28 Beste Dropshipping producten om te verkopen in 2023

 28 Beste Dropshipping producten om te verkopen in 2023

Patrick Harvey

Denken over het starten van een dropshipping winkel, maar weet niet wat te verkopen? Nou, je bent op de juiste plaats.

Dropshipping is een geweldige manier om online geld te verdienen, maar het is cruciaal om je productkeuze goed te krijgen als je de maximale winst wilt maken.

In dit artikel delen we de 28 beste dropshipping producten om online te verkopen, op basis van de huidige trends en Google-zoekgegevens.

Dus, als je in nood van een aantal dropshipping product ideeën dan check out deze lijst.

1. Friteuses

Gezond eten is zo trendy als altijd, en mensen over de hele wereld zijn nog steeds enthousiast om hun eten te koken op de meest gezonde manier mogelijk. Dat is wat maakt luchtfriteuses zo'n lucratieve dropshipping product.

Volgens gegevens van Google trends zijn de zoekopdrachten naar air fryers bijna verdubbeld sinds nov 2021, met bijna 1,5 miljoen mensen per week die zoeken naar air fryers op Google.

Het zijn ook vrij dure artikelen, waardoor ze een goede keuze zijn voor dropshippers.

2. Speelgoed voor kinderen

Vooral in de aanloop naar de feestdagen wordt kinderspeelgoed een zeer populair product om online te verkopen. Moderne ouders vinden het moeilijk om tijd te vinden om te winkelen voor kindercadeaus, waardoor online speelgoed kopen hun enige optie wordt.

Om deze reden, speelgoed maken grote dropshipping producten. Als u denkt aan dropshipping speelgoed, is het een goed idee om items die niet gemakkelijk beschikbaar zijn in winkels te kiezen.

Artikelen zoals Tamagotchi zijn bijvoorbeeld niet gemakkelijk te vinden in winkels, dus hebben ze een hoog zoekvolume van meer dan 20.000 zoekopdrachten per week, volgens Google trends.

3. Ondergoed

Veel mensen winkelen graag online voor hun benodigdheden zoals ondergoed, waardoor het een geweldige keuze is als dropshipping product.

Zie ook: SweepWidget Review 2023: Social Media Contests Made Easy

Bij dropshipping ondergoed is het echter belangrijk om ook op de hoogte te blijven van de trends.

Zo bracht Kim Kardashian in 2022 een lijn shapewear en naadloos ondergoed uit met de naam skims, waardoor het aantal zoekopdrachten naar skims en naadloos ondergoed enorm toenam in vergelijking met voorgaande jaren.

4. Kaarsen en smeltkaarsen

Kaarsen en wax melts zijn ook grote dropshipping producten. Ze zijn klein en gemakkelijk te verzenden, maar ze hebben ook een consistent verkooppatroon.

Hoewel ze niet het hele jaar door super populair zijn, zijn het nietjeugdgeschenken, wat betekent dat ze elk vakantieseizoen drastisch in populariteit stijgen.

Volgens gegevens van Google Trends wordt er elk jaar ongeveer een half miljoen keer per week naar "kaarsen" gezocht, tegen eind november en begin december, waardoor ze een goede keuze zijn voor uw lijst met seizoensproducten.

5. Athleisure kleding

Athleisure kleding producten zijn zeer populair online, en ze maken grote dropshipping producten.

Bij dropshipping van athleisure producten is het belangrijk om de merken die je in voorraad hebt zorgvuldig te selecteren, om ervoor te zorgen dat het de nieuwste, trendy merken zijn.

Zo zijn de zoekopdrachten naar het sportmerk New Balance in de loop van 2022 gestaag gestegen, omdat zij momenteel een van de populairste athleisure-merken zijn. Merken als de online retailer Halara zijn in de loop van 2022 echter langzaam in populariteit gedaald.

6. Houdingscorrectoren

Houdingscorrectoren zijn erg in trek, maar desondanks zijn ze vrij moeilijk te vinden in fysieke winkels. Daarom gaan mensen naar het internet om houdingscorrectoren te kopen.

Volgens Google Trends gegevens, hebben zoekvolumes voor houding correctoren varieerde van 30.000-41.700 per week in de loop van het laatste jaar. Dit consistente niveau van de rente maakt ze een echt goede keuze als een betrouwbare dropshipping product.

7. Tand-whitening kits

Thuis tanden bleken is de laatste jaren erg populair geworden, en als gevolg daarvan is er veel gezocht naar tand-whitening kits.

