10 Beste WordPress Calculator Plugins & Tools (2023)

 10 Beste WordPress Calculator Plugins & Tools (2023)

Patrick Harvey

Bent u op zoek naar een manier om prijzen, afmetingen, data, formuliervelden en meer te berekenen op uw WordPress website?

Calculator plugins voegen een unieke en nuttige functie toe aan uw website door gebruikers een snelle en eenvoudige manier te geven om de kosten van goederen te schatten, terugbetalingstermijnen te berekenen en zelfs te meten hoe gezond ze zijn.

In dit bericht bespreken we verschillende van de beste WordPress calculator plugins en tools voor je website.

De beste WordPress calculator plugins - samenvatting

  1. Berekende formuliervelden - Een zeer compatibele plugin die naadloos integreert met WordPress - zowel de Classic Editor als Gutenberg.
  2. Leningterugbetalingscalculator en aanvraagformulier - Een twee-in-één rekenmachine plugin waarmee gebruikers terugbetalingsopties kunnen bepalen en leningen kunnen aanvragen.
  3. Meting Prijs Calculator - De beste optie voor degenen die WooCommerce winkels runnen en artikelen verkopen met variabele maten, zodat mensen dingen kunnen prijzen op basis van hun maat.
  4. Prijs gebaseerd op land voor WooCommerce - Een WordPress calculator plugin die de locatie van klanten detecteert en prijzen weergeeft in de lokale valuta.
  5. Hypotheek rekenmachine - De meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke hypotheek calculator.
  6. CC BMI rekenmachine - Een perfecte oplossing voor het berekenen van de body mass index op uw fitness of gezondheid gerelateerde website.
  7. Stijlvolle kostencalculator - Deze calculator plugin wordt het best gebruikt voor het verstrekken van klanten met aangepaste en onmiddellijke citaten.
  8. Kostencalculator Plugin voor WordPress - Een geweldige oplossing voor het weergeven van krachtige, maar goed uitziende schattingsformulieren op uw website voor potentiële klanten.

#1 - Formidable Forms

Formidable Forms, vooral bekend als een bouwer van formulieren met slepen en neerzetten, komt toevallig met een heleboel ingebouwde calculator-sjablonen. Dit maakt het gemakkelijk om een breed scala aan calculators te maken voor uw gebruikers op uw WordPress website.

Met de drag and drop form builder maakt u snel een interactieve calculator op de voorkant van uw website en genereert u meer leads en hogere inkomsten dan ooit tevoren.

Deze rekenmachine plugin komt met intelligente formulier velden die alles berekenen wat je wilt. Niet te vergeten, het zal berekeningen uitvoeren binnen uw formulier of dynamisch overal op uw site. U kunt uw rekenmachine ontwerpen om de visuele aantrekkingskracht van uw website te passen, eCommerce prijzen in te voeren, en zelfs berekende gegevens weergeven aan gebruikers zonder het gebruik van een PHP.

#2 - Berekende formuliervelden

Calculated Form Fields is een gratis WordPress calculator plugin waarmee je wiskundige berekeningen kunt uitvoeren binnen formuliervelden. Het komt met een intuïtieve formulierbouwer voor het bewerken van formuliervelden zoals jij dat wilt. Bovendien kun je een of meer automatisch berekende formuliervelden toevoegen op basis van de gegevens die gebruikers in andere velden invoeren, waardoor dit een intelligente calculator plugin is.

Er zijn geen grenzen aan het type calculator dat u voor uw website kunt maken. Met Calculated Form Fields kunt u profiteren van functies als meerdere typen velden (dropdowns, selectievakjes, keuzerondjes, datums en getallen), voorgedefinieerde sjablonen, 5 praktische voorbeelden om u op weg te helpen en formulieren met meerdere pagina's.

Niet te vergeten, deze rekenmachine plugin werkt naadloos met de WordPress Classic Editor en Gutenberg, waardoor het zeer veelzijdig is.

