31 Beste WordPress Thema's Voor Bloggers En Schrijvers In 2023

 31 Beste WordPress Thema's Voor Bloggers En Schrijvers In 2023

Patrick Harvey

Ben je op zoek naar het beste WordPress blogging thema om je blog een frisse look te geven?

In dit bericht hebben we meer dan 30 WordPress bloggingsthema's verzameld die ideaal zijn voor persoonlijke blogs en schrijvers. Sommige zijn eenvoudig met ontwerpen die gericht zijn op het tonen van je blog. Andere zijn intimiderende multifunctionele thema's die tientallen voorgemaakte sjablonen bieden om uit te kiezen en schijnbaar eindeloze manieren om ze aan te passen.

Zonder verder oponthoud, hier zijn 30+ WordPress thema's voor bloggers en schrijvers.

De beste WordPress blogthema's voor uw website

1. Thrive Theme Builder

Thrive Thema Bouwer is een geavanceerd paginabouwend WordPress thema dat de paginabouw aspecten van Thrive Architect combineert met krachtige thema opties en thema bouw mogelijkheden. Dat wil zeggen dat u met Thrive Theme Builder belangrijke thema elementen zoals uw 404, zoek en archief pagina's en uw blog pagina lay-out kunt aanpassen.

Bloggers zullen dol zijn op de mogelijkheid om hun sites vanaf de grond aan te passen zonder code te hoeven gebruiken, maar wat Thrive Theme Builder echt bijzonder maakt zijn de marketingmogelijkheden.

Dit thema heeft oproepen tot actie en e-mail opt-in formulieren voor u om direct uit de doos te gebruiken. Aangepaste auteur dozen en blog berichten zijn ook beschikbaar.

Prijs: $99/jaar (wordt daarna verlengd tot $199/jaar) voor een standalone product of toegang tot alle Thrive Themes producten voor $299/jaar (wordt daarna verlengd tot $599/jaar) met Thrive Suite lidmaatschap .

Krijg toegang tot Thrive Theme Builder

Lees onze Thrive Theme Builder review.

2. Kadence Thema

Als u klaar bent om mooie websites te bouwen die elegant zijn, snel laden en de toegankelijkheidsnormen volgen, kijk dan niet verder dan Thema Kadence .

Het is een lichtgewicht thema met een drag-and-drop header en footer builder, en 6 starter templates om u te helpen gemakkelijk de bal aan het rollen te krijgen en uw website binnen enkele minuten operationeel te hebben. U kunt de lay-out van uw website controleren met opties voor pagina's, berichten en aangepaste post types.

U kunt het lettertype, de kleur, de sociale pictogrammen, de menu's en nog veel meer van de thema's aanpassen. Met hun globale kleurenpalet kunt u ook gemakkelijk uw merkkleuren instellen voor elementen zoals knoppen, links en headers.

Hun premium versie komt met extra functies zoals 20 nieuwe header elementen, voorwaardelijke elementen en Woocommerce addon.

Prijs : Gratis. Pro-versie onderdeel van de Essentials, en Full Bundle vanaf 149 dollar/jaar.

Krijg Kadence Thema

3. Astra

Astra is een multipurpose WordPress thema en de perfecte metgezel voor page builders zoals Elementor, Beaver Builder en Brizy. Het thema werkt met Gutenberg recht uit de doos, maar veel van zijn professionele blogging templates zijn gereserveerd voor de eerder genoemde page builder plugins.

Astra is een ander thema dat wordt geleverd met geavanceerde thema-opties. U kunt min of meer alles aanpassen zonder code. Dit omvat blog pagina lay-outs, typografie, header opties en meer.

Het is perfect voor bloggers die meer controle willen over de manier waarop hun sites eruit zien en zich gedragen, en voor degenen die hun zinnen hebben gezet op Elementor, Beaver Builder of Brizy.

Prijs: Van $47

Haal Astra

Lees onze Astra review.