Volgens Google Trends zochten gebruikers in de loop van 2022 tussen de 13.000 en 80.000 keer per week naar tand-whitening-kits.

Hoewel dit product is niet precies "trending" het ontvangt gestaag en consistente belangstelling, dat is iets om te overwegen bij het kiezen van wat voor soort producten die u wilt dropship.

8. Airpods

Als je het nog niet weet, AirPods zijn de uiterst populaire draadloze koptelefoons van Apple. Airpods zijn duur, maar ze zijn ook klein, waardoor ze betaalbaar zijn bij verzending.

Toen Apple de Airpod Max, een over-ear hoofdtelefoon, uitbracht, nam het aantal zoekopdrachten naar het product op Google enorm toe.

Airpods en Airpod Max zijn geweldige dropshipping producten, maar het is ook het overwegen waard dropshipping dupe producten voor deze hoofdtelefoons ook. Dit komt omdat de echte Airpods zijn duur, dus veel mensen zijn op zoek naar een soortgelijke, maar meer betaalbare alternatief.

9. Telefoonopladers

Er is veel vraag naar telefoonladers, en veel mensen kiezen ervoor om ze online te kopen in plaats van in de winkel, omdat ze online goedkoper zijn.

De laatste jaren zijn populaire mobiele telefoonmerken zoals Apple en Samsung gestopt met het leveren van nieuwe laders bij hun toestellen, waardoor de vraag naar telefoonladers nog is toegenomen.

De meest gevraagde oplader van het moment is de USB-C oplader. Volgens gegevens van Google Trends zijn er elke week tussen de 80.000 en 100.000 zoekopdrachten naar dit product.

10. Accessoires voor mobiele telefoons

Andere accessoires voor mobiele telefoons zijn ook populair online, zoals telefoonhoesjes en schermbeschermers. Net als bij telefoonladers is er een constante vraag naar deze producten, en mensen kiezen er meestal voor om ze online te kopen.

Als u dropshipping telefoonhoesjes en accessoires, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste model releases.

Toen Apple in 2022 de iPhone 14 uitbracht, namen de zoekopdrachten naar iPhone 14-telefoonhoesjes enorm toe. Het is dus een goed idee om de vinger aan de pols te houden bij de verkoop van dit soort producten.

11. Slimme woonaccessoires

Mensen gaan digitaal in alle lagen van het leven, en dit geldt zelfs voor woninginrichting. Slimme huizen worden een nieuwe trend, en daarom zijn producten die nodig zijn om een slim huis te maken een geweldige keuze voor dropshippers.

Het mooie van deze niche is dat er heel veel verschillende producten beschikbaar zijn, zodat u echt creatief kunt zijn met uw webwinkel en de perfecte producten kunt kiezen. Enkele van de populairste producten zijn slimme verlichting, slimme sloten en zelfs slimme thermostaten.

Een ander populair producttype zijn slimme luidsprekers zoals Amazon Alexa of Google Nest, die spraakgestuurd zijn en kunnen communiceren met andere slimme functies in huis.

Smart speakers ontvangen ongeveer 35.000 zoekopdrachten per maand op Google, waarbij merken als Amazon Alexa meer dan 300.000 maandelijkse zoekopdrachten ontvangen.

12. Producten voor thuiskantoren

Nu de thuiswerkbeweging in volle gang is, is thuiskantoorapparatuur populairder dan ooit. Stoelen, bureaus en bureauopbergers behoren tot de populairste artikelen, maar ook elektrische apparaten zoals toetsenborden, computermuizen en headsets zijn erg populair.

Zie ook: 16 Beste gratis SEO Google Chrome-extensies voor 2023

De zoekopdrachten naar bureaustoelen piekten tijdens de lockdown periode, maar zijn sindsdien hoog gebleven.

Merkstoelen zoals Herman miller stoelen groeiden ook in populariteit, waaruit blijkt dat mensen bereid zijn te investeren in hoogwaardige producten voor hun thuiskantoor. Kantoormeubilair is een geweldige keuze voor dropshippers dankzij het hoge prijspunt en de grote vraag.

Als je inspiratie nodig hebt, bekijk dan dit artikel over ideeën voor een thuiskantoor van onze vrienden van I Love My Home Office.

