7 Beste Later-alternatieven voor 2023 (Vergelijking)

 7 Beste Later-alternatieven voor 2023 (Vergelijking)

Patrick Harvey

Wat is het beste Later-alternatief om uw sociale mediacampagnes aan te drijven?

Later is een populaire social media tool, maar het is niet voor iedereen geschikt.

In dit bericht vergelijken we de beste Later-alternatieven, zodat u zeker weet dat u de juiste tool kiest om uw sociale-mediamarketinginspanningen te sturen.

Klaar? Laten we beginnen:

De beste alternatieven voor Later - TL;DR

We geven je zo meteen een volledig overzicht van de beste Later-alternatieven, maar als je daar geen tijd voor hebt, volgt hier een kort overzicht van wat je moet weten over onze top 3 aanbevelingen:

  Lees verder voor meer details over deze tools en andere geweldige Later-alternatieven.

  #1 - Pallyy

  Pallyy is een krachtige alles-in-één social media management tool die vrijwel alles biedt wat Later te bieden heeft - en meer!

  Je kunt Pallyy gebruiken om inhoud te plannen op al je favoriete sociale platforms, maar net als Later is het vooral handig als het gaat om Instagram.

  Het deelt veel van dezelfde Instagram marketingfuncties, waaronder auto-publishing voor Carrousel posts, Stories, Reels en feed posts; een geïntegreerde bio link tool, een Explorefeature voor content discovery, en krachtige analytics en rapportage.

  En dat is niet alles. Met Pallyy krijg je ook toegang tot een heleboel andere geavanceerde functies.

  De Visual Planner is bijvoorbeeld een handige tool waarmee je je Instagram feed kunt plannen in een drag & drop grid editor.

  U kunt de ingebouwde Canva-editor gebruiken om opvallende afbeeldingen te maken voor uw berichten op sociale media. Vervolgens toont de functie Best Time To Post u de ideale tijden om uw kiekjes te delen voor maximale betrokkenheid.

  Als je niet wilt dat hashtags je bijschriften vervuilen, kun je de functie Eerste commentaar gebruiken om ze automatisch aan de opmerkingen toe te voegen en je bijschriften schoon te houden.

  Er is ook een krachtige sociale inbox die u kunt gebruiken om met uw fans in contact te komen.

  En ondanks de krachtige functies is Pallyy super betaalbaar, met een royaal gratis plan en een redelijk geprijsd premium plan.

  Dankzij de indrukwekkende functies is het volgens mij het beste Later-alternatief op de markt.

  Prijzen:

  Pallyy biedt twee plannen: Gratis en Premium.

  Het gratis plan bevat de kernfuncties en de feedplanner en kost je geen cent. Je bent echter beperkt tot 1 sociale set en 15 geplande posts per maand.

  Upgraden naar Premium kost je $15 per maand, per sociale set. Hiermee verwijder je echter de limiet, zodat je een onbeperkt aantal berichten per maand kunt plannen en geavanceerde functies kunt ontgrendelen, zoals bulkplanning, biolink-tool, etc. Je kunt je ook aanmelden voor een gratis 14-daagse proefversie van Pallyy Premium.

  Probeer Pallyy gratis

  Lees meer in onze Pallyy review.

  #2 - Iconosquare

  Iconosquare Het deelt veel belangrijke functies met Later, maar onderscheidt zich door zijn diepgaande sociale analyses.

  Net als Later komt Iconosquare met een krachtige planningstool om u tijd te besparen. U kunt vooraf berichten plannen om te delen op platforms als Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn en uw campagnes op de automatische piloot laten lopen.

  De functie Best Time to Post helpt om ervoor te zorgen dat je berichten de juiste mensen op het juiste moment bereiken. Je kunt berichten taggen met geolocaties of gebruikerstags, en de First Comment Scheduler gebruiken om je hashtags buiten je bijschrift toe te voegen.

  Maar wat Iconosquare bijzonder maakt, zijn de functies voor social media-analyse. Het is een van de beste platforms op de markt als het gaat om analyse en rapportage, en biedt u alle gegevens die u nodig hebt om inzichtelijke beslissingen te nemen.

