17 Beste website-ideeën voor beginners in 2023 (+ voorbeelden)

 17 Beste website-ideeën voor beginners in 2023 (+ voorbeelden)

Patrick Harvey

Bent u van plan dit jaar een website te lanceren? Hier zijn de beste website-ideeën voor beginners.

Duizenden ondernemers verdienen een aanzienlijk inkomen met hun website, en u zou een van hen kunnen zijn.

Het is gemakkelijker dan u denkt om te beginnen. U hoeft geen ervaren webontwikkelaar te zijn of een hoop geld te investeren. Dankzij moderne websitebouwers, CMS-oplossingen en e-commerce platforms, iedereen kan een professionele website bouwen in minder dan een uur.

Het moeilijke deel is het bedenken van een idee.

Daarom delen we in dit bericht 17 van de beste website-ideeën voor beginners, samen met enkele praktijkvoorbeelden.

We hebben een mix opgenomen van beproefde websiteniches die altijd winstgevend zijn, en een aantal unieke, onderbelichte ideeën die u misschien nog niet had overwogen. En we hebben er ook wat tips bijgedaan om u op weg te helpen.

Klaar? Laten we erin springen!

1. Niche blog

Blogs zijn content-gedreven websites waarop u regelmatig nuttige en informatieve artikelen publiceert over onderwerpen die verband houden met uw gekozen niche (bv. marketing, voeding, lifestyle, fitness, huisdier, modeblog, enz.)

Ze zijn een van de meest eenvoudige soorten websites die je kunt maken, en zijn super eenvoudig te beheren, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor beginners. En ze kunnen ook ongelooflijk winstgevend zijn als je ze goed aanpakt.

Het idee is om regelmatig blogberichten te schrijven en te publiceren die SEO-geoptimaliseerd zijn rond een trefwoord waarop uw doelgroep zoekt. U streeft ernaar om deze berichten op de eerste pagina van Google te krijgen voor een aantal populaire zoektermen, en zo organisch verkeer naar uw website te leiden.

Vervolgens kunt u dat websiteverkeer te gelde maken om online geld te gaan verdienen met uw blog. Er zijn veel manieren om geld te verdienen, maar een van de beste is u aan te melden voor een affiliate programma en commissies te verdienen door die affiliate aanbiedingen aan uw lezers te promoten.

Professionele bloggers verdienen 42% van hun inkomen via affiliate marketing zoals deze, maar u kunt ook geld verdienen via advertentieplaatsingen, gesponsorde berichten, enz.

Voorbeeld

Je kijkt nu naar een voorbeeld van een niche blog website!

Blogging Wizard is een blog over bloggen (uiteraard), marketing en het opbouwen van je online business.

We krijgen elke maand duizenden bezoeken, en ons lezerspubliek bestaat voornamelijk uit beginnende bloggers, SEO's en ondernemers.

Als u wilt leren hoe u uw eigen persoonlijke blogwebsite kunt maken, kunt u beginnen met het lezen van onze stap-voor-stap handleiding.

En als u van uw blog een succes wilt maken en wilt leren hoe u een hoop verkeer kunt genereren, dan zult u onze gids over hoe u uw blog kunt promoten willen bekijken.

2. E-commerce winkel

E-commercewinkels zijn websites waarop u producten verkoopt. Vorig jaar werd wereldwijd een omzet van bijna 5 miljard dollar verwacht, dus nu is het perfecte moment om uw eigen winkel te creëren en uw deel van de taart op te eisen.

U kunt elk type product verkopen via uw e-commerce website: huishoudelijke artikelen, kleding, accessoires... noem maar op.

Misschien heb je een fotografie website en wil je je Kunst verkopen, of een muziek website productie website die muziek beats wil gaan verkopen, of project templates?

Zie ook: 27 Laatste Facebook Messenger-statistieken (editie 2023)

Als u niet het gedoe wilt van voorraadbeheer en verzending, kunt u gewoon digitale producten verkopen zoals ebooks, sjablonen, audiobestanden, enz.

Met een e-commerce platform als Sellfy kunt u in enkele minuten uw online winkel bouwen. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden, uw producten toevoegen en het uiterlijk van uw winkel aanpassen. Sluit vervolgens een betalingsverwerker als Stripe of PayPal aan en u bent klaar om te gaan verkopen.