13. Thee.

Sinds de lockdown in 2020 zijn zelfzorg en gezellig thuis wonen veel trendy geworden, en als gevolg daarvan is thee een uiterst populair product online geworden. Thee is een geweldig dropshipping product, want er zijn zoveel soorten, het is gemakkelijk om een niche te vinden en geweldige producten voor je winkel te kiezen.

Enkele van de populairste theemelanges zijn gezondheidstheeën, zoals afslankthee en kruidenthee. In totaal werd de term thee in 2022 maandelijks meer dan 2 miljoen keer gezocht, wat bewijst hoe populair deze drank online is.

14. Producten voor huisdieren

Mensen nemen huisdierbezit nu veel serieuzer dan ooit tevoren, en dit heeft geleid tot een enorme online wereldmarkt voor huisdiergerelateerde producten.

Bijna elk product voor huisdieren dat u kunt bedenken is de laatste jaren in populariteit toegenomen, of het nu gaat om gespecialiseerde voedingsproducten of verrijkingsactiviteiten voor honden.

Bijvoorbeeld, zoekopdrachten voor het woord snuffelmat steeg tot meer dan 50.000 in 2022. Zelfs generieke zoekopdrachten voor hondenspeelgoed en traktaties zijn aanzienlijk toegenomen in de afgelopen jaren. Mensen zijn gek op huisdierproducten, waardoor het de perfecte niche is voor dropshippers om winst te maken.

15. Kwekerijproducten

Kwekerij producten maken zeer goede dropshipping items, want ze zijn vrij hoog in waarde, en er is altijd een consistente vraag naar deze producten.

Hoewel de vraag naar kinderkamerartikelen zeer constant is, ontstaan er wel trends binnen deze niche, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest trendy en populaire producten onder ouders.

Een van de populairste kinderkamerproducten van de laatste tijd is bijvoorbeeld het wiegje.

Dit type wieg heeft een gestage toename in populariteit gezien volgens de zoektrends van Google. De zoekopdrachten naar nachtkastjes zijn gestegen van ongeveer 5000 per maand in 2018 naar iets meer dan 30.000

16. Draagzakken

Baby dragers zijn grote trending dropshipping producten, want er is een constante vraag online voor hen. In tegenstelling tot sommige producten, baby dragers zijn niet seizoensgebonden. Ouders moeten ze te kopen het hele jaar door, wat betekent dat ze kunnen zorgen voor een consistent inkomen voor dropshippers.

Volgens gegevens van Google Trends zijn er elke maand ongeveer 300.000 zoekopdrachten naar babydragers, en deze zoekopdrachten hebben een zeer hoge kopersintentie.

Als u dropshipping babydragers overweegt, is het de moeite waard om op ouderschapssites te zien naar welke merken en modellen de meeste vraag is bij toekomstige ouders, zodat u de populairste artikelen in uw online winkel kunt opnemen.

17. Douchefilters

Een ander hot en trendy product op dit moment zijn douchefilters. Dankzij een heleboel sociale mediacampagnes in de afgelopen jaren zijn douchefilters in populariteit toegenomen, met name minerale filters die het water filteren met behulp van stenen ballen in de douchekop.

Deze producten zijn betaalbaar en gemakkelijk te verzenden, waardoor ze een populaire keuze zijn voor dropshippers. In 2022 was het zoekvolume voor douchefilters ongeveer 37.000 per maand, wat hoger is dan het ooit is geweest sinds 2004.

18. Doe-het-zelfproducten

Ongeacht veranderende trends zijn doe-het-zelfproducten online altijd populair. Veel mensen kiezen ervoor om doe-het-zelfproducten online te kopen, zodat ze ze rechtstreeks aan huis kunnen laten bezorgen, omdat ze vaak zwaar kunnen zijn.

Producten zoals verf zijn geweldig als dropshipping items, maar u kunt ook overwegen items zoals boren en gereedschap, die ook goed doen online.

Volgens Google Trends krijgen accuboormachines ongeveer 20.000 zoekopdrachten per week, wat een constant hoog aantal is voor een hoofdproduct als dit. Dit maakt boren en andere doe-het-zelfproducten een veilige en stabiele optie voor dropshippers.

19. Handmassageapparaten

Handmasseurs zijn nu helemaal in, vooral onder fitnessliefhebbers en influencers. Ze zijn geweldig om de spieren soepel te houden na een training, en ze zijn ook een goed drop-shipping product.

Het populairste type massagepistool dat momenteel verkrijgbaar is, is de Theragun.