  Uw Iconosquare-dashboard is volledig aanpasbaar, zodat u de belangrijkste statistieken die voor u van belang zijn in één oogopslag kunt bekijken. Als u dieper wilt graven, kunt u rapporten plannen die u alles vertellen wat u moet weten.

  Iconosquare biedt ook inzichtelijke benchmarks voor meer dan 100 sectoren. U kunt dus uw eigen campagneprestaties vergelijken met die van uw concurrenten en zien hoe uw volgersgroei, betrokkenheid, bereik, enz. zich verhoudt tot het gemiddelde in uw specifieke sector.

  Prijzen:

  U kunt kiezen uit drie betaalde Iconosquare-plannen: Pro, Advanced en Enterprise.

  Het Pro plan is geschikt voor kleine bedrijven en social media marketeers en begint vanaf $49/maand (jaarlijks gefactureerd). Het Advanced plan is meer geschikt voor marketing teams met meer dan 2 leden en begint vanaf $79/maand.

  Het Enterprise-plan is het beste voor agentschappen en grotere teams, maar u moet contact opnemen met Iconosquare voor een offerte.

  U kunt beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen.

  Probeer Iconosquare gratis uit

  Lees meer in onze Iconosquare review.

  #3 - Agorapulse

  Agorapulse is het beste Later alternatief voor social media managers en teams die op zoek zijn naar een alles-in-één social media management tool.

  Het biedt niet alleen social media planning, maar ook een heleboel andere krachtige functies om u te helpen uw social media marketing activiteiten te beheren, waaronder publicatie, monitoring, rapportage en communicatie tools.

  Met de verenigde sociale inbox kunnen marketingteams & solopreneurs al hun interacties met klanten op meerdere platforms beheren vanaf slechts één dashboard. U hoeft niet meer handmatig tussen sociale accounts te schakelen - u kunt al uw berichten, beoordelingen en opmerkingen vanaf één plek bekijken.

  Zie ook: 19 Top YouTube-kanaalideeën voor 2023 (+ voorbeelden)

  En om je inbox netjes te houden, kun je de functie 'Inbox Assistant' gebruiken. Als je die eenmaal hebt ingesteld, kan hij vragen detecteren en vervolgens berichten labelen en aan het juiste teamlid toewijzen.

  U kunt ook de social listening tool van Agorapulse gebruiken om gesprekken over uw merk (en dat van uw concurrent) op sociale kanalen bij te houden. Agorapulse pikt automatisch merkvermeldingen op en verzamelt contextuele inzichten om het merksentiment te meten.

  Alle bovengenoemde redelijke prijsplannen en fantastische ondersteuning maken Agorapulse tot een van de beste SMM-tools op de markt voor teams, bureaus en social media managers.

  Prijzen:

  Betaalde plannen beginnen bij €59/maand/gebruiker. Jaarlijkse kortingen beschikbaar.

  Begin met hun gratis plan, of meld je aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

  Probeer Agorapulse gratis uit

  Lees meer in onze Agorapulse review.

  #4 - SocialBee

  SocialBee is naar onze mening de beste social media scheduling tool overall en een geweldige keuze als je je richt op meerdere social media kanalen.

  De inhoudskalender is een van de beste die we hebben gezien, en geavanceerde functies zoals berichtvariaties, categoriegebaseerde planning en geautomatiseerde goedkeuringsworkflows tillen het naar een hoger niveau.

  U kunt de functies voor het recyclen van inhoud gebruiken om inhoud die bijzonder goed presteert automatisch opnieuw op te roepen en er nog meer betrokkenheid uit te halen, zonder dat u deze telkens opnieuw hoeft te plannen. Als u de inhoud fris wilt houden, kunt u deze ook enigszins aanpassen door een postvariant te maken.