4. SmartTheme door OptimizePress

SmartTheme is een uitzonderlijk WordPress-thema dat het gemakkelijk maakt om de focus te leggen op uw inhoud, en het opbouwen van uw e-maillijst.

Het is ZEER zeldzaam om een WordPress-thema te vinden dat zowel licht is als integreert met populaire e-mailmarketingdiensten.

Dit thema is inbegrepen bij aankoop van OptimizePress - de toonaangevende WordPress landingspagina & sales funnel builder.

Als je serieus bent over het bouwen van een winstgevende website, is dit thema het overwegen waard. Het is ideaal voor bloggers, schrijvers, ondernemers en meer.

Prijs: Vanaf $129/jaar. Hogere plannen bieden extra add-ons zoals een funnel builder, checkout builder, en meer.

Krijg SmartTheme + OptimizePress

5. GeneratePress

GeneratePress is een multifunctioneel WordPress thema dat een grote verscheidenheid aan websites kan bouwen. Het heeft tientallen eigen site demo's, maar ook speciale demo's voor page builder plugins zoals Elementor en Beaver Builder.

GeneratePress is toevallig ook een van de meest aanpasbare thema's op de markt. Het heeft tientallen kleur- en typografie-opties waaruit u kunt kiezen, evenals meerdere lay-outs voor menu's, zijbalken, pagina's, blogberichten en meer.

Bloggers zullen vooral dol zijn op de blogdemo's en -opties van het thema, waaronder bediening voor uitgelichte afbeeldingen, kolommen en metselwerklay-outs, oneindige scroll en meer. De speciale ondersteuning voor populaire page builder-plugins geeft je ook toegang tot creatieve manieren om blogberichten te maken.

Prijs: $59/jaar

Ontvang GeneratePress

6. Pro

Pro is Themeco's krachtige theme builder thema. Terwijl het hoofdproduct X van de ontwikkelaar de eigen page builder plugin Cornerstone gebruikt, is Pro ontworpen om page building te combineren met theme building.

Het resultaat is een geavanceerd thema dat aan de onderkant complex is, maar aan de oppervlakte eenvoudig te gebruiken. U hoeft nooit code te gebruiken om uw header of footer aan te passen, uw blogpagina en algemene site lay-outs te wijzigen, of de stijlen van uw site aan te passen.

U beschikt over honderden paginasjablonen en vooraf ontworpen secties, zodat u in een oogwenk prachtige blogberichten kunt maken zonder verstrikt te raken in het ontwerpproces.

Prijs: 99 dollar voor één site

Krijg Pro

7. Paars

Paars is een professioneel blogthema van MyThemeShop. De homepage gebruikt een heldensectie met een e-mail opt-in formulier boven de vouw, waarna het typische blogarchief volgt dat je vindt in blogthema's. Dit geeft het een marketingvriendelijk gevoel, ook al is het een zwaar blogthema.

Purple heeft niet de pagina of thema bouw mogelijkheden als de vorige thema's op deze lijst. Je hebt echter wel twee voorgemaakte header lay-outs om uit te kiezen samen met zes voorgemaakte homepage secties die je kunt slepen en neerzetten.

Geavanceerde styling en thema-opties zijn beschikbaar, waaronder blog-gerichte functies als vijf gerelateerde post lay-outs, afbeeldingseffecten, aangepaste auteursboxen, lightboxen, ruimtes voor advertenties en aangepaste knoppen voor sociaal delen.

Prijs: $59

Krijg Paars

8. OceanWP

OceanWP is een multifunctioneel WordPress thema dat is ontworpen om te werken naast een page builder plugin. Gelukkig werkt het met acht page builders, waaronder Elementor, Thrive Architect, Divi Builder, Beaver Builder en Brizy.

Het thema heeft tientallen homepage-demo's om uit te kiezen, variërend van speciale blogging-demo's tot professionele lay-outs. Het heeft ook geavanceerde thema-opties, maar sommige functies zijn alleen beschikbaar als extensies.