Rond december 2021 kreeg Theragun meer dan 700.000 zoekopdrachten op Google, en het zal opnieuw in populariteit stijgen nu de feestdagen naderen.

Theragun is echter niet het enige populaire product in de categorie handmassage, en bedrijven brengen voortdurend nieuwe producten uit om tegemoet te komen aan de vraag naar massages voor thuis.

20. Schoonheidsproducten voor vrouwen

De vrouwen schoonheidsindustrie is enorm, en er zijn tal van beauty-gerelateerde producten die de moeite waard zijn opties voor dropshippers.

De sector verandert echter voortdurend en er worden regelmatig nieuwe producten uitgebracht, dus het is belangrijk de trends voor te blijven als u uw winst wilt maximaliseren.

Huidverzorgingsproducten zoals jade rollers en serums zijn de laatste jaren bijzonder populair; de term serum krijgt bijna 600.000 zoekopdrachten per maand.

Andere populaire producten zijn SPF-crèmes, die zeer populair zijn in de zomermaanden.

21. Haargroeimiddelen

De belangstelling voor haargroeiproducten is de afgelopen tien jaar gestaag toegenomen en is momenteel op een historisch hoogtepunt. Er is veel vraag naar producten zoals haargroei-olie: elke week zoeken ongeveer 165.000 mensen ernaar.

Koppel dat aan de lage verzendkosten in verband met zo'n klein product, en het wordt een ideaal item voor dropshippers om te verkopen.

De haarindustrie in het algemeen is een geweldige dropshipping niche, maar haargroeimiddelen zijn bijzonder populair online.

22. Damesjeans

Als trends veranderen, ontstaan er mogelijkheden voor nieuwe producten voor dropshippers. Een van de meest recente trendwijzigingen is in de categorie jeans voor vrouwen. Al een tijdje zijn skinny jeans het meest populaire type jeans voor vrouwen.

In het afgelopen jaar zijn baggy jeans of 'mom fit'-jeans echter veel populairder geworden, waardoor het aantal zoekopdrachten naar producten online sterk is gestegen. Het aantal zoekopdrachten naar baggy jeans is in 2022 nog nooit zo hoog geweest, met meer dan 600.000 zoekopdrachten per week.

Dit is een duidelijke stijging ten opzichte van voorgaande jaren, toen de gezochte term minder dan 100.000 zoekopdrachten per week kreeg.

23. Vrouwenjurken

In de categorie damesmode zijn jurken ook populair online, waardoor ze een ideaal dropshipping product zijn.

Echter, als het gaat om dropshipping mode-items zoals jurken, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige trends als ze kunnen veranderen zeer snel, met name wanneer de seizoenen veranderen.

Een van de populairste producten op dit moment in de categorie is bijvoorbeeld gebreide jurken. Deze zoekterm piekt jaarlijks rond november, wanneer de temperaturen in de westerse landen beginnen te dalen.

Hoewel jurken erg populair zijn, is het daarom belangrijk om uw productlijst voortdurend aan te passen aan de huidige trends.

24. Bewakingscamera's voor thuis

Huisbeveiliging is een belangrijk onderwerp, en met de toename van het gebruik van technologie in huis kopen steeds meer mensen huisbeveiligingskits, camera's en videodeurbellen om ervoor te zorgen dat hun huis en hun gezin zo veilig mogelijk zijn.

Een van de meest populaire thuisbeveiligingsproducten is de videodeurbel die beelden opneemt van iedereen die aanbelt en huiseigenaren via een app waarschuwt, zelfs als ze niet thuis zijn.

U kunt communiceren met bezoekers via een luidspreker en uw huis veilig en beveiligd houden, zelfs als u er niet fysiek bent. Zoekopdrachten voor videodeurbellen zijn de afgelopen jaren gestaag toegenomen, met ten minste 65.000 zoekopdrachten per week in 2022. Dit maakt ze een geweldige keuze voor dropshippers.

25. Autotoebehoren

Auto en auto-accessoires worden steeds populairder, dankzij apps als TikTok waar gebruikers video's delen van hun gepimpte ritten.

Bijvoorbeeld, zoekopdrachten voor stuurwielhoezen zijn bijna verdubbeld in de afgelopen jaren, waardoor ze een geweldige optie voor dropshippers.

