16 platforms voor het promoten van inhoud om het verkeer op uw blog te vergroten

 16 platforms voor het promoten van inhoud om het verkeer op uw blog te vergroten

Patrick Harvey

Het is een veel voorkomende misvatting bij nieuwe bloggers dat zodra je een blogbericht publiceert, je klaar bent.

Lezers zullen massaal naar uw blog komen om inhoud te consumeren en uw publiek zal groeien.

De waarheid is dat het creëren van goede inhoud slechts een klein deel van het proces is.

U moet alles op alles zetten om de inhoud te promoten. Niemand zal immers uw inhoud lezen als ze niet weten dat die bestaat, toch?

Dus hoe kunt u zoveel mogelijk mensen op uw inhoud krijgen?

Zie ook: 11 essentiële social media-vaardigheden die elke social media-manager moet hebben

Stap in. platforms voor inhoudspromotie .

De beste platforms voor inhoudspromotie

Om u de tijd te besparen op jacht te gaan naar platforms voor inhoudspromotie, zijn hier enkele van de beste. Ze worden gebruikt door enkele van de beste bloggers in alle niches om hun promotie-inspanningen te ondersteunen.

1. Quuu Promoot

Quuu Promote maakt het promoten van uw content eenvoudig en gemakkelijk. Zij zijn een van de enige platforms die echte mensen gebruiken om uw content op sociale media te delen.

Daar houdt het ook niet op. Bij het opbouwen van je campagne heb je de keuze om je gewenste niche te selecteren. Door de juiste categorie te kiezen, krijgen alleen influencers met die interesses je inhoud te zien.

Dit soort gerichte promotie laat uw berichten circuleren onder een meer betrokken publiek.

Wie deelt je inhoud precies? Gebruikers van het kernaanbod van Quuu (een platform voor inhoudssuggesties) krijgen de mogelijkheid om je inhoud te delen.

Prijzen:

Quuu Promote biedt twee plannen - handmatig en automatisch. Handmatig begint bij $50/maand voor onbeperkte promoties en automatisch begint bij $75/maand.

Het automatische plan biedt een volledig 'hands off' content promotieproces dat u veel tijd zal besparen.

Probeer Quuu Promote

2. Quora

Quora is een soort volwassen versie van Yahoo Answers. Hier stellen mensen vragen en krijgen ze oplossingen van mensen met meer kennis van zaken.

Waar het promoten van je inhoud om de hoek komt kijken, is bij het beantwoorden van die vragen. Serieus doordachte antwoorden met veel detail kunnen populair blijken. Door een link naar een relevant stuk inhoud in je antwoord op te nemen, wordt het een goede promotiestrategie.

En sommige antwoorden worden verzonden in Quora Digest e-mails en gelezen door duizenden mensen.

Prijzen:

Quora is volledig gratis te gebruiken en er wordt een partnerprogramma aangeboden aan degenen die vaak goede antwoorden geven - zodat je ook geld kunt verdienen.

Probeer Quora

3. Sendible

Sendible is onze go-to tool voor social media management.

Voor elke content promotie campagne moet je promotionele posts plannen op de belangrijkste sociale netwerken. Sendible maakt dit gemakkelijk met content bibliotheken, bulk import, planning wachtrijen. Je kunt ook posts recyclen zodat je evergreen content zichtbaar blijft.

Uw sociale berichten kunnen worden afgestemd op uw gewenste platform, en ze bieden ook Instagram-planning zonder de noodzaak van een app.

U kunt al uw updates zien op een publicatiekalender, zodat u precies weet wat er gaande is.

Naast de planningsfunctionaliteit kunt u ook keyword monitoring instellen om u te helpen potentiële kansen te vinden om uw inhoud te promoten. Alle antwoorden op uw berichten worden gegroepeerd in een gezamenlijke sociale inbox waar u op kunt reageren, of kunt toewijzen aan een ander lid van uw team.

Voor een meer gedetailleerde vergelijking van social media management tools, bekijk dit bericht.

Prijzen:

De prijzen beginnen vanaf $29/maand.