Het wordt geleverd met alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw bedrijf te beheren, inclusief marketingfuncties die u kunnen helpen de verkoop te stimuleren. En het is speciaal gebouwd voor ontwerpers, dus het is super eenvoudig te gebruiken, zelfs als u een complete beginner bent.

Voorbeeld

Hier is een voorbeeld van een succesvolle Sellfy-winkel die digitale downloads verkoopt.

Headfonts verkoopt downloadbare lettertypebestanden en licenties aan merken en ontwerpers. Het mooie van dit bedrijfsmodel is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het opraken van de voorraad, en er zijn geen productiekosten.

Je hoeft het lettertype maar één keer te maken en je kunt het zoveel typen verkopen als je wilt.

3. Print-on-demand site

Print-on-demand is een specifiek type e-commerce winkel. In plaats van gewone inventaris of digitale bestanden te verkopen via uw website, verkoopt u op maat gemaakte koopwaar, bedrukt met uw eigen ontwerpen/kunstwerk. Denk aan bedrukte tees, mokken, tote bags; dat soort dingen.

Maar dit is het leuke: uw leverancier zorgt voor de afhandeling en verzendt de producten rechtstreeks naar de klant, on-demand, als de bestellingen binnenkomen.

Dat betekent dat u vooraf geen voorraad hoeft te kopen of aan te houden, dus er is heel weinig initiële investering nodig om van start te gaan. En het vereenvoudigt uw activiteiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afhandeling, zodat u zich kunt richten op het stimuleren van de verkoop.

Om een print-on-demand website op te zetten, moet u meestal uw online winkelpui bouwen met een e-commerce platform en deze vervolgens integreren met een print-on-demand fulfillment provider zoals Printify.

Maar er is een veel eenvoudigere manier, je kunt je gewoon aanmelden bij Sellfy.

Sellfy is het enige e-commerce platform dat we hebben gezien dat native print-on-demand fulfillment diensten aanbiedt. U kunt zich dus gewoon aanmelden, een website maken, de producten die u wilt verkopen kiezen uit de catalogus van Sellfy, uw ontwerpen uploaden, ze vervolgens importeren in uw productcatalogus en beginnen met verkopen.

Wanneer u een verkoop doet, zal Sellfy de bestelling voor u uitvoeren en u later factureren voor de basiskosten van het product en de uitvoering. U bepaalt uw eigen verkoopprijzen, zodat u de winstmarges onder controle hebt.

Voorbeeld

Classic Dad is een voorbeeld van een print-on-demand winkel die zijn gekozen niche goed heeft benut.

Ze hebben hun eigen plaats in de markt veroverd door aangepaste t-shirts te verkopen met hilarisch accurate 'Dadisms'. Ze weten precies wie hun doelgroep is en hebben moeiteloos eenvoudige producten gemaakt die hen zeker zullen aanspreken.

4. Dropshipping winkel

Dropshipping winkels zijn online winkels die een soortgelijke vervullingsmethode gebruiken als print-on-demand. In beide gevallen verkoopt u producten tegen de detailhandelsprijs, stuurt u de bestelling door naar een leverancier en betaalt u hem de groothandelsprijs, en laat u hem de bestelling voor u naar de klant verzenden.

Maar met dropshipping verkoopt u in plaats van koopwaar bedrukt met uw ontwerpen, gewone producten.

Het voordeel van het starten van een dropshipping winkel is dat het een low-cost business venture is die weinig kost om te starten omdat je geen voorraad hoeft aan te houden. Het nadeel is dat de winstmarges meestal lager zijn dan bij reguliere e-commerce winkels.

U kunt een van deze dropshipping providers gebruiken om uw eigen dropshipping website te beginnen en producten/leveranciers te vinden. Wij raden Spocket aan.

Voorbeeld

Meowingtons is een voorbeeld van een succesvolle dropshipping winkel gericht op de huisdieren (specifiek, kat) markt.

Het verkoopt een mix van print-on-demand merch en dropshipped producten zoals kattenspeelgoed en zitstokken. Ze hebben echt hun website ontwerp - de branding is on-point. En ze hebben zelfs hun eigen website blog, die ongetwijfeld helpt om organisch verkeer naar hun winkel te leiden, zodat ze meer kunnen verkopen.

5. Multi-vendor marktplaats

In plaats van uw eigen producten te verkopen, kunt u uw eigen online marktplaats creëren en andere detailhandelaren producten laten verkopen via uw website, waarna u een deel van de winst krijgt.

Dat is precies wat websites als Amazon en Etsy doen, en kijk eens hoe succesvol ze zijn.