#3 - Leningterugbetalingscalculator en aanvraagformulier

Loan Repayment Calculator and Application Form is een twee-in-één formulier dat perfect is voor degenen die een financiële of zakelijke WordPress website runnen. In feite zal het dingen berekenen zoals payday loans, vaste kosten betalingen, of spaarbedragen, plus uw potentiële klanten de mogelijkheid geven om een lening aan te vragen.

Als een GDPR compliant WordPress calculator plugin, hoef je je nooit zorgen te maken over de gegevens die je verzamelt van potentiële klanten. En met de mogelijkheid om verschillende soorten rentepercentages te berekenen, zoals vast, eenvoudig, samengesteld, of afgeschreven, voldoet deze oplossing zeker aan de behoeften van elk type potentiële klant.

U kunt zaken configureren als leningvoorwaarden, rentetarieven met periode- en bedragtriggers, en max/min stapwaarden. Bovendien kunnen uw gebruikers hun valuta selecteren om een beter idee te krijgen van de beschikbare leningopties.

#4 - Meetprijscalculator

Measurement Price Calculator, gebracht door WooCommerce, biedt eigenaren van online winkels een eenvoudige manier om prijzen toe te voegen aan producten in hun winkels met variabele afmetingen.

In feite geeft het u de vrijheid om prijzen toe te voegen aan producten op basis van de afmetingen die uw klant selecteert. Bovendien kunt u dynamische producthoeveelheden toevoegen op basis van zaken als afmetingen, vierkante meters, volume of gewicht.

Deze WordPress calculator plugin wordt geleverd met ingebouwde inventaris ondersteuning en zelfs een prijstabel optie. Bovendien kunt u een overschatting configureren voor die items in uw winkel die door de gebruiker gedefinieerde invoer toestaan. U kunt prijslabels aanpassen, variabele eenheden toestaan en zelfs een gespecialiseerde "Room Walls" calculator opnemen als u toevallig behang verkoopt.

#5 - Prijs gebaseerd op land voor WooCommerce

Price Based on Country for WooCommerce is een andere WooCommerce-specifieke plugin die is ontworpen om je te helpen je online winkel te laten uitgroeien tot een internationaal succes. Met andere woorden, je kunt hetzelfde product in meerdere valuta's verkopen aan mensen over de hele wereld. En het beste deel is dat de plugin al het werk voor je doet door de locatie van je klanten te raden en prijzen in hun lokale valuta weer te geven.

Er zijn twee manieren om de prijs van een product voor elk land in te stellen met deze rekenmachine plugin. Ten eerste kun je de prijs berekenen door de wisselkoers erop toe te passen. Ten tweede kun je elke prijs handmatig instellen. Dit biedt je de mogelijkheid om de controle te behouden of jezelf tijd en moeite te besparen, wat je maar wilt.

#6 - Hypotheek Calculator

Mortgage Calculator is een handige WordPress calculator plugin die is te gebruiken voor het berekenen van alle dingen met betrekking tot onroerend goed. Bijvoorbeeld, kunt u een hypotheek, lening, aanbetaling, PMI, of zelfs onroerend goed belasting calculator voor uw klanten te gebruiken. En als je echt wilt, kunt u zelfs het opzetten van een aflossingsschema voor mensen om te berekenen of ze willen verder gaan met een lening of niet.

U kunt deze eenvoudig te gebruiken calculator overal op uw site plaatsen, inclusief de zijbalken, berichten of pagina's. Het wordt geleverd met een shortcode generator en vanaf daar knipt en plakt u gewoon de code op uw site en laat de plugin de rest van het werk doen. En als u een wereldwijd publiek heeft, kunt u erop vertrouwen dat deze plugin klaar is voor vertaling.

#7 - CC BMI rekenmachine

CC BMI Calculator is een geweldige rekenmachine plugin voor iedereen die een gezondheid of fitness website heeft. Deze eenvoudige body mass index (BMI) calculator is in staat om iemands BMI te berekenen nadat ze hun lengte en gewicht informatie hebben ingevoerd. Vanaf daar kunnen gebruikers zien of hun gewicht in een gezond bereik valt of niet.