  En dat is niet de enige tijdbesparende functie die SocialBee te bieden heeft. Stel dat je een post maakt voor Instagram en deze ook wilt delen op Pinterest en Facebook. In plaats van handmatig een geheel nieuwe post te maken en in te plannen voor elk netwerk, kun je de Instagram-post snel aanpassen in de SocialBee-editor zodat deze past bij de best practices voor elk ander netwerk.

  Andere functies die we leuk vinden aan SocialBee zijn onder andere:

  • Post expiratie - Stel automatisch tijdgevoelige berichten in die op een bepaalde datum/tijd of na het bereiken van een bepaald aantal engagementen vervallen.
  • Aangepaste korte URL's - het bijhouden van linkklikken met uw eigen aangepaste korte URL's.
  • Functies voor samenwerking -Workspaces, gebruikersrollen, interne postinhoud en goedkeuring van inhoud zijn slechts enkele van de samenwerkingsfuncties die SocialBee te bieden heeft.

  En nog veel meer!

  Prijzen:

  SocialBee plannen beginnen vanaf $19/maand.

  Er zijn verschillende plannen beschikbaar voor zowel agentschappen als individuele gebruikers, afhankelijk van de grootte van uw team en de functies die u nodig hebt. Een gratis proefperiode van 14 dagen is beschikbaar.

  Probeer SocialBee gratis uit

  Lees meer in onze SocialBee review.

  #5 - Sendible

  Verzendbaar is een ander geweldig Later-alternatief dat alles heeft wat een bedrijf nodig heeft om zijn sociale media-inspanningen effectief te beheren. Deze alles-in-één tool heeft een reeks nuttige functies zoals een sociale-mediaplanner, een gecentraliseerde sociale inbox en zelfs een krachtige tool voor sociaal luisteren.

  Als het gaat om planning, kunnen gebruikers met Sendible vooruit plannen en berichten publiceren op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google My Business. De visuele contentkalender kan worden gebruikt om berichten individueel of in bulk te plannen, en je kunt contentwachtrijen aanmaken om de content consistent op je sociale accounts te houden.

  Met de Priority Inbox kunt u op de hoogte blijven van uw sociale media-interacties, en u kunt ook de samenwerkingstools gebruiken om naadloze campagnes te maken met de hulp van uw hele team en klanten. Dit maakt het ook een geweldige optie voor merken met meerdere locaties die willen samenwerken aan campagnes.

  Andere tools die Sendible aanbiedt zijn nuttige analysefuncties om u te helpen belangrijke inzichten over uw campagne te verkrijgen, evenals een krachtige luistertool voor het monitoren van merkprestaties. Met de luistertool kunt u merkvermeldingen monitoren, trefwoordalerts instellen en zelfs inzicht krijgen in de campagnes van uw concurrenten.

  Sendible heeft een reeks betaalbare tariefplannen die geschikt zijn voor bedrijven van verschillende grootte, waardoor het een goede keuze is voor zowel grote bedrijven als particulieren.

  Prijzen:

  Prijzen beginnen vanaf $29/maand voor het Creator plan dat 1 gebruiker en 6 sociale profielen omvat. Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

  Probeer Sendible gratis uit

  Lees meer in onze Sendible review.

  #6 - PromoRepublic

  PromoRepublic Met PromoRepublic kunt u berichten plannen voor populaire platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

  De tool wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan sjablonen, waardoor het gemakkelijk is om in een oogwenk socialemediaberichten te maken. Er zijn meer dan 50.000 sjablonen om uit te kiezen, en het is super eenvoudig om ze aan te passen en ze je eigen te maken.

  U kunt ook de curated content tool gebruiken om inspiratie op te doen voor posts, afbeeldingen en gifs die relevant zijn voor uw branche. Het heeft ook een reeks automatiseringsfuncties die u kunnen helpen bij het effectief beheren van uw content distributie workflows, zelfs wanneer u druk bent met andere taken. PromoRepublic zal zelfs het beste moment voorstellen om uw posts te publiceren op basis van inzichten uit de branche.