Ze omvatten sticky secties, Instagram feeds, post sliders en inhoud weergegeven in modaal formaat.

Prijs: 39 dollar voor één site

Ontvang OceanWP

9. Revolution Pro

Revolution Pro Het heeft niet dezelfde mate van aanpassing als de vorige thema's, maar het maakt gebruik van de blokkeneditor van WordPress als u niet weet hoe u moet coderen, maar wel controle wilt hebben over het ontwerp van uw site.

Het heeft ook meerdere site demo's om uit te kiezen, waaronder een Lifestyle Blogger demo die uw blogarchief en portfolio bevat. Het thema wordt ook geleverd met Genesis eNews Extended, waarmee u opt-in formulieren aan uw site kunt toevoegen.

Geavanceerde thema-opties en stijlen zijn ook beschikbaar.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Krijg Revolution Pro

10. Schema

Schema is een ander WordPress thema van MyThemeShop. Deze gebruikt een klassieke blog lay-out: een fullwidth header, je blogarchief in het hoofdinhoudsgebied en een zijbalk.

Dit is een geweldige optie voor bloggers die gewoon inhoud willen publiceren en niet op zoek zijn naar specifieke ontwerpen of marketing optimaal willen benutten. Gelukkig is het thema ook compatibel met Elementor als u meer controle wilt hebben over het ontwerp van bepaalde pagina's.

Als MyThemeShop-thema heeft Schema ook ruimtes voor advertenties met advertentiebeheer inbegrepen. Een beoordelingssysteem, krachtige thema-opties, gerelateerde berichten en aangepaste widgets zijn ook beschikbaar.

Prijs: $35

Schema ophalen

11. Persoonlijk

Persoonlijk is een eenvoudig maar krachtig blogthema van MyThemeShop. Het heeft een modernere stijl dan Schema, te beginnen met een goed ontworpen slider boven de vouw. De rest van uw blogarchief wordt weergegeven in een raster van metselwerk dat heel mooi kan zijn als de juiste uitgelichte afbeeldingen worden gebruikt.

De standaardlay-out van Personal maakt geen gebruik van een zijbalk, zelfs niet in blogberichten. Dit geeft het thema een strakke, minimalistische stijl die de aandacht van uw lezer op uw inhoud vestigt.

Een opt-in formulier is beschikbaar voor de footer, en advertenties en geavanceerde styling opties zijn ook beschikbaar.

Prijs: $59

Persoonlijk

12. Ad-Sense

Ad-Sense is een multifunctioneel WordPress thema ideaal voor bloggers die hun sites te gelde maken met advertenties. Het heet "Ad- Sense " omdat het detecteert wanneer een bezoeker een adblocker gebruikt tijdens het surfen op uw site.

Met dit mechanisme kunt u bepaalde inhoud vergrendelen wanneer een adblocker wordt gedetecteerd. Er zijn meerdere manieren om de waarschuwingen die bezoekers krijgen wanneer ze adblockers gebruiken te laten zien.

Niettemin heeft het thema meerdere advertentieplaatsingsopties om uit te kiezen, evenals vooraf ontworpen landingspaginasjablonen. Net als de vorige thema's biedt MyThemeShop geavanceerde thema-aanpassing direct uit de doos en zaken als een beoordelingssysteem en rich snippets.

Prijs: $35

Krijg Ad-Sense

13. Divi

Divi is het belangrijkste WordPress-thema van het oude themahuis Elegant Themes. Het heeft een ingebouwde paginabouwer die een van de populairste paginabouwers voor WordPress is geworden.

Dit is een grote reden waarom het zo'n fantastisch thema is voor bloggers, vooral professionele. Divi heeft een van de meest uitgebreide bibliotheken in termen van volledige landingspagina-sjablonen, en het heeft een brede selectie van thema-opties waarmee u elk aspect van het Divi-thema met gemak kunt aanpassen.