Andere populaire auto-accessoires zijn versnellingspookhoezen, luchtverfrissers en wielbekledingen. Luchtverfrissers voor auto's worden meer dan 100.000 keer per week gezocht op Google, wat bijna het dubbele is van het aantal zoekopdrachten dat de term in 2018 wekelijks kreeg.

26. Ringlichten

In het moderne tijdperk van YouTube en TikTok produceren meer mensen dan ooit hun eigen videocontent. Daardoor is de belangstelling voor ringlampen voor het maken van video's sterk toegenomen.

De zoekopdrachten naar ringverlichting op Google zijn de afgelopen vijf jaar bijna verdubbeld, en hoewel de belangstelling rond 2020 een hoogtepunt bereikte, is er nog steeds extreem veel vraag naar deze artikelen.

De markt voor ringverlichting is gevarieerd, met luxe opties en betaalbare alternatieven, en daarom kunnen de winstmarges voor deze producten ook variëren, zodat het de moeite waard is wat onderzoek te doen naar welke soorten ringverlichting het populairst zijn.

27. Gaming headsets

Gaming is een zeer populair tijdverdrijf met jongere generaties, en dit creëert een grote kans voor dropshippers, zoals accessoires zoals gaming headsets zijn in hoge vraag online. Headsets zijn betaalbaar items te verzenden, en hoogwaardige gaming headsets kunnen ook een hoog prijspunt en winstmarge.

Niet alleen dat, maar de gegevens laten zien dat zoekopdrachten naar gaming headsets de afgelopen vijf jaar gestaag zijn toegenomen, waaruit blijkt dat deze dropshipping producten online goed verkopen.

28. Speelstoelen

Spelstoelen zijn momenteel razend populair en zijn de afgelopen 5 jaar gestaag in populariteit toegenomen. Volgens Google Trends zijn er elke week ongeveer 1,5 miljoen zoekopdrachten naar spelstoelen.

Deze toegenomen belangstelling voor het product maakt ze een geweldige keuze voor dropshipping. Niet alleen dat, maar veel mensen willen niet om hun gaming stoelen te kopen in fysieke winkels als gevolg van de kosten en moeite die nodig is om ze te krijgen om hun huizen. Daarom is er een enorme markt voor gaming stoelen online, want het is veel handiger om online te kopen en hebben het product rechtstreeks verzonden naar de deur.

Hoe te beginnen met dropshipping

Het starten van een succesvolle dropshipping bedrijf is een vrij eenvoudige zakelijke onderneming om mee te beginnen, dat is wat maakt het een van de meest populaire manieren om geld te verdienen online.

Eerst moet u nadenken over een aantal producten die u misschien wilt verkopen, en een online winkel maken. U kunt e-commerce winkelbouwers zoals Shopify , WooCommerce en BigCommerce om je winkel te bouwen en je klaar te maken voor de verkoop.

Dan raden wij aan de dropshipping service te gebruiken Spocket om uw producten te kopen.

Met Spocket kunt u dropshipping leveranciers vinden, de producten zelf testen en de tool verbinden met uw online winkel.

Het gebruik van Spocket maakt het uiterst eenvoudig om de juiste leveranciers voor uw dropshipping bedrijven te vinden en winstgevende producten voor uw winkel te kopen.

Laatste gedachten

Dus daar heb je het - 28 van de beste dropshipping producten om te verkopen. Gebruik deze post als inspiratie om uw eigen dropshipping bedrijf te starten.

Zoals u ziet veranderen trends voortdurend, dus het is een goed idee om u te verdiepen in marktonderzoeksinstrumenten om u te helpen beoordelen welke producten de meeste kans van slagen hebben, en op bepaalde tijdstippen van het jaar om ervoor te zorgen dat er online nog voldoende belangstelling is voor de producten.

Als geen van deze producten uw interesse wekken, overweeg dan de verkoop van print-on-demand (POD) producten in plaats daarvan. POD is een specifieke vorm van dropshipping dat op maat afdrukken merch en andere items (bijvoorbeeld t-shirts, mokken, hoeden, enz.) gaat. Dit werkt op een vergelijkbare manier als dropshipping in dat je niet hoeft te kopen of op te slaan voorraad.

En het is een geweldige kans om uw eigen unieke op maat ontworpen producten te bedenken. Deze print-on-demand sites helpen u op weg.

Gekozen gerelateerde inhoud:

  • Is Dropshipping de moeite waard? Voor-en nadelen die je moet weten
  • 9 Beste Dropshipping-websites vergeleken

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.