De marktplaats Amazon is de grootste e-commercesite ter wereld en genereert een jaarlijkse omzet van meer dan 400 miljard dollar.

Om je eigen marktplaats te beginnen, moet je een multi-vendor ecommerce platform gebruiken zoals Shuup of CS-Cart. Je kunt ook een gewoon ecommerce platform gebruiken en dat integreren met een multi-vendor management plugin.

U kunt bijvoorbeeld uw winkel bouwen op BigCommerce en vervolgens de Webkul app gebruiken om er een multi-vendor marktplaats van te maken.

Voorbeeld

Yumbles is een multi-vendor marktplaats gebouwd op CS-Cart. Het verbindt indie voedsel en drank makers in het Verenigd Koninkrijk met klanten.

Het is super succesvol en heeft tot op heden meer dan 1.200 handelaren en 7.000 producten.

6. Online cursus website

Bent u een expert in een bepaald onderwerp? Hebt u vaardigheden die anderen zouden willen leren? Zo ja, waarom begint u dan niet uw eigen eLearning website en begint u met de verkoop van online cursussen?

Het maken van een online cursuswebsite is eenvoudig dankzij platforms als Thinkific.

U kunt deze platforms voor online cursussen gebruiken om uw website en landingspagina's te maken, uw cursusprogramma op te bouwen (lessen, modules, enz.), uw cursisten te beheren en toegang te verkopen via eenmalige betalingen of abonnementen.

Er zijn veel verschillende soorten online cursussen die je kunt verkopen.

U zou bijvoorbeeld druppelcursussen kunnen verkopen, waarbij inhoud op vaste tijdstippen aan uw abonnees wordt geleverd (in plaats van hen meteen volledige toegang tot alles te geven).

Of misschien wilt u cohortcursussen aanbieden, waarbij al uw studenten tegelijkertijd leren. In dat geval is het de moeite waard een platform te kiezen waarmee u uw eigen gemeenschapsruimte kunt opzetten voor studenten om met hun medestudenten te communiceren en kennis te delen.

Met de beste platforms voor online cursussen kunt u allerlei soorten multimedia-inhoud aan uw lessen toevoegen. U kunt cursussen maken met alleen tekst of met video's. En misschien wilt u downloadbare leermiddelen zoals sjablonen, werkbladen en pdf-instructies aan uw lessen toevoegen.

Voorbeeld

VR Dev School is een cool voorbeeld van een online cursuswebsite gebouwd via het Teachable-platform.

De website biedt cursussen die mensen leren hoe ze virtual reality games en online ervaringen kunnen creëren voor opkomende technologieën zoals de Oculus Rift en Google Cardboard.

7. Lidmaatschap website

Lidmaatschap websites zijn sites waar mensen kunnen betalen voor abonnementen om toegang te krijgen tot exclusieve, alleen voor leden toegankelijke inhoud.

Bijvoorbeeld, uw lidmaatschap website zou een members-only forum ruimte waar uw abonnees kunnen interageren.

En je kunt dat combineren met andere voordelen, zoals exclusieve inhoud, livestream toegang, enz.

Om uw lidmaatschap website te bouwen, kunt u gebruik maken van een abonnement ecommerce platform zoals Podia. Of u kunt uw site bouwen op WordPress en dan een WordPress lidmaatschap plugin installeren.

Voorbeeld

Mythical Society is een lidmaatschap website gemaakt door populaire YouTubers Rhett & Link (van het kanaal Good Mythical Morning)

Fans van de show kunnen lid worden van Mythical Society om toegang te krijgen tot exclusieve video-inhoud en beelden van achter de schermen, evenals unieke merchandise en andere voordelen.

Het was een enorm succes voor de YouTubers en bood hen een lucratieve nieuwe manier om hun publiek buiten het YouTube-platform te gelde te maken.

8. Vacaturebank

Online vacaturebanken zijn websites die werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengen.

Ze zijn vrij eenvoudig te bouwen: je hebt alleen een manier nodig om werkgevers vacatures te laten plaatsen en een pagina om ze op te plaatsen.

En ze zijn ook gemakkelijk te gelde te maken. U kunt geld verdienen door verwijzingsvergoedingen of door gebruikers te laten betalen voor het plaatsen van vacatures. U kunt gebruikers bijvoorbeeld gratis vacatures laten plaatsen om wat tractie te krijgen, maar mensen laten betalen om die advertenties bovenaan de pagina te plaatsen voor maximale zichtbaarheid.