Probeer Sendible

4. BuzzStream

BuzzStream is een platform met als doel u te helpen:

 • Beïnvloeders vinden
 • In contact komen met beïnvloeders
 • Relaties beheren
 • Persoonlijke benadering

U kunt het Discovery-platform van BuzzStream gebruiken om influencers in uw niche te vinden en vervolgens met hen in contact te komen via hun kernplatform voor outreach.

Met hun outreach-platform kunt u e-mailverzending integreren, relaties beheren, enz. Het proces van contact maken met beïnvloeders stroomlijnen.

Hoe u BuzzStream precies gebruikt, hangt af van uw behoeften of welke soort van outreach aanpak u gebruikt. Dat gezegd hebbende, wordt het het meest gebruikt voor PR en verschillende soorten van link outreach.

Prijzen:

De prijzen beginnen vanaf 24 dollar per maand.

Probeer BuzzStream

5. Triberr

Triberr is een populair platform dat door bloggers wordt gebruikt om inhoud te promoten bij gelijkgestemden.

Door het gebruik van Tribes - groepen mensen met dezelfde interesses en niches - kunnen gebruikers hun berichten delen met tribemates. Het maakt gebruik van de kracht van wederzijds delen, wat op zijn beurt uw bereik vergroot naar een gevarieerder publiek.

Het mooie van Triberr is dat het niet alleen om automatisering gaat. Je kunt relaties koesteren die langdurig en vruchtbaar kunnen zijn.

Triberr gaat nog een stap verder en heeft een promotiefunctie die je bericht voor $5 tot $15 naar de top van de inhoudsstroom en andere stammen boost.

Prijzen:

Betaalde plannen bieden extra functionaliteit en betaalde promotie van specifieke berichten is beschikbaar voor $5-$15 per bericht.

Probeer Triberr

6. Facebook-advertenties

Facebook Ads zijn u waarschijnlijk niet vreemd - het is soms moeilijk om eraan te ontsnappen! Maar hier komt de kracht ervan om de hoek kijken. Met naar schatting 2,7 miljard mensen die het platform gebruiken, kunt u een enorm publiek bereiken.

Met Facebook Ads kun je allerlei campagnes plannen, van het boosten van een blogpost of Facebook-pagina tot re-targeting voor je website. Met het Audience Network kun je ook mensen buiten het Facebook-platform bereiken.

En laten we niet vergeten dat je ook op Instagram kunt adverteren via het Facebook Ads platform. Dus je campagnes kunnen daar ook influencers bereiken.

Het opbouwen van een campagne op Facebook kan enige tijd in beslag nemen. De interface is niet de meest gebruiksvriendelijke en het vergt een steile leercurve om elke optie te begrijpen. Maar voor eenvoudige advertenties en promoties is het vrij eenvoudig.

Prijzen:

De prijzen van Facebook-advertenties variëren op basis van uw budget en promotiedetails. Toch kunnen een paar dollar genoeg zijn om te beginnen met iets basaals.

Wees alleen voorzichtig omdat Facebook de neiging heeft een standaard campagnebudget in te stellen dat vrij hoog is als je net begint, dus zorg ervoor dat je een levenslang budget instelt dat betaalbaar is. En idealiter heb je een verkooptrechter op zijn plaats om ervoor te zorgen dat je je investering terugverdient.

Probeer Facebook Ads

7. Outbrain

Outbrain is een advertentieplatform dat u helpt inhoud te delen met sites van hoge kwaliteit.

Advertenties kunnen in enkele minuten worden aangemaakt met een eenvoudig proces van 4 stappen. En het werkt met bijna elk type inhoud, van landingspagina's tot blogberichten en recensies van derden.

Na lancering verschijnen uw advertenties tussen een raster van gepromote inhoud op websites van uitgevers. Dit maakt het voor lezers gemakkelijk om gerelateerd leesmateriaal te ontdekken. En het mooie is dat u zich kunt richten op specifieke demografische groepen, zodat uw advertenties alleen worden verspreid op relevante sites.

Prijzen:

Outbrain werkt met een kosten-per-klik (CPC) model, zoals Facebook. Je betaalt voor het aantal kliks dat elke campagne ontvangt op basis van de CPC die je hebt ingesteld.