Bovendien krijg je bij aankoop van Divi toegang tot de marketingplugins van Elegant Themes, waaronder een e-mail opt-in plugin genaamd Bloom en een social sharing plugin genaamd Monarch.

Prijs: $89/jaar voor lidmaatschap van Elegant Themes

Krijg toegang tot Divi

Lees onze Divi-recensie.

14. Krabbelaar

Krabbelaar is een eenvoudig persoonlijk blogthema van MyThemeShop dat een strakke en moderne, op kaarten gebaseerde stijl heeft, maar toch een klassieke lay-out. Dat wil zeggen dat het uw blogarchief aan de ene kant van de homepage heeft en een zijbalk aan de andere kant.

Scribbler heeft twee blogpagina lay-outs om uit te kiezen en genoeg thema-opties om het ontwerp echt eigen te maken. Het heeft ook meerdere gerelateerde post lay-outs. Plus, als een MyThemeShop thema, is het geoptimaliseerd voor AdSense, recensies en Elementor.

Prijs: $35

Krijg Scribbler

15. Boerenkool

Boerenkool is een food blog thema van LyraThemes, maar de elegante en enigszins vrouwelijke stijl is ook geschikt voor persoonlijke, beauty en mode blogs. Het thema heeft meerdere homepage lay-outs, zodat u kunt kiezen uit moderne held sectie lay-outs tot meer klassieke ontwerpen.

De rest van het thema is ook aanpasbaar. Naast kleur en typografie opties, kun je kiezen uit meerdere blog pagina lay-outs, blog post lay-outs, menu's en sidebars.

Voor foodbloggers bevat het thema een ingebouwde receptkaartfunctionaliteit, receptindexsjablonen, ondersteuning voor advertenties en een ingebouwd reviewsysteem.

Prijs: Gratis, Pro-versie vanaf $35

Boerenkool

16. Vers

Vers Het neemt afstand van de klassieke blog lay-out die sommige van MyThemeShop's andere blogging thema's gebruiken en biedt meerdere homepage lay-outs die gebruik maken van landing page elementen zoals oproepen tot actie, functies, getuigenissen en meer. Plus, u kunt deze secties naar wens over de homepage slepen.

Er zijn ook meerdere manieren om dit thema aan te passen. Er zijn tal van opties beschikbaar voor kleur, typografie en andere stijlen. Bovendien zijn er meerdere voorgemaakte lay-outs die u kunt kiezen voor pagina-ontwerpen, kop- en voetteksten.

Voor marketing heeft Fresh ingebouwde social sharing knoppen, advertentie ondersteuning en WooCommerce elementen. Helaas zijn een receptkaart functionaliteit en recept index templates niet ingebouwd, maar het thema is compatibel met de Cooked receptkaart plugin.

Prijs: $59

Vers

17. Schoonheid

Schoonheid is een persoonlijk blog thema van MyThemeShop met een zware focus op de mode en schoonheid niches. Zoals sommige van MyThemeShop's andere thema's, stapt het weg van die klassieke blog lay-out en geeft u acht moderne homepage lay-outs om uit te kiezen, waardoor dit thema een geweldige optie voor professionele bloggers.

Het heeft ook alle stijlopties die de andere thema's van MyThemeShop hebben, samen met ondersteuning voor advertenties, Elementor, knoppen voor sociaal delen, aangepaste auteursboxen en meer.

Prijs: $77 (momenteel gratis)

Schoonheid krijgen

18. Hemingway

Hemingway is een eenvoudig blogthema met een header in hero-stijl en een klassieke bloglay-out voor de rest van de pagina. Ondanks zijn eenvoud heeft het een moderne stijl, en de minimalistische aanpak plaatst uw inhoud op de voorgrond van het ontwerp.

Hemingway is uitsluitend een gratis thema dat beschikbaar is in de officiële WordPress themarepository, dus het heeft niet veel van de toeters en bellen die veel van de andere thema's op deze lijst hebben.