Voorbeeld

Problogger is een goed voorbeeld van een succesvolle online vacaturebank. Kijk maar eens op de vacaturepagina van hun website:

Zoals u kunt zien, worden er elke maand tientallen vacatures geplaatst. En aangezien de website bedrijven een behoorlijk bedrag in rekening brengt voor het plaatsen van een vacature, is het veilig om aan te nemen dat ze maandelijks duizenden dollars verdienen voor weinig moeite.

Een deel van het succes van Problogger is te danken aan het feit dat ze zich richtten op een zeer specifieke niche: Freelance schrijvers. Dit was een onderverzadigde markt, zodat ze snel een van de belangrijkste vacaturesites in deze sector konden worden.

9. Herziening website

Recensiewebsites zijn vergelijkbaar met blogs, maar in plaats van het plaatsen van how-to content, listicles en andere blogberichten, richten recensiewebsites zich uitsluitend op het plaatsen van productrecensies.

De meest succesvolle review websites richten zich op een specifieke niche. Je kunt bijvoorbeeld reviews schrijven over koptelefoons, gamestoelen, matrassen... zo'n beetje alles kan.

Reviewsites kunnen super lucratief zijn, om twee redenen:

Ten eerste, product reviews zijn altijd in-demand. Honderden nieuwe producten worden uitgebracht elke dag, en er zijn altijd mensen op zoek naar reviews van die producten-zo review websites hebben veel levensduur.

En ten tweede zijn ze heel gemakkelijk te gelde te maken. Wanneer u een product beoordeelt, kunt u een affiliate link toevoegen waarop lezers kunnen klikken om het product te kopen (of als het een slechte beoordeling krijgt, een beter product voorstellen waarvoor u een affiliate bent). Als uw lezers dan doorklikken en een aankoop doen, verdient u een commissie op de verkoop.

Voorbeeld

TechRadar is een van de meest bekende en succesvolle reviewsites die er zijn. Het richt zich uitsluitend op technische producten zoals computers, home entertainment, gadgets, enz.

TechRadar is zo succesvol dat het meer dan 70 miljoen lezers bereikt en de meest gezaghebbende website in de ruimte is geworden, met een domein autoriteit score van meer dan 90 (volgens Moz). En als gevolg daarvan domineert het de zoekresultaten voor tech product reviews.

10. Nieuws website

De meest succesvolle online nieuwswebsites krijgen een waanzinnige hoeveelheid websiteverkeer, dus waarom zou je niet je eigen website beginnen?

U kunt klein beginnen door u te richten op een specifieke nieuwsniche. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws over astronomie publiceren of nieuws over uw favoriete voetbalclub. Zodra uw lezerspubliek begint te groeien, kunt u overwegen uit te breiden.

Er zijn tal van manieren om geld te verdienen met uw nieuwswebsite. Een van de eenvoudigste manieren is om samen te werken met een advertentienetwerk en geld te verdienen op basis van het aantal bekeken en geklikte advertenties.

Voorbeeld

Search Engine Land is een goed voorbeeld van een kleine nieuwswebsite die ongelooflijk succesvol is.

Het is gericht op de SEO- en marketingniche en voorziet marketeers van het laatste zoeknieuws. Het publiceert bijvoorbeeld regelmatig artikelen waarin SEO's op de hoogte worden gebracht van algoritme-updates.

11. Op browser gebaseerd online-spel

Hier is nog een geweldig website-idee. Als je wat programmeerkennis hebt, kun je je eigen browsergebaseerde online spel maken en er geld mee verdienen.

Het hoeft niet iets super geavanceerds te zijn. Er zijn enkele heel eenvoudige websites met supersimpele spelletjes die miljoenen bezoekers krijgen en elke week duizenden dollars verdienen door hun gebruikers te gelde te maken.

Voorbeeld

Er zijn veel voorbeelden die we hier kunnen bekijken, maar Geoguessr is een van de beste.

Het idee achter het spel is heel eenvoudig: de website selecteert willekeurig een punt op Google Maps en 'dropt' je daar. Vervolgens moet je zo snel mogelijk uitzoeken waar ter wereld je bent gedropt, en punten scoren voor snelheid en nauwkeurigheid.

Het is niet echt heel geavanceerd. In de kern is het gewoon een eenvoudig script dat een willekeurig punt op Google Maps selecteert. Het kostte een groot ontwikkelteam dus geen maanden om het te maken. In feite werd het gemaakt door één man: Anton Wallén in 2013 - en het ging meteen viraal.