Probeer Outbrain

8. Taboola

Net als Outbrain beveelt Taboola het publiek in-feed inhoud aan van duizenden hoogwaardige uitgevers. Met zijn platform voor inhoudaanbevelingen kunt u verkeer naar uw blogberichten leiden en de statistieken voor sociaal delen en backlinks verbeteren.

Taboola richt zich sterk op video's omdat die de meest gevraagde vormen van content zijn. Maar dat mag bloggers niet afschrikken. Statische content doet het net zo goed en bereikt miljoenen geïnteresseerden.

Prijzen:

Bij Taboola betaalt u voor campagnes op basis van Cost-Per-Click.

Probeer Taboola

9. Quora advertenties

Mensen bezoeken Quora dagelijks om antwoorden te zoeken op hun meest prangende vragen. Adverteren bij Quora kan dus een betere manier zijn om je publiek te bereiken dan simpelweg een link plaatsen in een antwoord.

Adverteren op Quora helpt je aangepaste doelgroepen te bereiken op basis van je eigen Quora-gegevens. Het helpt je ook inhoud te leveren op het juiste moment en in de juiste context.

Het aanmaken van een advertentie kost slechts enkele minuten. En met gedetailleerde prestatieanalyses heb je alles wat je nodig hebt om effectief te promoten.

Prijzen:

Op Quora advertenties Er zijn drie manieren om te bieden voor uw advertenties (hoe uw advertenties worden geprijsd).

 • CPC bieden
 • CPM bieden
 • Conversie-geoptimaliseerd bieden
Probeer Quora-advertenties

10. Medium

Medium is een publicatieplatform dat ook goed kan werken voor het herpubliceren van inhoud. Met meer dan 60 miljoen maandelijkse lezers is het een geweldige manier om een nieuw en inzichtelijk publiek te bereiken.

Er is een categorie voor bijna elk type inhoud op Medium. Met de uitgebreide taggingfuncties en handige lezersstatistieken heb je een geweldig overzicht van hoe berichten presteren.

Bovendien kunt u teruglinken naar uw oorspronkelijke blogbericht, en lezers naar uw website leiden.

Prijzen:

Het is gratis om inhoud te publiceren en u kunt zich inschrijven voor hun partnerprogramma om geld te verdienen, maar dat beperkt wie uw inhoud kan lezen.

Probeer Medium

11. Zest.is

Zest is een content promotie tool gericht op mensen met een sterke interesse in marketing. Het cureert kwalitatieve marketing content die toegankelijk is om te lezen via zijn website of Chrome extensie.

Iedereen kan zijn inhoud gratis op Zest publiceren. Maar het goedkeuringsproces kan enige tijd duren.

Elk ingediend bericht moet de kwaliteitscontrole van Zest doorstaan. Alles wat geen verband houdt met marketing wordt niet toegelaten op het platform.

Zodra je berichten zijn goedgekeurd, krijg je toegang tot de Zest content boost. Hierdoor krijg je meer exposure van Zest's elite leden wat resulteert in meer clicks.

Prijzen:

Zest is gratis te gebruiken, maar u kunt ervoor kiezen om uw inhoud een boost te geven. De prijzen daarvoor zijn beschikbaar op aanvraag.

Probeer Zest

12. Virale inhoud Bee

Viral Content Bee is een platform dat helpt met gratis sociale aandelen van echte beïnvloeders. Door inhoud van hoge kwaliteit te promoten en authentiek te delen, helpt het bij het opbouwen van geloofwaardigheid en merkbekendheid.

Promotie is gratis op alle grote social media sites. En het is gebaseerd op het wederzijds delen van andermans inhoud op een vergelijkbare manier als Triberr werkt.

Probeer Viral Content Bee

13. BlogEngage.com

BlogEngage is een gemeenschap van bloggers, waar gebruikers hun berichten indienen voor meer exposure en verkeer.

Ingezonden artikelen gaan naar de pagina Upcoming, waar gebruikers van de gemeenschap kunnen stemmen op de beste inhoud. Als artikelen een goed aantal stemmen behalen, wordt het gepubliceerd op de BlogEngage homepage voor iedereen toegankelijk.