Toch kunt u uw kleuren en headerafbeelding aanpassen.

Prijs: Gratis

Haal Hemingway

19. Schrijver

Schrijver is een multifunctioneel WordPress thema van MyThemeShop. Het heeft drie homepage lay-outs, waarvan er twee perfect zijn voor bloggers. De ene gebruikt een klassieke blog lay-out terwijl de andere een meer moderne homepage gebruikt. Deze laatste bevat echter wel een sectie voor je blogarchief.

Dit thema is vergelijkbaar met de andere MyThemeShop-thema's in deze lijst. Er zijn meerdere lay-outs voor headers en uw blogpagina, en u kunt zelfs de homepages herschikken zoals u wilt.

Stijlopties zijn ook beschikbaar, evenals advertentie-ondersteuning, waardoor dit thema een geschikte keuze is voor marketeers.

Prijs: $35

Schrijver worden

20. Autoriteit Pro

Autoriteit Pro is een professioneel blogthema gebouwd voor het Genesis framework. Het gebruikt een marketingachtige landingspagina die uw blogarchief toont, maar er niet op focust. Hierdoor kunt u uw blog ontwikkelen rond een volwaardig marketingplan in plaats van simpelweg post na post te publiceren.

Deze plugin is geoptimaliseerd voor Gutenberg, zodat je de homepage-demo kunt aanpassen met de ingebouwde blok-editor van WordPress. Je kunt ook de kleuren, lettertypen en instellingen van je site aanpassen. Bovendien bestaan er meerdere lay-outs op basis van waar je je zijbalk wilt hebben en of je wel of geen zijbalk wilt.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Ontvang Autoriteit Pro

21. Lezer

Lezer is een moderne benadering van de klassieke blog lay-out die veel andere thema's van MyThemeShop gebruiken. Het gebruikt een strakke, minimalistische stijl die ideaal is voor persoonlijke, reis-, mode- en beautybloggers.

Hoewel de stijl anders is, bestaat Reader uit al het mooie binnenwerk van MyThemeShop's andere bloggingsthema's. U kunt kiezen tussen een paar verschillende header-, blogpagina- en gerelateerde postlayouts, en er zijn talrijke stijlopties om uit te kiezen.

Dezelfde optimalisatie voor advertenties, sociaal delen, afbeeldingsfunctionaliteiten en Elementor zijn er ook. Een paar unieke functies zijn secties waarmee u het volgende bericht in uw archief kunt adverteren en uw bezoekers kunt bedanken voor het lezen.

Prijs: $59

Krijg Lezer

22. Jevelin

Jevelin is een multifunctioneel WordPress thema met een grote verzameling van meer dan 40 startpagina demo's. Sommige zijn gebaseerd op niche, maar vele zijn blog-centrisch of hebben op zijn minst een sectie voor je blog-archief.

Niettemin is er een uitgebreide lijst met lay-outs voor blogpagina's waaruit u kunt kiezen, evenals een paar verschillende lay-outs voor berichten. Een daarvan is ontworpen voor AMP-posts, waardoor u uw blog kunt optimaliseren voor Google AMP zonder al te veel af te zien van de stijl die u oorspronkelijk had.

Er zijn ook een indrukwekkend aantal lay-outs voor koppen, pagina's en titels. Ingebouwde elementen zijn ook beschikbaar, zodat u uw homepage naar wens kunt aanpassen. Daarnaast heeft Jevelin een geavanceerd paneel met thema-opties waarmee het aanpassen van stijlen zo eenvoudig mogelijk is.

Prijs: $59

Haal Jevelin

23. Monochroom Pro

Monochroom Pro is een multifunctioneel WordPress thema gebaseerd op het Genesis framework. Het gebruikt een prachtig, minimalistisch design en biedt een handvol homepage demo's voor verschillende niches.