Het wordt gespeeld door enkele van de grootste gaming YouTubers en streamers en is een van de meest succesvolle browsergebaseerde games van het afgelopen decennium.

12. Online hulpmiddel

Ook hiervoor is een zekere programmeerkennis vereist, maar het kan super lucratief zijn als je het goed doet.

Als je een online tool kunt bouwen die mensen gebruiken, kun je tonnen verkeer genereren en een mooi passief inkomen verdienen.

Het kan bijvoorbeeld iets eenvoudigs zijn als een belastingcalculator of ROI-calculator. Het kan een hulpmiddel zijn dat woorden automatisch een hoofdletter geeft. Of zelfs een eenvoudige beeldbewerker die automatisch de achtergrond van een afbeelding verwijdert.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voorbeeld

Soovle is een online tool ontworpen om marketeers te helpen met keyword onderzoek. We hebben het opgenomen in onze roundup van de beste keyword onderzoek tools.

Het is een eenvoudig, leuk en gratis hulpmiddel dat automatisch zoeksuggesties ophaalt van zoekmachines als Google, Bing en YouTube.

13. Sociaal netwerk

Wat hebben Mark Zuckerberg, Jack Dorsey en Zhang Yiming gemeen? Ze hebben allemaal sociale media-websites opgezet en zijn daardoor nu miljardair.

Meer dan de helft van de wereldbevolking zit op sociale media en gemiddeld besteden gebruikers meer dan 2 uur per dag op hun favoriete sociale netwerken.

Als je je eigen sociale media website kunt beginnen die ook maar een fractie zo succesvol is als Facebook, Twitter, Instagram, etc., kun je snel multimiljonair worden.

Zie ook: De beste Selz-alternatieven vergeleken (2023)

Maar het starten van een succesvol sociaal netwerk is natuurlijk geen sinecure. Het is veel moeilijker dan het starten van een blog of een e-commerce winkel. Je hebt een goed idee nodig, wat programmeerkennis om het tot leven te brengen, en een solide marketingstrategie om gebruikers aan te trekken.

Voorbeeld

Untappd is een cool voorbeeld van een nieuw, niche sociaal netwerk dat zich richt op een kleiner publiek.

Gebruikers kunnen een profiel aanmaken en met hun vrienden delen wat ze drinken en waar ze drinken, en onderweg badges verdienen door nieuwe bieren en locaties te ontdekken.

14. Nieuwe website

Novelty websites zijn een categorie op zich. In principe zijn dit vreemde en wonderlijke websites die iets unieks doen.

Omdat ze zo vreemd zijn, genereren ze vaak veel publiciteit en hebben ze veel virale mogelijkheden. Dit kan veel websiteverkeer opleveren, dat u vervolgens te gelde kunt maken via advertenties en andere strategieën.

Het is gemakkelijker om met een voorbeeld te illustreren wat we precies bedoelen met "nieuwigheid website", dus laten we er een paar bekijken.

Voorbeeld

Pointer Pointer is een geweldig voorbeeld van een rare nieuwigheidwebsite. Probeer er eens op te klikken en beweeg je cursor over het scherm om te zien wat er gebeurt.

Waar je je cursor ook plaatst, de website genereert een willekeurige afbeelding van iemand die er rechtstreeks naar wijst. Het is verbijsterend en een beetje verontrustend, daarom is het meer dan eens viraal gegaan.

Eel Slap is een nog vreemdere humorwebsite die honderdduizenden likes op sociale media en miljoenen websitebezoeken heeft weten te genereren.

Het uitgangspunt is heerlijk eenvoudig. Je beweegt je cursor over het scherm om iemand met een paling te 'slaan'.

15. Recept website

Als u een getalenteerde kok bent, waarom creëert u dan niet uw eigen portfolio-website en deelt u uw culinaire creaties met de wereld?

Er zijn veel websites met recepten, maar er is nog ruimte voor meer.

Om de beste kans te maken om door het lawaai heen te breken en verkeer te krijgen, richt u zich op een specifieke niche, doet u zorgvuldig zoekwoordenonderzoek om te zien naar welke recepten mensen zoeken, en begint u daar.

Zodra je verkeer begint te krijgen, kun je dat te gelde maken door je eigen digitale kookboek uit te brengen en dat te promoten bij je publiek.