Zie ook: 45 Laatste Smartphone-statistieken voor 2023: de definitieve lijst

U kunt de plugin zo configureren dat de body mass index scores in imperiale of metrische eenheden worden weergegeven. Bovendien kunt u de calculator aanpassen door de achtergrondkleur, randen en tekst aan te passen aan het thema van uw website. Vervolgens kunt u uw visueel aantrekkelijke calculator in de zijbalk van uw site plaatsen of in elk bericht of pagina die u wilt.

#8 - Stijlvolle kostencalculator

Stylish Cost Calculator werkt voor die websites die klanten of klanten aangepaste en directe offertes willen aanbieden. In GDPR-compliant mode, kan deze calculator plugin onmiddellijk offertes genereren op basis van gebruikersinput en ziet er ook geweldig uit dankzij de 7 vooraf gebouwde sjablonen die zijn ingebakken.

Het kan automatisch converteren tussen valuta's door de locatie van uw lead te detecteren. Het komt ook met voorwaardelijke logica functionaliteit, taal vertaling, en WooCommerce integratie, die geweldig is voor degenen die een online winkel hebben. Extra functies omvatten PayPal compatibiliteit, een drag and drop interface voor eenvoudige calculator creatie, en coupons en kortingen.

#9 - Kostencalculator Plugin voor WordPress

Kostencalculator Plugin voor WordPress is er wanneer u een mooi, maar krachtig calculatieformulier op uw website nodig hebt dat gebruikers kunnen invullen en waarop ze rekentaken kunnen uitvoeren. Zo krijgen ze een beter idee van de prijs van uw producten en diensten en kunnen ze beter geïnformeerde aankoopbeslissingen nemen.

Of u nu een boekingswebsite hebt, auto's verhuurt, een bezorgdienst runt of freelance diensten aanbiedt die veranderen afhankelijk van de geleverde diensten, de Kostencalculator Plugin voor WordPress zal voor u werken. U kunt een onbeperkt aantal schattingsformulieren bouwen met behulp van een van de ingebouwde sjablonen en de eenvoudige drag-and-drop berekeningsbouwer.

Bovendien wordt deze plugin geleverd met functies zoals reCAPTCHA beveiliging, een kalenderveld (compleet met een datumkiezer), voorwaardelijke logica, en een verscheidenheid aan veldopties (bijv. switch box, dropdown, range slider, en totaal).

#10 - EZ Formulier Calculator

EZ Form Calculator is nog een van de beste WordPress calculator plugins waarmee je eenvoudig en zonder codering schattingsformulieren, kostencalculators en zelfs betalingsformulieren voor je website kunt maken.

Met de visuele drag-and-drop builder kun je meer dan 15 elementen aan je calculator toevoegen, waaronder datumkiezers, dropdowns en selectievakjes. En omdat de calculator klaar is voor vertaling en compatibel is met WPML, kun je gemakkelijk een wereldwijd publiek bereiken.

Uniek aan deze rekenmachine plugin is het feit dat je visuele e-mail afhandeling kunt uitvoeren met de WordPress editor. Bovendien kun je voorwaardelijke logica inschakelen, bestandsuploads toestaan, integreren met WooCommerce, en zelfs PayPal en Stripe toevoegen voor het verzamelen van betalingen nadat klanten de prijs van hun artikelen hebben berekend.

Conclusie

En daar heb je het: de beste WordPress calculator plugins op de markt die bezoekers van je site een gemakkelijke manier geven om dingen te berekenen zoals betalingen van leningen, productprijzen en zelfs gezondheidsgerelateerde informatie.

Zie ook: 5 Beste WordPress Teamlid Plugins voor 2023

Het type rekenmachine plugin dat u besluit te gebruiken op uw website zal afhangen van uw individuele behoeften. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een uitgebreide rekenmachine oplossing, Formidable Forms is uw beste optie. Het biedt het grootste aantal rekenmachine soorten en verdubbelt als een van de beste formulier plugins op de markt.

Als het gaat om gezondheidswebsites, zal de meer geavanceerde optie Fitness Calculators Plugin zijn. En als u schattingen wilt geven voor uw toekomstige klanten en opdrachtgevers, kunt u het beste gaan met Cost Calculator Plugin voor WordPress.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.