Elk ontwerp maakt gebruik van een volwaardige landingspagina met een sectie gewijd aan uw blog. Dit maakt dit thema een geweldige optie voor professionele bloggers die meer willen doen dan alleen maar blogberichten publiceren.

Plus, als een op Genesis gebaseerd thema kunt u evenveel aanpassingen verwachten als vergelijkbare thema's op deze lijst.

Prijs: Beschikbaar via Genesis Pro lidmaatschap - $360/jaar

Ontvang Monochroom Pro

24. Schrijven

Schrijven is een persoonlijk blogthema met meerdere startpagina demo's, die allemaal je blogarchief op een andere manier laten zien. Dit is een prachtige optie voor bloggers die gewoon willen schrijven en niet alle toeters en bellen van een volwaardig marketingthema nodig hebben.

Het is een eenvoudig, minimalistisch thema, maar er zijn talrijke aspecten die u kunt aanpassen. Kleuren en lettertypen zijn de belangrijkste, maar u vindt ook meerdere lay-outs voor verschillende elementen om uit te kiezen.

Prijs: $49

Ga schrijven

25. Kroniek

Kroniek is een persoonlijk blogthema van MyThemeShop. Het gebruikt een eenvoudige homepage met uw blogarchief in rasterformaat. De blogberichten zelf gebruiken grote, hero-stijl uitgelichte afbeeldingen bovenaan de pagina en een klassieke inhoud-links, zijbalk-rechts stijl onder de vouw.

Niettemin biedt Chronicle u een aantal verschillende manieren om dit eenvoudige ontwerp aan te passen. Met de thema-opties kunt u kleuren, typografie en header- en blogpagina-indelingen aanpassen.

Prijs: $35

Krijg kroniek

26. Foodica

Foodica is een food blog thema van WPZOOM, hoewel het elegant genoeg is om ook gebruikt te worden door persoonlijke, mode en beauty bloggers. Het heeft drie homepage demo's (waarvan één Beaver Builder Pro vereist).

De rest van het thema, hoewel modern en vrij stijlvol, is vrij eenvoudig vanaf daar. U kunt de stijlen aanpassen met een geavanceerd paneel met thema-opties, en de functionaliteit voor receptenkaarten is ingebouwd.

Er is ook een receptenindexsjabloon, waardoor dit thema een fantastische optie is voor wie zijn eigen voedselblogimperium wil opbouwen.

Prijs: $69

Haal Foodica

27. Contentberg

Contentberg is een blogthema geoptimaliseerd voor WordPress' geblokkeerde editor Gutenberg. Het gebruikt een strakke, minimalistische stijl die echt de "inhoud is koning" benadering van bloggen volgt.

Er zijn meerdere homepage-demo's beschikbaar, afhankelijk van hoeveel inhoud u op de voorpagina wilt laten zien. U kunt kiezen uit meerdere lay-outs voor blogberichten, elk met een prachtige stijl die uw woorden tot leven laat komen.

Samen met dit alles kunt u uw site aanpassen met de Gutenberg-editor, widgets, thema-opties en meer.

Prijs: $69

Krijg Contentberg

28. Breek

Breek is een blogthema met een ontwerp dat enigszins lijkt op dat van Tumblr. Het heeft meerdere startpagina-demo's om uit te kiezen, waarvan sommige met rasterindelingen die uw blogarchief als kaarten presenteren.

Over het algemeen gebruikt het thema een moderne, magazine-achtige stijl met strakke typografie, maar u kunt meerdere aspecten ervan aanpassen. Dit omvat het kiezen tussen meerdere header- en blogpagina lay-outs en het aanpassen van die typografie, kleuren en meer in een paneel met thema-opties.

Prijs: $39

Haal Breek

29. Typologie

Typologie is een blogthema dat de eenvoud van het minimalisme tot het uiterste doorvoert. Er zijn geen zijbalken, en uitgelichte afbeeldingen zijn standaard uitgesloten. Het thema gebruikt één kleur buiten de zwarte en grijze lettertypes en accenten, wat de minimalistische stijl alleen maar versterkt.