Voorbeeld

Pinch of Yum is een goed voorbeeld van een kook/recepten website die het goed doet.

Het is gemaakt door voormalig leraar en website-eigenaar Lindsay en krijgt elke maand duizenden bezoekers.

16. Website voor het leren van talen

Als u een getalenteerde polyglot bent, waarom deelt u uw tips en strategieën voor het leren van talen dan niet met andere leerders via uw website?

Je zou een online cursusbouwer kunnen gebruiken om een volwaardige taalcursus te maken, of gewoon regelmatig blogberichten publiceren met tips en trucs.

Om uw verkeer te gelde te maken, kunt u cursussen of leermiddelen verkopen, zoals taalflitskaarten en geheugensteuntjes.

Voorbeeld

Tofugu is een website voor het leren van talen, gericht op mensen die Japans willen leren.

Ze publiceren regelmatig berichten over Japanse onderwerpen om mensen te helpen die in Japan willen wonen of gewoon de taal willen spreken. Deze berichten omvatten alles van nieuwsberichten tot diepgaande grammaticagidsen, leerboekrecensies, interviews en meer.

17. Quiz site

Iedereen houdt van een quiz.

U kunt een quizmaker zoals Interact gebruiken om uw eigen persoonlijkheidsquizzen, trivia-quizzen en andere soorten interactieve inhoud te maken en ze vervolgens op uw website te hosten.

Het leuke hiervan is dat quizzen veel viraal potentieel hebben - ze verkopen zichzelf praktisch. Je hoeft gebruikers alleen maar de optie te geven om de resultaten te delen met hun vrienden om een hoop verwijzingsverkeer te genereren.

En u kunt ze te gelde maken door gebruikers te vragen zich in te schrijven op uw mailinglijst. Vervolgens kunt u uw mailinglijst te gelde maken via affiliate promoties, solo advertenties, enz.

In het geval van deze website-ideeën zou ik echter niet aanraden om uw website alleen over quizzen te laten gaan. Quizzen werken het best in combinatie met andere soorten inhoud. Ze zouden bijvoorbeeld een geweldige aanvulling zijn op een blog.

Voorbeeld

Harry Potter fansite Wizarding World heeft verschillende online quizzen die super populair zijn.

Gebruikers kunnen deelnemen aan de quizzen om hun Hogwarts House te ontdekken, hun kennis van de franchise te testen, en meer.

Laatste gedachten

Tot zover onze opsomming van de beste website-ideeën voor beginners in 2022.

Nog steeds niet zeker welk type bedrijfswebsite u moet bouwen? Dit is wat wij u aanraden:

  • Begin met een blog als u een complete beginner bent. Het is het meest eenvoudige type website dat u kunt maken, wat het een goede keuze maakt terwijl u nog de kneepjes van het vak leert. Bovendien, als u genoeg verkeer kunt genereren en effectief geld kunt verdienen, kunnen blogs zeer lucratief zijn.
  • Maak een e-commercewinkel als u al een productidee hebt. Met een platform als Sellfy kunt u in enkele minuten een winkel bouwen en digitale producten, fysieke voorraad of print-on-demand merch verkopen.
  • Maak een online cursuswebsite als je kennis hebt waar vraag naar is en je een gemakkelijke manier wilt om een terugkerende inkomstenstroom te verdienen. Je kunt je cursuswebsite opzetten met Thinkific en toegang tot je cursusinhoud verkopen tegen eenmalige kosten of abonnementsbetalingen.

Veel geluk!

Patrick Harvey

Patrick Harvey is een doorgewinterde schrijver en digitale marketeer met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft een enorme kennis van verschillende onderwerpen, zoals bloggen, sociale media, e-commerce en WordPress. Zijn passie voor schrijven en het helpen van mensen om online succesvol te zijn, heeft hem ertoe aangezet om inzichtelijke en boeiende posts te maken die waarde toevoegen aan zijn publiek. Als ervaren WordPress-gebruiker is Patrick bekend met de ins en outs van het bouwen van succesvolle websites, en hij gebruikt deze kennis om zowel bedrijven als particulieren te helpen hun online aanwezigheid te vestigen. Met een scherp oog voor detail en een niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid, is Patrick toegewijd om zijn lezers te voorzien van de nieuwste trends en advies in de digitale marketingindustrie. Als hij niet aan het bloggen is, is Patrick te vinden op het verkennen van nieuwe plaatsen, het lezen van boeken of het spelen van basketbal.