites met één jaar ondersteuning, inclusief alle functies plus toevoegingen

Hier moet ook worden opgemerkt dat als u normaal gesproken Social Warfare gebruikt, u door over te schakelen op Social Snap al uw afbeeldingen kunt importeren, inclusief uw aangepaste Pinterest-afbeeldingen. Zo verliest u geen van uw aangepaste instellingen.

Social Snap Review: laatste gedachten

Het is moeilijk om sociale profielen met een betrokken publiek te laten groeien in een wereld waar iedereen van de daken lijkt te schreeuwen. Er is zoveel lawaai en zo weinig tijd om dingen gedaan te krijgen.

Ik heb ontdekt dat je met Social Snap het zware werk kunt verminderen door veel van het proces te automatiseren.

Door de plaatsing van share-buttons kunnen bezoekers de inhoud waar ze achter staan gemakkelijk delen. Met buttons op media kunnen Pinterest-gebruikers bijvoorbeeld snel afbeeldingen opslaan in hun favoriete boards.

De Click-to-tweet functionaliteit zorgt ervoor dat uw bezoekers actief met uw inhoud bezig zijn en de mogelijkheid om uw instellingen en aangepaste afbeeldingen uit andere plugins zoals Social Warfare te importeren, stroomlijnt de ervaring nog verder.

Het komt erop neer dat Social Snap de perfecte social media plugin is om mensen te laten delen en te betrekken bij uw inhoud in een voortdurend verbonden wereld.

Krijg Sociale Snap

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.