Toch zijn er meerdere lay-outs voor startpagina's en blogpagina's waaruit u kunt kiezen. Gelukkig wijkt elke lay-out nooit af van die originele minimalistische aanpak. De lay-outs met uitgelichte afbeeldingen zijn perfect voor fotografen en bloggers die opvallende afbeeldingen in hun berichten gebruiken.

Verder kunt u de stijlen van het thema aanpassen en kiezen welke lay-out(s) u wilt gebruiken.

Prijs: $49

Typologie krijgen

30. Blog Prime

Blog Prime is een modern, leuk en stijlvol persoonlijk blogthema met een elegante magazine-achtige homepage. In tegenstelling tot de meeste andere thema's op deze lijst, is het een redelijk wat-je-ziet-is-wat-je-krijgt thema. Er zijn niet veel lay-outs om uit te kiezen en de aanpassingsmogelijkheden zijn beperkt.

U kunt echter wel kleuren, lettertypes, voettekstwidgets en sociale media-elementen aanpassen. Het thema heeft ook een paar plaatsen waar u advertenties kunt invoegen, waardoor dit een geweldig persoonlijk blogthema is voor bloggers die inkomsten willen genereren door veel verkeer naar een regelmatig bijgewerkte blog te leiden.

Prijs: $49

Krijg Blog Prime

31. Lovecraft

Lovecraft is een eenvoudig blogthema dat een klassieke bloglay-out gebruikt onder een hero image en een gecentreerde header. Deze klassieke bloglay-out gebruikt standaard een sidebar, maar het thema heeft wel een fullwidth template die je kunt gebruiken.

Zie ook: 7 Beste gratis RSS-feedlezers (editie 2023)

Het is een gratis thema, dus het heeft niet dezelfde hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden die veel van de andere thema's op deze lijst hebben, afgezien van de optie om de accentkleur van het ontwerp te veranderen.

Het thema schakelt echter elegant tussen webgebaseerde serif en sans-serif fonts, en er zijn moderne maar verbluffende stijlen in het hele ontwerp. Dit omvat parallax-scrolling effecten voor sommige afbeeldingen.

Prijs: Gratis

Krijg Lovercraft

Laatste gedachten

Het kiezen van een WordPress thema is lastig, vooral als je een blogger of schrijver bent die de technische kennis achter ontwerp en code ontbeert. Begin met te beslissen welk type basislayout je wilt gebruiken voor je homepage: een volwaardige landingspagina of een klassieke lay-out met alleen je blogarchief.

Deze keuze zal uw opties aanzienlijk beperken. Als u bijvoorbeeld een klassieke blog lay-out wilt gebruiken, kunt u multifunctionele WordPress thema's uit de lijst verwijderen.

Als u meer controle wilt over het ontwerp van uw site en plannen hebt om een verfijnde marketingstrategie te ontwikkelen naarmate uw blog groeit, beperk uw lijst dan tot een van de thema's die ofwel een ingebouwde paginabouwer hebben of daarvoor geoptimaliseerd zijn.

Zodra u alle technische details uit de weg hebt geruimd, kunt u uw opties beperken tot één keuze met één enkele creatieve beslissing: het kiezen van een ontwerp dat u en uw merk vertegenwoordigt.

Geen WordPress blogging thema gevonden dat je bevalt? Hier zijn een paar andere thema roundups die misschien hebben wat je nodig hebt:

Zie ook: Het 10-stappen-proces om de perfecte lijst te schrijven
  • Grote WordPress Portfolio Thema's voor Freelancers en Bureaus
  • Gratis WordPress thema's voor bloggers en bedrijven
  • De Beste WordPress Video Thema's Vergeleken
  • Genesis Kinderthema's voor uw WordPress website
  • Geweldige minimale WordPress thema's voor schrijvers en bloggers

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.