Met een breed scala aan categorieën is er voor elke niche en lezer wat wils. Dit maakt het een nuttig gratis platform om aan je arsenaal toe te voegen.

Probeer BlogEngage

14. Flipboard

Flipboard begon als een feed reader in tijdschriftstijl, maar ontwikkelde zich na verloop van tijd tot een van de topkeuzes voor het ontdekken van content op verschillende apparaten.

Zie ook: 8 strategieën voor het genereren van verkeer van 's werelds beste sociale media-accounts

Het helpt met content promotie in de vorm van Flipboard Magazines. Dit zijn verzamelingen van artikelen gecureerd in een tijdschrift. Door uw eigen content in de mix op te nemen, is het een goed recept om meer mensen te helpen uw blog posts te vinden.

Geef uw tijdschriften een beetje extra hulp door ze te delen op het web. Of u kunt ze insluiten op uw blog zodat iedereen ze kan zien.

Probeer Flipboard

15. Slideshare

Powered by LinkedIn, Slideshare is een effectieve manier om uw kennis te delen. U kunt dit doen met behulp van diavoorstellingen, presentaties, documenten, infographics en meer.

Door blogberichten op te delen in dia's en die toe te voegen aan het platform, of ze te uploaden in documentvorm, kunt u een nieuw en professioneel publiek bereiken.

Presentaties gemaakt op het platform kunnen worden gedeeld op de meeste sociale netwerken. U kunt ze zelfs insluiten met behulp van een iframe of WordPress-code. Wilt u ze delen via e-mail? Kopieer en plak dan de meegeleverde link.

Terwijl Slideshare vroeger een premium model had tegen betaling, is het nu voor iedereen gratis te gebruiken.

Probeer Slideshare

16. Paper.li

Paper.li is een gratis manier om geweldige inhoud op het web te verzamelen en te delen. Door gebruik te maken van machine learning en sociale signalen, vindt het relevante inhoud en verspreidt het automatisch waar jij dat wilt.

De gratis versie is vooral voor persoonlijk gebruik als een manier om je interesses te volgen en te delen. Maar het pro-plan dat slechts $12,99 per maand kost heeft meer krachtige functies waaronder:

 • Aangepaste oproep tot actie overlays
 • Meer opties voor sociaal delen
 • Volledige aanpassingsmogelijkheden
 • E-mail distributie via paper.li
 • Voeg curatieve inhoud toe aan uw website
 • Verwijdering van reclame
Probeer Paper.li

Wat is een platform voor inhoudspromotie?

platforms voor inhoudpromotie zijn ontworpen om het promoten van inhoud gemakkelijker en sneller te maken. Veel platforms automatiseren het proces, wat betekent dat u gewoon dingen instelt en de tools hun werk laat doen.

Deze platforms kunnen een breder publiek bereiken dan u alleen kunt. En een groter publiek betekent dat meer mensen uw werk zien. Meer mensen bereiken maakt de weg vrij voor hen om uw blog te ontdekken. En als ze het leuk vinden wat ze zien, komen ze misschien wel terug voor meer.

Andere zullen gericht zijn op het vergemakkelijken van bepaalde aspecten van het proces van inhoudelijke promotie - zodat u meer tijd hebt om te besteden aan wat belangrijk is.

Laatste gedachten

Een sterke focus op inhoudpromotie is van cruciaal belang voor elke succesvolle inhoudstrategie. Zonder promotie zullen uw berichten onopgemerkt blijven door degenen die op zoek zijn naar antwoorden, die u misschien hebt liggen wachten om ontdekt te worden.

Door enkele van de bovenstaande platforms te gebruiken, kunt u niet alleen meer ogen op uw inhoud krijgen, maar ook uw publiek laten groeien en uitbreiden. Dit helpt u uiteindelijk om een autoriteit in uw niche te worden, waardoor uw blog de 'go-to'-blog wordt voor verschillende oplossingen.

Dus in plaats van achterover te leunen en te hopen op het beste, begin je je hart te luchten. Je blog zal je er dankbaar voor zijn.

Hebt u meer hulp nodig bij het promoten van inhoud? Bekijk dan zeker onze gedetailleerde gids over hoe u uw blog kunt promoten.

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.