  Naast het plannen en creëren van inhoud, kan PromoRepublic ook worden gebruikt om uw campagnes te analyseren en te optimaliseren. U kunt de belangrijkste statistieken volgen en inzichten verkrijgen met behulp van het analytics dashboard, en gedetailleerde rapporten maken in slechts een paar klikken.

  Prijzen:

  Het Small Business-plan begint vanaf 49 dollar per maand. PromoRepublic biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

  Probeer PromoRepublic gratis uit

  Lees meer in onze PromoRepublic review.

  #7 -Sprout Social

  Sprout Social Sprout Social is een alles-in-één social media tool die perfect is voor grote bedrijven. Net als Later kan Sprout Social je helpen om je content in te plannen op Instagram, maar ook op Facebook, LinkedIn, Pinterest en Twitter.

  Sprout Social wordt geleverd met een intuïtieve kalender voor visuele inhoud, waardoor plannen en plannen voor visuele sites zoals Instagram en Pinterest een fluitje van een cent wordt. Het heeft ook een multimediabibliotheek die kan worden gebruikt om afbeeldingen voor uw berichten te selecteren en inspiratie op te doen voor komende campagnes.

  Naast het plannen heeft Sprout Social ook een super handige unified inbox, waarmee je eenvoudig al je sociale interacties op één plek kunt beheren.

  Voor grote teams is de unified inbox perfect, omdat het betekent dat al uw berichten in dezelfde inbox staan, waardoor de kans kleiner wordt dat belangrijke interacties worden gemist. U kunt zelfs specifieke gesprekken toewijzen aan de teamleden die het meest geschikt zijn om elke vraag te behandelen.

  Als het gaat om analyse en rapportage, schittert Sprout Social echt. Niet alleen kunt u belangrijke statistieken analyseren en rapporten maken in slechts een paar klikken, maar u kunt ook gebruik maken van de innovatieve luisterfunctie.

  Deze functie kan u helpen om precies bij te houden wat mensen online over uw branche en merk zeggen. U kunt het gebruiken om inzicht te krijgen in concurrenten en om relevant te blijven voor uw social media-volgers.

  Over het geheel genomen is het een uiterst nuttige tool met tal van geweldige functies voor het beheer van sociale media op schaal.

  Prijzen:

  Plannen beginnen vanaf 249 dollar/gebruiker/maand voor het standaardplan, dat tot 5 sociale profielen omvat. Sprout Social biedt ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

  Probeer Sprout Social gratis uit

  Lees meer in onze Sprout Social review.

  Zie ook: Waarom een schrijfstijl belangrijk is voor je blog - en hoe je de jouwe kunt verbeteren

  Het beste Later-alternatief voor uw bedrijf kiezen

  Zoals je ziet, zijn er genoeg social media planning en management tools die net zo goed zijn als Later (zo niet beter). Het moeilijke deel is het kiezen van het juiste Later alternatief voor jouw bedrijf.

  Alle bovenstaande opties zijn geweldig, maar als u niet zeker weet welke u moet kiezen, raden wij u het volgende aan:

  • Kies Pallyy als je het beste alternatief zoekt voor Later en is geweldig voor het plannen van visuele inhoud. Maar vergeet niet dat je ook toegang krijgt tot een sociale inbox, analytics, bio link tool, en meer. Er is ook een gratis plan!
  • Probeer Agorapulse Als u een alles-in-één tool voor het beheer van sociale media wilt, biedt het meer functies dan veel van de andere opties op deze lijst, waaronder een uniforme sociale inbox en een tool voor sociaal luisteren. Er is ook een gratis plan beschikbaar.
  • Kijk maar. SocialBee Het is geweldig voor alle sociale platforms en wordt geleverd met krachtige functies voor het recyclen van inhoud en tijdbesparing.

  En onthoud: de meeste tools op deze lijst zijn gratis te testen, dus als u er geen kunt kiezen, probeer ze dan allemaal uit en kijk welke u het beste bevalt!

  Verwante lectuur:

  • De beste beheersoftware voor sociale media vergeleken.

  Patrick Harvey

  Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.